Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Готові уроки для нашої шкільної програми!

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Готові уроки для нашої шкільної програми!

Сообщение Summer15 » 24 дек 2024, 18:03

Чи хтось знає платформу, де вже є готові уроки для нашої шкільної програми? Я дуже багато часу витрачаю на створення матеріалів, а хотілося б мати хоча б частину вже підготовленого контенту. Щось можете порекомендувати?
Summer15

Re: Готові уроки для нашої шкільної програми!

Сообщение fejo » 24 дек 2024, 18:03

Так, це дуже актуальна проблема. Я постійно шукаю готові матеріали, бо часу катастрофічно не вистачає. У деяких платформах є вже готові уроки, які можна змінювати під свої потреби. Це дуже виручає, особливо коли треба швидко підготувати щось цікаве, але немає часу розробляти з нуля.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 24 дек 2024, 18:03

Мені часто допомагають платформи з готовими конспектами і тестами. Зазвичай там є базові матеріали, які можна адаптувати до своєї програми. Я використовую це як основу, а потім додаю щось своє. Головне, що це скорочує час підготовки і дозволяє більше уваги приділити самим учням під час уроку.
Summer15

Сообщение fejo » 24 дек 2024, 18:04

Summer15 писал(а):Мені часто допомагають платформи з готовими конспектами і тестами. Зазвичай там є базові матеріали, які можна адаптувати до своєї програми. Я використовую це як основу, а потім додаю щось своє. Головне, що це скорочує час підготовки і дозволяє більше уваги приділити самим учням під час уроку.

Як адміністратор школи, я завжди шукаю рішення, які полегшують життя і вчителям, і учням. Платформа AR Book https://arbook.info/ для нас стала справжнім проривом. Насамперед платформа дозволяє централізовано керувати всіма процесами. Наприклад, я можу створити облікові записи для вчителів і учнів, розподілити доступи до матеріалів та уроків, а також слідкувати за тим, як йде навчальний процес.
Для нас це велика перевага, бо кожен знає, що робити, і всі ресурси доступні в одному місці. А ще хочу відзначити статистику: ми бачимо, які теми викликають у дітей труднощі, хто як працює, і можемо на це оперативно реагувати.
Щодо учнів — для них це можливість навчатися вдома, особливо якщо вони пропустили заняття чи хочуть повторити матеріал. AR Book дозволяє створювати індивідуальні навчальні плани, і це дуже спрощує роботу як вчителям, так і нам, адміністраторам. Для школи, яка хоче бути сучасною, це незамінний інструмент.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка