Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Вода: що у складі?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Вода: що у складі?

Сообщение октавия » 21 авг 2024, 16:58

Друзі, а як ви перевіряєте, що п’єте? От купую воду в магазині, а чи є сенс дивитися на склад? Хтось взагалі звертає увагу на всі ці мінерали, що там вказані? Чи це просто маркетинг? Як ви обираєте, яка вода для вас найкраща? Чи є різниця між різними марками?
октавия

Re: Вода: що у складі?

Сообщение пифагор » 21 авг 2024, 17:12

Насправді, склад води має велике значення, особливо якщо п'єш її регулярно. Наприклад, мінеральний склад впливає на те, як вода діє на організм. Якщо у воді занадто багато або мало мінералів, це може вплинути на твоє самопочуття. Для щоденного вживання я б радив звертати увагу на воду зі збалансованим складом. Щоб не паритися з перевірками в магазині, я користуюсь сервісом Аквагід, де можна питна вода замовити доставку https://waterguide.com.ua/uk/dostavka-vody/ прямо додому. Там є різні марки води, і всі вони проходять строгий контроль якості. Наприклад, я часто замовляю Аляска — у неї гарний склад і вона дійсно корисна для здоров'я. Так що, коли ти знаєш, що п’єш, це вже половина успіху в підтримці здоров’я. Замовив, отримав, і не треба перейматися, що у тебе в склянці!
Изображение
пифагор

Вернуться в Беседка