Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочу поговорити про собак..

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочу поговорити про собак..

Сообщение RAM » 22 дек 2009, 17:11

Тут у мене в Гостомелі час від часу зустрічаю собак з ошийниками, які вільно гуляють по селу...
Ось, сьогодні овчарку дівку зустріла... в ошийнику. Привязалась за мною з малим. Мабуть тому що я її погладила... і вела нас всю дорогу до дому. Їсти їй дати нічого не мала. А біля самого дому, кажу їй: "Иди домой!!" Звичайно мене собаки слухаються, а ця сіла метра два від мене і скавучить. Я її ще поганяла голосом. І пішла з малим додому. А через години 3 виглянула, а собака все ще бігає перед будинком, рознюхує все.
Питається, чого випускати собаку з дому, вона в сміттєвих баках колупається, видно не годують її вдома. Не то, щоб я боялася собак, але шкода її, її всі ганяють, особливо ті, хто з дітьми, мабуть думають, що таким чином прищепляють любов до природи :aq:
В мене собака давно була, я ще маленька була, тому я їх не розумію так як собачники. Що вона мені хотіла сказати???
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.
RAM
Старожил

Re: Хочу поговорити про собак..

Сообщение pwd » 22 дек 2009, 17:37

RAM писал(а):Тут у мене в Гостомелі час від часу зустрічаю собак з ошийниками, які вільно гуляють по селу...
Ось, сьогодні овчарку дівку зустріла... в ошийнику. Привязалась за мною з малим. Мабуть тому що я її погладила... і вела нас всю дорогу до дому. Їсти їй дати нічого не мала. А біля самого дому, кажу їй: "Иди домой!!" Звичайно мене собаки слухаються, а ця сіла метра два від мене і скавучить. Я її ще поганяла голосом. І пішла з малим додому. А через години 3 виглянула, а собака все ще бігає перед будинком, рознюхує все.
Питається, чого випускати собаку з дому, вона в сміттєвих баках колупається, видно не годують її вдома. Не то, щоб я боялася собак, але шкода її, її всі ганяють, особливо ті, хто з дітьми, мабуть думають, що таким чином прищепляють любов до природи :aq:
В мене собака давно була, я ще маленька була, тому я їх не розумію так як собачники. Що вона мені хотіла сказати???

в деревнях это ритуал
как только снега и холодно, отпускать собак с цепи
(типа чтоб не замёрзли)
у меня как зима, так стаии домашних гоняют
вчера по соседскому участку бегали, овчар и такса
через улицу от меня живут
pwd

Вернуться в Беседка