Модераторы: Управляющий, ФинКом
Summer15 писал(а):Хотим купить большой телевизор на 85 дюймов, подключить к нему колонки и сделать домашний кинотеатр. Ходили по магазинам города, но телевизоров с таким большим экраном найти не смогли, может знаете где заказать в интернете?
Стаття, присвячена купівлі телевізора в інтернеті, виявилася дуже корисною та інформативною https://yuzhkanews.city Вона допомогла мені розібратися в основних характеристиках сучасних телевізорів та зробити правильний вибір.Статті докладно розповідає про різні типи екранів, дозволи, функції та інші важливі параметри, які потрібно враховувати при покупці. Особливо цінним я вважаю розділ, присвячений вибору телевізора, залежно від бюджету та цілей використання.Особливо хочу відзначити онлайн-магазин Smartmag, рекомендований автором. Я зайшов на сайт магазину і був приємно вражений широким асортиментом телевізорів.Усім, хто планує купити телевізор, я рекомендую ознайомитись із цією статтею, вона дійсно допоможе зробити правильний вибір.Summer15 писал(а):Хотим купить большой телевизор на 85 дюймов, подключить к нему колонки и сделать домашний кинотеатр. Ходили по магазинам города, но телевизоров с таким большим экраном найти не смогли, может знаете где заказать в интернете?
Навіть якщо купите телевізор без Смарт ТВ, то це не страшно. Я так придбав собі андроїд Смарт ТВ приставку через інтернет-магазин leobox.ua/androyid-pristavki-smart-tv Та був приємно здивований рівнем обслуговування. Вибір моделей великий, тож я знайшов саме те, що шукав. Оформив замовлення швидко, а приставка прибула в зазначені терміни. Усе працює чудово: легко налаштувати, швидко підключити до інтернету, додатки відкриваються миттєво. Тепер мій телевізор підтримує всі популярні стрімінгові сервіси, і я можу насолоджуватися фільмами у високій якості. LeoBox – відмінний магазин, залишився дуже задоволеним!fejo писал(а):[quote="Summer15"Телевизор имеет хорошее разрешение экрана 4K (3840x2160), подключается к интернету, присутствует Smart TV. Работает он на операционной системе Android TV, телевизором можно управлять с помощью голоса.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 30