Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Сообщение gala » 21 ноя 2013, 23:42

Друзі!
Ми краще за інших знаємо, що недолуга законодавча система, ба більше - невиконання навіть наявних законів, визначають сумну долю безпритульних тварин в Україні. Намагаючись захистити вуличних тварин, часто апелюємо до досвіду країн, де в пошані європейські цінності і закон.
Сьогоднішні події зриву підписання асоціації з ЄС не повинні залишати нас байдужими.
Прийдімо 24 листопада на мітинг підтримки євроінтеграції України. 12.00 - пам'ятник Шевченку навпроти Університету, 13.00 - Європейська площа.
gala
Старожил

Re: Не суто політичне питання

Сообщение gala » 22 ноя 2013, 10:39

Оскільки наші ЗМІ переважно повідомляють про все що завгодно, крім головної події, інформую: вночі на Майдані перебувало від 1,5 до 3 тисяч людей. Здебільшого молодь. Були присутні опозиційні депутати без партійних ознак. Закликають прийти сьогодні на Майдан усіх небайдужих киян о 18.00.
gala
Старожил

Сообщение pit » 22 ноя 2013, 14:02

Народ придет ).
pit
Старожил

Сообщение gala » 22 ноя 2013, 16:37

Іванна Коберник "Знак і шанс".
http://www.pravda.com.ua/columns/2013/11/22/7002771/

"Якщо нас буде сто тисяч, нові балончики і кийки не допоможуть. Якщо на Банкову не можна буде під’їхати, як в 2004-му – не допоможуть автобуси з Беркутом.

Якщо Кабмін буде оточений такими ж веселими доброзичливими людьми -пам’ятаєте, як ми підгодовували Біло-синій майдан тоді? Які в них були очі – вони приїхали на чужу територію, а їх не б’ють? – вони здуються. Але нас повинно бути дуже багато.

До "просто багато" вони готові.

Якщо мова йтиме про сотні тисяч на українських вулицях, у Віктора Януковича не буде іншого виходу як повернутися на обіцяний шлях Євроасоціації. Його почуття самозбереження підкаже, що в такій осаді дожити до виборів 2015-го року, напевне, можна, але перемогти – ніяк.

Про переваги Митного союзу можна побрехати пару місяців, але грати на цій балалайці цілий рік – нереально. Розповідати виборцям буде нічого.

Шанси на переобрання скочуються до нуля, бо найефективніша риторика відійде опозиції, а надій показати вдалі економічні досягнення немає. Їх ніде взяти в нинішній ситуації.

Тому дуже хочеться попросити опозицію – не повторюйте дурниць минулої ночі, не кажіть в своїх виступах, що Янукович асоціацію точно не підпише.

Єдине, заради чого варто зараз виходити на вулиці – це щоб змусити його підписати договір про асоціацію з ЄС на самміті у Вільнюсі. Це все ще можливо.

І можливо не через кулуарне чиєсь рішення, а через позицію громадян. Тих, хто ще відчуває гідність. Тих, хто розуміє, що попри всі кризи і проблеми, в ЄС вищий рівень життя, освіти, медицини і все це тримається не на нафті чи бажанні однієї людини, а саме на цінностях.

Я переконана, що тих, хто знає це і розуміє, значно більше, ніж необхідні сто тисяч людей. Ми не хочемо в минуле. Ми там вже були".
gala
Старожил

Сообщение Alunya » 22 ноя 2013, 20:04

Была сегодня немного! Завтра пойду. И 24 буду!
Alunya

Сообщение Yulishka » 23 ноя 2013, 02:13

в сообществе http://ua.livejournal.com/
блогеры рассказывают про Евромайданы со всех городов
Yulishka

Сообщение alexuaadmin » 24 ноя 2013, 20:07

Всем добрый.
Выш покорный слуга подготовил Вашему вниманию фоторепортаж.
Евромайдан моими глазами. Поэтапно как и что. Как говорится и почитать и посмотреть есть что.
Мой блог: http://advis.ya.ru/replies.xml?item_no=1284
Мой Плюс: https://plus.google.com/116711580778506 ... KeWCdJUabi

Ну и для затравки - фото:)
Изображение
С уважением, Алексей Коваленко.

"Мы всегда даем Вам шанс все исправить самостоятельно."
Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Re: Не суто політичне питання - ЄвроМайдан

Сообщение vitushka28 » 25 ноя 2013, 17:22

Алексей! Спасибо огромное за чудесный фоторепортаж!!!
Дай, Бог чтобы это помогло и подтолкнуло!
vitushka28
Старожил

Сообщение Веста » 26 ноя 2013, 13:09

alexuaadmin писал(а):Всем добрый.
Евромайдан моими глазами. Поэтапно как и что. Как говорится и почитать и посмотреть есть что.
Мой блог: http://advis.ya.ru/replies.xml?item_no=1284
Мой Плюс: https://plus.google.com/116711580778506 ... KeWCdJUabi

Ну и для затравки - фото:)
Изображение

Да, сильный репортаж, спасибо.
Надо формировать правильное намерение, чтобы усилия стольких людей не пропали даром. И хотя бы подписание ассоциации произошло в Вильнюсе.
Веста

Сообщение gala » 26 ноя 2013, 13:37

alexuaadmin писал(а):Всем добрый.

