Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Французька мова -хто знає і може допомогти?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Французька мова -хто знає і може допомогти?

Сообщение Biatriss » 27 окт 2009, 18:52

Ситуація наступна в університеті кожні пів року змінюється преподаватель, зрозуміло що таким чином ніхто нічого не вчить да і забули те що раніше :bn:. В цьому році за предмет ставлять оцінку (раніше залік або не залік). Хто знає мову і може допомогти з граматикою хелп :bc:
Груминг (стрижка) домашних животных.Возможна седация. Киев и область (093) 767 53 56, 068 874 10 73 Екатерина =)
Biatriss
Старожил

Re: Французька мова -хто знає і може допомогти?

Сообщение Biatriss » 02 ноя 2009, 12:28

Лінгвісти, ау!! Виручайте, в боргу не залишусь.
Груминг (стрижка) домашних животных.Возможна седация. Киев и область (093) 767 53 56, 068 874 10 73 Екатерина =)
Biatriss
Старожил

Re: Французька мова -хто знає і може допомогти?

Сообщение eurolarik » 05 ноя 2009, 22:16

Ну, ми лінгвісти, навіщо ж такий галас зчиняти :ca:
Я французьку зараз викладаю, але тільки початковий рівень, бо сама багато за 10 років забула :ac: Якщо Ви можете відсканувати що саме Вам потрібно прояснити, то я спробую допомогти. Якщо Ви хочете серйозно розібратися із структурою, і Вам потрібен повноцінний викладач - тоді я спробую смикнути мою колишню колегу. Для самостійних пошуків істини я використовую цей сайт http://french.about.com/... але це якщо Ви розумієте англійську :ah: Знайти репетитора можна тут http://www.mova.com.ua/repetitor/search/, але будьте дуже уважні - якщо у людини не вистачило поваги не робити помилок в маленькому рекламному повідомленні, це зазвичай є ознакою того, що готуватися до занятть вона буде так само.(буде дуже смішно, якщо я тут наробила помилок :ca: але мені це не забороняється - я філолог романо-германський :ah: ) І не ведіться, будь ласка, на "авторські методики" :ab:
Животные помогают нам стать людьми.
eurolarik
Старожил

Вернуться в Беседка