Марта » 01 ноя 2010, 10:02
Доброго дня. Хотіла б запитати що робити. В п"ятницю кицька (2 кг 200 г, 10 років) цілий день рвала слюною, болів живіт у неї і вона лежала не встаючи. Також нічого не їла і пила дуже мало. В суботу я її завезла до ветеринара. Сказав, що ентерит. Щось вколов, і назначив Цефазалін 2р в день, но-шпу 2 р в день, лінекс і регідрон. Коли приїхали додому, то вона трошки кашки поїла (дитяче харчування), сиру подзьобала трошки. Ну до вечора ще трошки їла кашку, і сир. Корму не хотіла (ні сухого, ні з пакетиків). Вчора вже попросила сама їсти Фріскас з пакетиків, пила багато (я їй поставила блюдечко з водичкою і добавила туди настой ромашечки (на 200 мл води 10 мл настою)). Здається, що все було ок, але ввечері вчора вона знов вирвала сухим кормом і от вже сьогодні рвала 2 рази. Здається, що знов живіт став боліти. За цих 3 дні сходила в туалет тільки 1 раз і то тільки по-маленькому. Порадьте, будь ласка, що робити. Сьогодні холодно на вулиці і знов до ветеринара мені її жалко везти, бо в суботу ми годину на вулиці чекали і вона дуже замерзла, хоча світило сонечко. Дякую.