Модераторы: Управляющий, ФинКом
megera писал(а):Таня, Надя-хорошо Вам отдохнуть! От Нади ждем красивого фотоотчета!
Ілона писал(а):І кидайте жеребок хто біля Sanka буде спати - вона тихенька, кругленька і тепленька
ArtVlad писал(а):ОК. Едем в купе.Осталось определиться, с какой точки пойдем, т.е. до какого места билеты брать. По старому маршруту первый день идем, Санка? Или сразу идем на новый? То есть едем до Славска или до Рахова?
ArtVlad писал(а):Ілонко! А ти чого цього року сачкуєш?
Ілона писал(а):ArtVlad писал(а):Ілонко! А ти чого цього року сачкуєш?
А я того року надивилася на лелек що біля Ужгорода , пам"ятаєте - там де ми пошту "брали"?
От і результат маю!
ArtVlad писал(а):Ех, Ілонко! Будемо за тобою сумувати в горах! Поради всі врахуємо. А от у мене пропозиція виникла: а якщо кожен з нас візьме собі на рюкзачок їжачка? Пам'ятаєте, нас поблизу Міжгір'я запитували: "Дівчата, ви з якоїсь партії7" Так от у разі подібного запитання будемо відповідати, що ми - з партії Їжаків. І нам прикольно, і місцеві будуть дого думати, що то воно таке.
Дочь_Самурая писал(а):Ребят, Вы когда выходите? второй год хочу( Все, вижу. С билетами я опоздала, да?(
Sanka писал(а):Так так памятаю:" дівчата за кого йдете....":)) а можна різних мяких тваринок і буде партія мякою іграшки чи як то зараз кажуть нЯшек)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 82