Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Вода і продуктивність на роботі

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Вода і продуктивність на роботі

Сообщение пифагор » 08 окт 2024, 15:25

Хотів би почути вашу думку щодо впливу води на продуктивність на роботі. Чув, що якщо пити достатньо води, то можна бути більш сфокусованим і енергійним. Як ви думаєте, скільки води потрібно пити в день, щоб не відчувати втоми? І як ви організовуєте себе в офісі, щоб завжди мати доступ до чистої води?
пифагор

Re: Вода і продуктивність на роботі

Сообщение октавия » 08 окт 2024, 15:53

Я дійсно вірю, що вода грає величезну роль у нашій продуктивності. Якщо ви не п'єте достатньо, то може початися втома, і фокус важко утримувати. Я сам користуюсь послугами компанії Аквагід, адже вони пропонують якісну воду і зручний сервіс. Якщо ви плануєте купити кулер для води https://waterguide.com.ua/uk/categories/kulery/ , то це дійсно чудовий вибір для офісу! Це не тільки забезпечить вас і колег свіжою водою, а й допоможе підтримувати нормальний рівень гідратації протягом робочого дня. Я особисто помітив, що з таким кулером в офісі значно легше пити достатньо води, і це реально підвищує мою продуктивність!
октавия

Вернуться в Беседка