Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Який фітнес браслет краще купити?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Який фітнес браслет краще купити?

Сообщение fejo » 22 окт 2023, 13:23

Доброго дня всім! Я нещодавно почала займатися спортом, а саме бігом, тому у зв'язку з цим вирішила придбати фітнес браслет, щоб відстежувати свої успіхи. Порадьте зручний та якісний фітнес браслет, та онлайн магазин в якому його можна придбати.
fejo
Старожил

Re: Який фітнес браслет краще купити?

Сообщение Summer15 » 22 окт 2023, 13:40

Фітнес браслетом я вже користуюсь другий рік, і дуже задоволена, оскільки маю змогу знати скільки кроків пройшла в день, також контролюю пульс та тиск. Якщо бажаєш, можу порадити онлайн магазин в якому його купувала, там великий вибір та часто знижки.
Summer15

Сообщение fejo » 22 окт 2023, 13:43

У мене стояв вибір купувати фітнес браслет або смарт годинник, але все ж таки вирішила, що краще браслет. Якщо не секрет підкажи, будь ласка, який фітнес браслет у тебе, та залиш посилання на онлайн магазин, в якому його придбала.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 22 окт 2023, 13:48

У мене фітнес браслет Mi Smart Band 8 Champagne Gold з ремнем білого кольору https://allo.ua/ua/fitnes-braslety/ і купувала я його в інтернет-магазині Алло. AMOLED-екран 1.62 дюйми з частотою оновлення 60 Гц виглядає приголомшливо. Розумний браслет Mi Smart Band 8 надає доступ до більш ніж 200 варіантів цифрових дизайнів екрану.

Розумний браслет Mi Smart Band 8 надає доступ до більш ніж 200 варіантів цифрових дизайнів екрану. Зручний моніторинг серцевої активності, фаз сну, рівня стресу, відсотка кисню в крові дозволить не пропустити важливих «дзвіночків» по здоров'ю. Також модель має функції менструального календаря та тренувань дихання. Дуже крутий аксессуар, та ціна на нього зараз дуже приваблива.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка