Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Не суто політичне питання - НОВИЙ РІК 2014 НА МАЙДАНІ

Сообщение gala » 19 янв 2014, 20:18

Ще одне спостереження. За всі роки незалежності України проти демонстрантів ще жодного разу не використовувалися водомети. Цікаво, що саме на Водохреще застосували. Щойно по 5-му каналу повідомили, що, за конвенцією ООН, застосування водометів при морозній температурі прирівнюється до тортур.

Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Хай живе вільна Україна! Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение vamp » 19 янв 2014, 20:19

-7 однако во время применения водометов на улице было. Точно уж "Водохрешення"...
vamp

Сообщение gala » 19 янв 2014, 20:24

А з цього щось може бути?

Кличко впустили к Януковичу в Межигорье
Лидера партии "УДАР" Виталия Кличко пропустили к президенту Виктору Януковичу в его резиденции в Межигорье.

Об этом написала пресс-секретарь Кличко Оксана Зиновьева в соцсети "Фейсбук".

"Кличко пропустили через кордон в Межигорье. Пошел к Януковичу", - написала она.

Напомним, ранее Кличко записал видеообращение к президенту Виктору Януковичу с требованием прекратить эскалацию конфликта и с группой народных депутатов поехал в Межигорье.
http://lb.ua/news/2014/01/19/252213_kli ... vichu.html

Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Хай живе вільна Україна! Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение vamp » 19 янв 2014, 20:29

МВД: на Грушевского пострадали 30 милиционеров (обновлено)
http://news.liga.net/news/politics/9620 ... skogo_.htm

первые пошли...
Милиция задержала четырех участников протеста на Грушевского
http://news.liga.net/news/politics/9621 ... vskogo.htm
Милиция задержала четырех участников событий на Европейской площади. Сейчас они доставлены в один из районных отделов милиции.

Как сообщает пресс-служба МВД Украины, правоохранители выясняют личности задержанных. Следователи определяются с квалификацией действий доставленных граждан.

Напомним, сегодня в МВД заявили, что согласно принятым 16 января законам, по статье за экстремизм полагается штраф до 51 тыс. грн. или до трех лет тюрьмы.. Кроме того, милиция Киева открыла уголовное производство по ст. 294 (массовые беспорядки) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает максимальное наказание в виде лишения свободы на срок до 15 лет.
vamp

Сообщение gala » 19 янв 2014, 20:35

Логіка подій.
Самооборона Майдана готовится защищать митингующих от "Беркута"
В силовом противостоянии с милицией они не участвуют.

Самооборона Майдана перекрыла улицу Грушевского возле гостиницы "Днипро".

Об этом передает корреспондент LB.ua.

Таким меры приняты якобы для того, чтобы защитить активистов Майдана. А драки и противостояния между радикально настроенными молодыми людьми и силовиками они не вмешиваются.

Напомним, на улице Грушевского, возле стадиона "Динамо", продолжается противостояние активистов и милиции. Со стороны первых в силовиков периодически летят камни и коктейли Молотова, в ответ - вода, газ и резиновые пули.

Появилась информация, что "Беркут" готовится к атаке митингующих.

В оппозиции называют все происходящее провокацией с целью оправдать силовой разгон Майдана, который готовится.
http://society.lb.ua/life/2014/01/19/25 ... itsya.html

Ще пригадалося, як минулої неділі на віче Руслана зверталася до всіх, щоб не потрапили в пастку політтехнологів, тримаючи голову холодною. Не достукалася.

gala
Старожил

Сообщение vamp » 19 янв 2014, 20:37

Леся Оробець Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють.
https://www.facebook.com/lesyaorobets
Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони "світлошумові".
Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував.
Трьох моїх захисників - чоловіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали. На мої крики "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю" вони з гиденькими смішками казали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо".
Висновки:
- Війна вже повномасштабна. Не треба робити вигляд про суди, прокуратуру, вибори тощо.
- Врадіївку менти зрозуміли, посадили своїх. Врадіївка - це мінімально м'який формат, який Януковичу і його організованій злочинній групі зрозумілий.
- Перевертні з МВС отримали повний одобрямс на використання будь-яких методів захисту диктатури.
- Без Лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава - в диктатурі.
vamp

Сообщение gala » 19 янв 2014, 20:48

1.12.13 спрацювали братчики Д.Корчинського, а сьогодні на арену вийшов "Правий сектор".

Міліцію і Беркут на Грушевського штурмує "правий сектор"
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/19/7009990/

gala
Старожил

Сообщение Юлиана » 19 янв 2014, 21:39

Уже не показывает :ac:
Юлиана

Сообщение elena433 » 19 янв 2014, 21:46

Сегодня для отравленных с. газом нужны молоко и лимоны.
elena433

Сообщение Манула » 19 янв 2014, 21:49

Юлиана писал(а):Уже не показывает :ac:

прямая трансляция еспресо тв http://www.youtube.com/watch?v=jrZcAsPKK74#t=377388
ИзображениеИзображение
Кошки оставляют следы на коврах,на мебели,на одежде, но самые замечательные в нашем сердце!
Манула
Старожил

Сообщение gala » 19 янв 2014, 22:05

На жаль, список постраждалих сьогодні продовжився.

На Грушевского парню гранатой оторвало кисть руки
http://society.lb.ua/accidents/2014/01/ ... natoy.html
У сутичках на Грушевського - 24 постраждалих. Серед жертв є журналісти
http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/19/7010013/
Але зверніть увагу на цей коментар до статті:
Віталій Гайдукевич: Кажуть, Беркут має наказ до 6 ранку Майдан розігнати. Чекаємо на вирублення звязку, інтернету і світла?
А возле межигирья Беркута уже нет!

Це що, відволікання уваги і виснажування?

ПСАЛОМ 10
Диригентові хору. Псалом Давидів.
1. На Господа сподіваюся; то чому кажете душі моїй: Відлітай на гору твою, [мов] птах?
2. Бо ось, нечестиві натягнули лука, стрілу свою приклали до тятиви, щоби в пітьмі переможно стріляти у справедливих серцем.
3. Коли зруйновані підмурки, що вчинить праведний?
4. Господь у святому храмі Своєму, Господь – престол Його на небесах, очі Його бачать, повіки Його за синами людськими стежать!
5. Господь випробовує праведних, а нечестивого і люблячого насилля ненавидить душа Його.
6. Дощуватиме Він нечестивих пастками, палаючий вугіль і спопеляючий вітер – їхня частка із чаші.
7. Тому що Господь праведний, – любить праведність; Він діє за правдою.

gala
Старожил

Сообщение Манула » 19 янв 2014, 22:11

ЯНУКОВИЧ ГОТОВИЙ ДО ПЕРЕГОВОРІВ З ОПОЗИЦІЄЮ

Президент Віктор Янукович заявив про готовність розпочати переговори з представниками опозиції для врегулювання ситуації, що склалася

Про це зі сцени на Майдані Незалежності заявив лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк, якого цитує кореспондент видання Kyiv Post Крістофер Міллер.

За словами Яценюка, він "отримав дзвінок від Януковича".

"Він та уряд готові розпочати переговори", - заявив Яценюк.

У свою чергу нардеп від Батьківщини Олександр Бригинець заявив: "Після Януковича подзвонив (Андрій) Клюєв. Швидше за все саме Клюєв і буде на місці Льовочкіна. Саме Клюєв відповідає за ці переговори".

Українська правда
ИзображениеИзображение
Кошки оставляют следы на коврах,на мебели,на одежде, но самые замечательные в нашем сердце!
Манула
Старожил

Сообщение Natau » 19 янв 2014, 22:12

Два водомёта поехали в сторону Майдана....
HELP! Диночка с пулей в позвоночнике http://urla.ru/10000qcl
Natau

Сообщение gala » 19 янв 2014, 22:40

Євромайдан SOS: до центру Києва рухаються кількадесят автобусів «Беркута»
До центру Києва рухаються кілька десятків автобусів з бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут». Про це у Twitter повідомляють журналісти і активісти.

Раніше лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив про загрозу штурму Майдану. Про це політик сказав зі сцени на майдані Незалежності.

«Є реальна загроза штурму Майдану. Я попрошу всіх депутатів сконцентруватися поблизу барикад. Особливо з боку Європейської площі. Також прошу всіх людей, хто відчуває в собі сили, залишатися на Майдані, захистити серце свободи в центрі Києва», – сказав Тягнибок.

З поштової площі їдуть 22 автобуси з Беркутом.
— Євромайдан SOS (@sosmaydan) 19 января 2014

Янукович позвонил Яценюку и пообещал Кличко, что утром начнутся переговоры, но в центр Киева только что перебросили 22 автобуса со спецназом.
— Павел Шеремет (@pavelsheremet) 19 января 2014

http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 35082.html

gala
Старожил

Сообщение Таша 2010 » 20 янв 2014, 00:30

vamp писал(а):
gala писал(а):Те, що революція вже не є мирною, бо терпець увірвався - факт. Після 16.01.14 у багатьох почалося нестерпне зудіння шкіри. Але сьогоднішні події на Грушевського не на користь Майдану, позаяк можуть бути використані як причина застосування сили задля розгону. Хтозна, чи не був скерований у відповідне русло праведний гнів людей, яких утискають, ігнорують та ще й позбавляють права бути вільними.
Ця ніч - тривожна.

+1
пара идиотов подставили тысячи людей....

Не пара идиотов. Это спланированная акция ПР и оппозиции. ИМХО. В больницы стали доставлять допкойки еще 3 дня назад (знали что произойдет). В соц. сетях не только радикалы, но и тролли стали активно агитировать на боевые действия. Со вчерашнего дня многие стали готовиться к открытой войне: готовить коктейли молотова и т.д. Все все знали и оппозиция в том числе. Все было написано во многих группах в соцсетях.
Майдан выдвинул ультиматум оппозиции: дайте юридический план действий и выберите одного кондата. Зачем они сегодня собирали Виче? Чтобы сказать стойте дальше? Их освистали. Считаю это было было запланировано и оппозиция прекрасно знала что делает сегодня. Я там была. Еще утром сказала мужу - сегодня будет война. Дочке запретила выезжать в город. Эту ситуацию имела возможность исправить оппозиция и не зделала НИЧЕГО. Люди требовали одного Лидера и план действий - в результате 0. Лидер - народ( сказал Яценюк), стоим дальше мирно (сказалТягнибок), требуем перевыборов (Кличко). Это не оппозиция и они слили сегодня Майдан. Я в шоке, то что происходит это неправильно и страшно, жалко людей...
П.с. Почему никто нигде не говорит что "гарант" отдал земли Крыма в аренду Китаю? http://svpressa.ru/society/article/80697/
Начинаю думать... Лучше промолчу.
...чтобы нравиться девочкам, надо быть умным, красивым, богатым или котом...
Таша 2010
Старожил

Сообщение Oo » 20 янв 2014, 01:23

ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ГАЗУ? На місці подій бажано мати марлеву пов*язку (в ідеалі – протигас) та окуляри (будівельні, для плавання). Після атаки – промити очі термальною водою (зі спрею), обличчя та тіло протерти содовим розчином (2 столові ложки на стакан). Уважно – не вмивайтеся водою, вода може дуже посилити подразнюючий ефект! Змінити одяг, не дряпати тіло! Важливо пам’ятати: 1. Якщо не змити подразнюючу речовину, вона буде діяти і далі; випаровуючись зі шкіри вона може вразити очі чи слизову оболонку носа, які перед цим були захищені та не постраждали. 2. Змивання (у випадку відсутності содового розчину) може бути болісним, але воно вкрай необхідне 3. Змиваючи подразнюючу речовину, ви унеможливлюєте її подальший вплив, але це не скасовує уражень, які ви зазнали від її дії перед цим. Детальніше у статті - http://tyzhden.ua/Society/99130
Oo
Старожил

Сообщение Oo » 20 янв 2014, 01:29

Олександр Бригинець
Те, що відбувається на Грушевського – абсолютно безглузде протистояння. Але й нього дуже надійна основа: підступність влади і ненавить людей до неї. Говорю із десятками людей. Всі розуміють безглуздість цього штурму, але ненависть до Януковича така велика, що ніхто не оцінює свої вчинки з точки зору логіки, а лише з точки зору емоцій. Кожен, хто пропонує зупинити протистояння спримається як ворог. Протягом останніх місяців я не раз говорив, що у разі, якщо влада не буде чути людей, якщо влада не сяде за стіл переговорів із опозицією, то достатньо буде невеликої іскри, щоб ситуація значно радикалізувалася. Сьогодні це сталося. Кільа десятків провокаторів виявилися тим запалом, що підірвав терпіння.
Oo
Старожил

Сообщение Oo » 20 янв 2014, 01:42

Анатолій Гриценко
Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (з 2012), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.
Події на Грушевського спровокували лідери опозиції
19 січня 2014, 22:23

Активістів Автомайдану назвали провокаторами. Спочатку на трибуні, після того як вони вимагали замість триголового Змія – обрати одного лідера громадського спротиву. Після того, як озвучений трьома лідерами план дій – Майдан не сприйняв як дієвий і освистав. Свист Майдану супроводжував виступ кожного із трьох лідерів фракцій. Потім їх назвали провокаторами на Грушевського, коли учасники Автомайдану пішли до будівлі Верховної Ради, аби мирним пікетом вимагати скасування диктаторських законів Януковича.

Так от, я Вам скажу: ніякі вони не провокатори! Навпаки, абсолютно нормальні й правильні хлопці з дівчатами. Які вболівають за країну не менше, якщо не більше, ніж партійні лідери на сцені.

Чому вони пішли на Грушевського? До пустої будівлі Ради? Без жодного реального плану? Без жодного шансу на успіх? Ризикуючи собою? Знаючи про оті диктаторські закони? По суті на безглуздий і невірний крок? Моя відповідь – від розчарування і відчаю!

Розчарування і відчай – саме ці настрої панували сьогодні на Майдані, відчував це серед людей. Юрій Луценко лише сьогодні покинув сцену (коли вожді відкинули його пропозиції) і він відчув це як рядовий учасник Майдану. Мої пропозиції відкидали два місяці поспіль, на сцену не запрошували на жодному з численних Віче, і такий настрій людей відчуваю вже давно.

Коли про це кажу вголос – теж називають провокатором Банкової і ворогом Майдану. При тому, що на Майдані з першого дня, там моя родина, мої друзі й однодумці. При тому, що кістяк Автомайдану, найбільш дієвого інструменту Майдану – це мої однопартійці з "Громадянської позиції", в т.ч. старший син Олексій і його друзі. При тому, що за три сотні Самооборони Майдану цілодобово відповідають теж мої однопартійці з "Громадянської позиції". При тому, що ми всі разом захищали Майдан 11 грудня на барикадах, отримували тумаки від Беркуту й Грифону. При тому, що із-за Майдану не був присутнім навіть під час одруження старшої доньки Світлани, бо в той день вів колону Майдану пікетувати Міністерство оборони. При тому, що для захисту Майдану сформував групу офіцерів і генералів, з якими усі ці дні постійно відслідковуємо переміщення спецпідрозділів і військових, виявляємо й локалізуємо провокації на Майдані й проти Майдану, видимо і невидимо чергуємо на Майдані вночі... Попри все це й багато іншого, зробленого для Майдану, опозиція публічно поширює брехню, нібито Гриценко вийшов на Майдан один-два рази, називають провокатором і ворогом Майдану. Так само, як зараз провокаторами назвали Автомайдан.

Я людина військова і маю стійку психіку. З перших днів армії знаю про "поощрение непричастных и наказание невиновных". Мені не вперше бачити й бороти несправедливість. Хлопці ж і дівчата з Автомайдану – молодші й вразливіші. Вони зробили і далі роблять для Майдану важливу справу. Останніми тижнями, визнаймо, за межами Майдану саме вони діють найрішучіше й найактивніше. Ризикуючи і втрачаючи – роботу, кошти, водійські права, машини, майно родини і навіть свободу.

І от сьогодні, зі сцени Автомайдан озвучив абсолютно вірну пропозицію – замінити трійцю однією відповідальною особою, і цей виступ Автомайдану був чи не єдиним (бо тепло вітали ще Тетяну Чорновол), який Майдан зустрів тривалими й неодноразовими оплесками. І саме цю пропозицію Автомайдану підтримав геть увесь Майдан! Пропозицію, яку до того публічно озвучили Брюховецький, Маринович, Попович та інші поважні люди.

І що було далі? Виходить вождь, озвучує черговий ніякий план дій, його Майдан освистує, але водночас цей вождь – називає Автомайдан провокаторами?!