Гарний матеріал, об'єктивний коментар.
Друзі, це був початок. Потрібна підтримка якомога більшої чисельності киян. До 29.11 включно о 18.00 народне віче на Європейській площі.
gala
Старожил

Сообщение adderbaby » 26 ноя 2013, 13:52

Мда. Какое счастье, что большинство населения не поддерживает этот базар, как и саму Ассоциацию.
adderbaby

Сообщение Алёна_Киев » 26 ноя 2013, 14:11

Все хотят в ЕС, но на тех условиях, на которых сейчас нас готовы "впустить" - это самоубийство для страны! :dy:
Перед тем, как сорвя голову рваться куда-то, неплохо было бы для начала узнать, куда бежать и на каких условиях!
А то, похоже, все ломанулись на майданы для того, чтобы попасть в ЕС, а чем придётся пожертвовать при этом - кто-то додумался уточнить?? :bc:
Алёна_Киев

Сообщение gala » 26 ноя 2013, 14:18

Всі ломанулися, як кажете, передусім, щоб не опинитися в оновленому есесері, і діти не тікали з цієї країни. А зрештою, кому що миліше.
gala
Старожил

Сообщение Алёна_Киев » 26 ноя 2013, 14:32

Узнайте условия! Потом подумайте, чем это грозит (на настоящий момент) экономике и будущему Украины!
А потом уже придёт понимание о том, куда и в каких количествах побегут дети и не только!

Хотите жить в ЕС, но при этом в НАСТОЯЩЕЙ нищете - вперёд на майдан! :az:
Алёна_Киев

Сообщение adderbaby » 26 ноя 2013, 14:38

Алёна_Киев писал(а):Узнайте условия! Потом подумайте, чем это грозит

100%. Об этом никто не думает - главное, что перед носом повесили очередную морковку. А результат "евроинтеграции" и ухудшения отношений с Россией УЖЕ есть: в Украине начинают закрываться и так дышащие на ладан промышленные предприятия. Но ведь "евроинтеграторы" не занимаются производительным трудом - им-то какая разница? Горадо важнее показать кукиш проклятым москалям и комунякам.
adderbaby

Сообщение Алёна_Киев » 26 ноя 2013, 14:47

Вся эта каша мне напомнила 2004 год со всеми его вытекающими (и я, как придурок, 3 раза летающая домой за 800 км только для того, чтобы за Ющенко проголосовать). И вот если бы сегодня меня спросили - зная ВСЁ, за кого бы тогда проголосовала?
Да ни за кого!!!
А ведь тогда тоже казалось - банда финансистов лучше банды уголовников. А в итоге?
На данный момент та же ерунда с условиями вхождения от ЕС и Москвы.
Если сейчас войдём на их условиях - будет Ж...ПА! :ai:
Я тоже хочу в ЕС, как всякий цивилизованный человек, но сейчас меня уже не устраивает выбор между двумя Ж...МИ!
Хочет ЕС Украину - не вопрос, пусть предложит НОРМАЛЬНЫЕ условия вхождения, а не как для дебилов! :aq:
Алёна_Киев

Сообщение gala » 26 ноя 2013, 15:15

Алёна_Киев писал(а):Вся эта каша мне напомнила 2004 год со всеми его вытекающими (и я, как придурок, 3 раза летающая домой за 800 км только для того, чтобы за Ющенко проголосовать). И вот если бы сегодня меня спросили - зная ВСЁ, за кого бы тогда проголосовала?
Да ни за кого!!!

Я звернулася до тих, хто остаточно не розчарувався в своїй країні, кому болить, як мені, коли родичі обрали країни ЄС для проживання. Слава Богу, не всі опустили руки і розуміють, що без боротьби і участі народу нічого вже справді не зміниться. А дітям треба щось залишити у спадок, і не всім легко на чужині. Щодо гасла "Всі вони однакові", нагадаю, що, за великим рахунком, політики не кращі від народу. "Який у воду глянув, такий і визирнув". Але власне нерозуміння істини, що слід когось обирати, не залишаючи шансу тим, проти кого народ повстав 2004 (бо ж не за "красеня і розумника" Ющенка виходили), і привів останніх до влади. "Ці" і їхні "попередники, хоч би там як, але відрізняються. Зараз відрізняються Польща, Україна, Росія. Я - за зміни, які можливі, бо ми - не якийсь особливий народ без клепки в голові і сил. Даруйте, без пафосу не вийшло, але це щиро.
gala
Старожил

Сообщение rys » 26 ноя 2013, 15:35

NB. Болгарія вже член ЄС. І що з того? Назвіть мені індустріальні виробництва країн - нових членів ЄС. Не заводи-збиральні від Самсунга чи Хундаї, які належать транснаціональним компаніям і в принципі до національної промисловості не відносяться, а "корінні" заводи Польщі, Чехії, Естонії і т п? Сферу обслуговування і туриз в розрахунок поки що не беремо. І так на хвилинку, напр польські лікарі (і не тільки) виїхали в Європу на заробітки, а в держ. лікарнях Польщі на "їхню" маленьку зарплату працюють наші медики....

ЗІ. До митного союзу і Росії не хочу... Але вступаючи в ЄС в стані жебрака в нерівноправних умовах - жебраком і залишимось. Поважають тільки сильних (принаймі економічно) партнерів...
rys

Сообщение pit » 26 ноя 2013, 15:38

А какие условия вступления в Ассоциацию? Чем будет жертвовать? Это известно? Лично я не знаю.
Лично я хочу жить в евр. стране: была там, понравилось. Это в общем ).
Нужен конструктив о обмне мнениями, а не декларации: плохо/хорошо. И тогда выбирать.
http://www.epravda.com.ua/columns/2013/11/22/404939/ - неплохая статья.
Для развития экономики нужны рынки. В Эстонии не было нац. пром. предприятий.
pit
Старожил

Сообщение *Svetlana* » 26 ноя 2013, 15:46

gala писал(а):Всі ломанулися, як кажете, передусім, щоб не опинитися в оновленому есесері, і діти не тікали з цієї країни. А зрештою, кому що миліше.

Зрештою тікати не буде кому, бо не виживемо на тих умовах, які нам намагаються нав'язати. Ви згодні завтра втратити роботу і оплачувати вдвічі більше за комунальні послуги і набагато дорожче платити за все? Це тількі маленький приклад того, що буде найближчим часом після підписання угоди з ЄС. Перш, ніж агітувати і бунтувати, ознайомтесь з умовами і увімкніть розум. А в "есесері" жилося не так вже й погано, бо не потрібно було платити за медичне обсуговування та навчання, які зараз не відповідають ніяким вимогам, не потрібно було роками шукати роботу. Ми не годували дітей курятиною з гормонами і антибіотиками і не вагаючись могли піти і купити всі ліки, котрі були потрібні, нам всі необхідні операції робили безкоштовно, щоб врятувати життя хворій дитині ніхто квартири і майно не продавав і по чужих людях гроші не збирав. Пенсіонери "есесері" не шукали в контейнерах зі сміттям сухарі та старі чоботи і не збирали пляшки на вулицях. Я не агітую за повернення в минуле, але треба цінувати те, що мали і прагнути до кращого, а не в кабалу до ЄС. Дуже багато країн вже бажають вийти з ЄС, тому що всі вони переживають одну кризу за одною, а ми намагаємося в те ярмо засунути шию. До речі, в Росії зараз люди набагато краще захищені соціально, ніж в деяких країнах ЄС. ІМХО, це моя думка, я її висловила, бо маю з чим порівнювати.
Существуют люди, безразличие и презрение которых делают больше чести, чем их дружба.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение gala » 26 ноя 2013, 15:58

[quote="*Svetlana*"]
Я написала те, що написала. Хто має вуха, той почув. Витрачати час на порівняльний аналіз і аргументовану дискусію я просто не маю зараз часу. Тільки пару слів про "переваги" есесеру... Можу написати не лише про старших родичів, а й про себе саму, хоча мені пощастило не так багато років прожити в "чудовій країні рад". Тільки Ви скоріш за все цього не зрозумієте. Хай ця "чудова країна" відійде й ніколи не повернеться!
gala
Старожил

Сообщение rys » 26 ноя 2013, 16:08

До речі, ще один "чудовий" приклад крім Болгарії - Греція!
[quote="gala"]
Не всі, хто проти вступу в ЄС на будь-яких умовах "хоч тушкою, хоч чучелом" є симпатиками СРСР, МС і Росії.

А синдром натовпу і психо-лінгвістичне програмування ніхто не відміняв.....
rys

Сообщение pit » 26 ноя 2013, 16:09

Пример Словакии: ранее это была агр. стране. Сейчас это страна - член Ес, в кот. на 1000 чел. населения производится больше всего в миреавтомобилей.
Есть достоинства и недостатки вступления в ЕС. Их надо бы разъяснять людям. И должен быть референдум.
По поводу Греции - грекам просто не надо было вступать в зону евро, поскольку у них слабая экономика. А вст-е в ЕС было правильным решением.
pit
Старожил

Сообщение *Svetlana* » 26 ноя 2013, 16:24

---
Последний раз редактировалось *Svetlana* 09 май 2014, 02:35, всего редактировалось 1 раз.
Существуют люди, безразличие и презрение которых делают больше чести, чем их дружба.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

Сообщение *Svetlana* » 26 ноя 2013, 16:52

---
Последний раз редактировалось *Svetlana* 09 май 2014, 02:37, всего редактировалось 1 раз.
(Оксеншерна Аксель)
*Svetlana*

След.

Вернуться в Беседка