Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Свій бізнес

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Свій бізнес

Сообщение октавия » 17 апр 2023, 16:03

З огляду на події сьогодення, можна зазначити, що відкрити свій бізнес в Україні дуже вигідно. Це я кажу про перспективи. Але все ж таки, хотілося б дізнатись про те, чи важко оформлювати документи та отримувати ліцензії на різні види діяльності?
октавия

Re: Свій бізнес

Сообщение пифагор » 17 апр 2023, 16:54

Так, є сенс подумати про те, що бізнес в Україні має багато можливостей на майбутнє. Особливо популярні галузі - це транспорт та будівництво. Але, так, є складнощі з легалізацією, бо на такі види діяльності треба мат ліцензії та дозволи. Я вважаю, що краще одразу звертатись за посередництвом до юристів, які знаються на всіх нюансах. Я мав досвід співпраці з Зігма https://zigma.com.ua/ та можу вам також рекомендувати це адвокатське об'єднання. Щодо сфери діяльності, то вон пропонують підтримку не лише в бізнес справах, але й цивільних та кримінальних провадженнях тощо.
пифагор

Вернуться в Беседка