Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де можна купити хорошу доглядову косметику?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де можна купити хорошу доглядову косметику?

Сообщение fejo » 25 сен 2024, 22:30

Привіт! Мені потрібно знайти магазин, де можна купити хорошу доглядову косметику. Я маю на увазі засоби, які дійсно працюють і підходять для різних типів шкіри. Чи можеш порадити щось конкретне? Може, у тебе є улюблений бренд або магазин, який ти постійно відвідуєш?
fejo
Старожил

Re: Де можна купити хорошу доглядову косметику?

Сообщение Summer15 » 25 сен 2024, 22:32

Привіт! Звісно, я можу щось порекомендувати. Я сама нещодавно шукаючи хорошу доглядову косметику, натрапила на кілька цікавих варіантів. Можливо, тобі буде цікаво спробувати різні натуральні засоби або звернути увагу на продукти, які не містять шкідливих інгредієнтів. Які у тебе є особливі вподобання?
Summer15

Сообщение fejo » 25 сен 2024, 22:33

Дякую за пораду! Я, взагалі-то, більше люблю натуральні продукти, бо у них менше шансів викликати алергію. Мені цікаво дізнатися, що ти пробувала і що сподобалося. Також хотілося б дізнатися про ціновий діапазон. Може, є якісь знижки чи акції, про які ти чула?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 25 сен 2024, 22:37

Я нещодавно знайшла дуже класний магазин Beauty Prof https://beauty-prof.com/ , там великий вибір будь-якої косметики, і вони часто проводять акції на популярні бренди. Я сама там дещо купила, і, до речі, залишилася задоволена якістю. Вони мають різні лінійки для всіх типів шкіри. Зверни увагу на їх натуральні засоби, вони дійсно добре працюють. Ще один плюс – зручна доставка. А від повтори тисячі гривен - доставка взагалі безкоштовна. Я замовила пару засобів, і вони прийшли дуже швидко.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка