Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Купівля смартфона

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Купівля смартфона

Сообщение fejo » 12 окт 2022, 16:36

Привіт всім! Хочу собі купити новий смартфон, але поки до кінця не можу визначитись з вибором. Порадьте мені хороший смартфон по средній ціновій категорії, та інтернет-магазин в якому його можна купити.
fejo
Старожил

Re: Купівля смартфона

Сообщение Summer15 » 12 окт 2022, 16:45

Привіт! Я також собі недавно оновлювала смартфон страрій відала мамі. Шукала в першу чергу з хорошою памятю оскільки в мому старому лише 16 Гб це зовсім мало навіть на єлементарні додатки.
Summer15

Сообщение fejo » 12 окт 2022, 16:47

Привіт! В мене ще менше пам'яті в телефоні, всього 8 Гб, їх зовсім не вистачає навіть на фото, а я дуже люблю фотографуватися. Підкажи, який саме смартфон ти собі купувала, та в якому інтернет-магазині?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 12 окт 2022, 17:25

Я передивилась багато варіантів смартфонів, а купила Смартфон REALME C35 4/128 Gb Black, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де великий вибір якісної техніки та аксесуарів, по хорошим цінам.

В даному смартфоні вбудовано 128 Гб, 4 камери, і головна з них 50 Мп. Зараз до речі на даний смартфон дуже не погана знижка, якою я і скористалась і зекономила. Крім цього смартфона, в магазині дуже багато інших, ти точно собі щось підбереш.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка