Модераторы: Управляющий, ФинКом
freja69 писал(а):если факт растраты или нецелевого использования денег от ЕС на бж,заявление в прокуратуру,пусть проведут проверку,это статья УК хищения в особокрупных размерах+сегодня скину тов Тягнибоку,пусть объяснит как ему видится такая "европеизация" страны,это уже прямой зооцид
freja69 писал(а):1)начинайте срочный сбор подписей за выделение земли под приют-
2) сбор подписей свыше 2000чел за отставку мадам и переизбрания главы КП Полигон
3) пригрозите открытым письмом в зоозащитные огранизации ЕС с фактом уничтожения стерилизованных животных и нецелевым расходом средств выделенных ЕС(это действует)-главе горадминистрации ,экологической службе,обладмину
в ФБ я описала Тягнибоку,что то что твориться-зооцид,и он как лидер проевропейской партии должен это остановить,а ежели он поддерживает политику своих коллег по партиии.то он такой же гицель,а не лидер,и уж совсем не европейской партии
Natau писал(а):Оставьте ссылки для перепостов вконтакте и фейсбуке! Ужас, что твориться!
gala писал(а):Не знаю, чи вплине на ситуацію, але розмістила на форумі "Свободи" інформацію щодо занепокоєння зоозахисників цими подіями. Будь-що-будь, керівництво має враховувати такі сигнали, бо за "Свободою" з особливою прискіпливістю зараз спостерігають і її симпатики, і вороги.
Grafinia писал(а):
на жаль мої дводенні переговори з місцевими зоозахисниками не увінчалися успіхом. я не змогла переконати їх у тому, що діяти треба рішуче. і що окремі дії на кшталт "якщо нам залишать хоча б безкоштовну стерилізацію ми будемо цим задоволені і все" не призведуть до позитивних змін. тобто міняти ситуацію кардинально вони на жаль не готові. я все рівно сподіваюсь, що люди зрозуміють, що тільки комплексне рішення та тісна співпраця та знання допоможуть докорінно через певний час змінити ситуацію. я буду пробувати допомагати. у всякому випадку лист про проекту сос я та мої колеги підготуємо аби проінформувати європу про стан справ. дуже дякую всім, хто відгукнувся. вважаю в кінці дня цю тему можна перенести у "бесідку" чи в інших розділ. вона вже не є такої терміновою.
rys писал(а):http://typical.if.ua/news/view/256
Видно таки Тягнибок надрав їм задницю.... Але все одно цікаво де гроші, виділені ЄС на притулок?
gala писал(а):Grafinia писал(а):
на жаль мої дводенні переговори з місцевими зоозахисниками не увінчалися успіхом. я не змогла переконати їх у тому, що діяти треба рішуче. і що окремі дії на кшталт "якщо нам залишать хоча б безкоштовну стерилізацію ми будемо цим задоволені і все" не призведуть до позитивних змін. тобто міняти ситуацію кардинально вони на жаль не готові. я все рівно сподіваюсь, що люди зрозуміють, що тільки комплексне рішення та тісна співпраця та знання допоможуть докорінно через певний час змінити ситуацію. я буду пробувати допомагати. у всякому випадку лист про проекту сос я та мої колеги підготуємо аби проінформувати європу про стан справ. дуже дякую всім, хто відгукнувся. вважаю в кінці дня цю тему можна перенести у "бесідку" чи в інших розділ. вона вже не є такої терміновою.
Скажіть, будь ласка, а що з рішенням у міськраді Франківська? Почалося обговорення цієї проблеми на форумі "Свободи". Деякі форумці взяли під сумнів факт заяви Н.Голоднюк. Цікаве те, що серед співрозмовників з'явилася якась потвора, обізвала мене зоошизою і всіх відіслала на догхантерський сайт. Щоправда, підтримки у цієї потвори не було.Такі особи зустрічаються щоразу, як тільки-но на різних сайтах суспільно-політичного спрямування виникає новина про вуличних тварин. Взагалі, до проблеми ставлення, як в усьому суспільстві. Хтось вболіває і розуміє проблему, хтось ні. Але люди не дуже обізнані щодо діяльності зоозахисту.
Grafinia писал(а):
ініціативу щодо "масового знищення та припинення практики стерилізації" у франківську відхилили. прийняли за основу що будуть використовувати європейський досвід та активно працювати по проекту сос, а саме виділення землі під притулок та інше. Н. Голоднюк відсторонили від участі у цій Робочій групі і замінили її іншим представником Свободи, який виявив ініціативу з допомогою щодо пошуку землі. ця інформація набула розголосу у франківську. хто бажає тісно співпрацювати з франківськими активістами та допомагати їм - пишіть мені в лічку.
ще раз дякую всім, хто допомагав.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 68