Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шукаю процесор лінійки Intel

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Шукаю процесор лінійки Intel

Сообщение Summer15 » 28 окт 2023, 02:37

Всім привіт! Мені потрібний процесор із лінійки Intel, але я не знаю який точно обрати, оскільки не дуже в них розуміюсь. Порадьте хороший варіант, і щоб ціна була до 10 тисяч гривень, бо більшими фінансами я не володію.
Summer15

Re: Шукаю процесор лінійки Intel

Сообщение fejo » 28 окт 2023, 02:45

Я також в темі процесорів не дуже сильна, проте декілька місяців тому купувала по тій же причині що і ти. Можу підказати координати магазину, а ти вже обирай процесор під твої потреби, та фінансові можливості.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 28 окт 2023, 02:49

Те що порадиш магазин звичайно круто, але хотілось би ще щоб з вибором допомогла. Підкажи, будь ласка, який саме процесор купувала ти собі? І також залиш посилання на магазин, де його купувала.
Summer15

Сообщение fejo » 28 окт 2023, 03:03

Процесор Intel Core i5-12400F з Telemart https://telemart.ua/ua/processor/intel/ справжнє відкриття для мене. Його потужність та продуктивність вразили. З вражаючою частотою 4.4GHz, він легко справляється з будь-яким завданням. Це була вдала покупка, яка зробила мій комп'ютер ще потужнішим. І ціна його до речі з урахуванням знижки всього 6259 гривень.

Доставили швидко, все працює. Крім цього процесору там багато інших варіантів, і мало того, тебе в магазині можуть проконсультувати.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка