Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Що робити, якщо дитина захворіла?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Що робити, якщо дитина захворіла?

Сообщение fejo » Вчера, 20:09

Привіт! Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо дитина почала кашляти і має нежить, є температури? Вона стала млявою, більше лежить, і я переживаю, щоб не стало гірше. Це може бути звичайна застуда або треба вже звертатися до лікаря? Як зняти симптоми вдома, щоб не допустити ускладнень? Чи можна давати якісь ліки без рецепта, чи краще одразу йти до педіатра?
fejo
Старожил

Re: Що робити, якщо дитина захворіла?

Сообщение Summer15 » Вчера, 20:10

Це може бути початок вірусної інфекції або просто легка застуда. Поки що можна спробувати зняти симптоми вдома. Добре допомагають інгаляції з відваром трав, наприклад, ромашки або евкаліпта, вони мають протизапальну дію. Також важливо підтримувати водний баланс, давай дитині більше рідини, це допоможе організму боротися з інфекцією.
Summer15

Сообщение fejo » Вчера, 20:11

Дякую за поради! Я теж думала, що це може бути просто застуда, але коли дитина стала більш млявою, я трохи хвилююся. Ще один момент – якщо кашель продовжується вже кілька днів, а до лікаря не хочеться йти, чи є якісь безпечні засоби, що можуть допомогти? І чи є різниця в ліках для дітей і дорослих? Чи можна взагалі давати дитині звичайний парацетамол?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » Вчера, 20:13

Так, звісно, для дітей існують спеціальні форми ліків, і важливо вибирати ті, що відповідають віку. Якщо у дитини висока температура, парацетамол для дітей – це один з найбільш безпечних і ефективних засобів для зниження температури та полегшення болю. Але обов’язково дивись на дозування в інструкції, оскільки у дітей організм більш чутливий до ліків. Якщо кашель не проходить, варто звернути увагу на сиропи від кашлю, які розріджують слиз і полегшують його відходження. В будь-якому випадку, якщо симптоми не зникають і стан не покращується протягом кількох днів, я раджу все-таки показати дитину лікарю, щоб виключити можливі ускладнення, наприклад, бронхіт або пневмонію.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка