Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Просування сайту

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Просування сайту

Сообщение VladislavVlad » 20 авг 2023, 12:14

Я вважаю, що за різними фріланс послугами необхідно звертатися до фахівців. щоб потім не було жодних проблем і все злагоджено працювало. Мені нещодавно робили налаштування сайту на WordPress то я звертався до компанії prufit.pro, з якою і вам раджу докладніше ознайомитися. Відповідально ставляться до роботи, зроблять все в обумовлений термін, та й результатом я дуже задоволений.
VladislavVlad

Re: Просування сайту

Сообщение Indira » 24 авг 2023, 10:41

Дякую за те що поділились своїм досвідом. У мене проблема трошки інша - інтернет магазин постійно лагає глючить, тобто нормально не працює. Так думаю, що для початку потрібно зробити аудит сайту, щоб знайти головні помилки. Ось тому також підшукую спеціаліста, котрий має досвід в цій сфері.
Indira

Re: Просування сайту

Сообщение Киця » 24 авг 2023, 15:23

Доброго дня! Зі святом Незалежності України вітаю вас шановні земляки! Ви правильно міркуєте, для того щоб зрозуміти причини - чого саме сайт тормозить та глючить, потрібно замовити аудит сайта від професіоналів. Нам у схожому випадку допомогли спеціалісти з команди 2audit.site Працюють швидко, плюс до того даюсь звіт про виконану роботу та гарантію. Після вже виконаного аудиту, плануємо в них також замовити рекламу та просування сайту, бо вони реально профі своєї справи.
Киця

Вернуться в Беседка