Реакція Автомайдану була емоційною й миттєвою: якщо ви, вожді, прийшли на Віче й далі продовжувати жувати соплі, то тоді ми самі маємо діяти. І вони пішли діяти, імпульсивно, неефективно, ризиковано, прогнозовано безглуздо. Як могли...

А тепер найболючіше Ваше питання: чому я не пішов з ними, чому не очолив штурм на Грушевського, щоб пробитися до будівлі Ради, або чому не зупинив цей штурм, наслідки якого було неважко передбачити?

Почну з кінця: зупинити я не зміг, хоча намагався це зробити. Переконував, що пробиватися до Ради зараз – немає жодного сенсу. Рада стоятиме порожня аж до 4 лютого. Хочете скликання позачергового засідання? Добре, але для цього не треба йти через кордони міліції, достаньо зібрати 150 підписів депутатів від опозиції, і це реально. Знову ж таки, щоб скликати позачергове засідання, треба до того зареєструвати законопроект, яким вичистити оті всі диктаторські новели Януковича, але такого проекту зараз нема. Врешті, навіть прорвалися б у порожню Раду, але ж влада – то не стіни. Та й будівлю отримали би без світла, води, ясна річ, без жодного зв'язку... Кам'яна пастка у ворожому оточенні... Наводив інші аргументи, пропонував інші варіанти дій, але – переконати не зміг. На жаль...

Очолити й повести на штурм самому? Я людина відповідальна і зробити цього не міг в принципі. Можу повести і поведу людей, ризикуючи й собою, але – лише на вірну справу, заради якої дійсно підняти людей варто і на справу, що має шанс завершитися успіхом. Інакше – було б нечесно з мого боку перед людьми, яких підняти на завідомо програшний рейд та ще й завершити його побиттям чи покаранням людей, яких повів за собою і за яких маю нести відповідальність.

Чи міг зупинити вже під час штурму? Якби міг, зупинив би. Але тут без жодного шансу! Кличко пробував, безрезультатно. Обматюкали, облили вогнегасником, навіть готові були побити. Зупинити тисячі заведених, розчарованих і розлючених людей у цій ситуації, думаю, не зміг би ніхто. Напевно тому там не було ні Порошенка, ні Луценка...

У підсумку, ситуація зараз набагато складніша й жорсткіша, ніж вона була до Віче. Її ще довго доведеться виправляти. Шкода людей, які боролися щиро і в сутичках постраждали, зараз маємо надати їм допомогу, медичну і юридичну. Важливо, щоб усі зробили правильні висновки: і гарячі голови з громадського сектору, і холодні голови з партійного сектору Майдану. Бо лише відповідальні й добре скоординовані дії дадуть Майдану позитивний результат. Бездіяльність і партійно-президентські ігрища одних не можна компенсувати імпульсивними й непродуманими діями інших. Доведеться навчитися працювати разом, поєднуючи зусилля. Безумовно, відсікаючи від Майдану недієве, фальшиве, імпотентне...
Oo
Старожил

Сообщение ArtVlad » 20 янв 2014, 02:34

http://www.kontrast.org.ua/news/1786.html
Пра улицу Грушевского. Первые впечатления

Станислав КУКАРЕКА, Корреспондент Січень 20, 2014

Начну как обычно с конца. С тех криков «лидера, лидера», что звучали сегодня на Вече. Не так чтобы громко или очень стройно, но звучали. В том числе от одного из лидеров автомайдана. Щитаю технология. Чисто вирусная штука, что по идее должна была расколоть Майдан изнутри. Но не достигшая значительных успехов, вопреки многим воплям в СМИ. А пару часов спустя пошли стримы и призывы, мол под стадионом «Динамо» бьются лучшие из лучших, те самые, которых зрадыв Майдан. Двухходовка короче. С весьма неоднозначным результатом.

Для начала успех «вирусной инфекции» был не так велик, как кажется. Во-вторых, те, кто делали ход второй, никак не учли результатов хода первого. В-третьих, оппа оказалась весьма опытными политиками на самом деле. Не так чтобы сильно честными или сильно справедливыми, но опытными. В результате на Грушевского и поныне продолжается некий филиал верденской мясорубки. От которого лидерам оппы удалось в достаточной степени дистанцироваться, и даже снять своих имиджевых бонусов на «миротворческой миссии».

Но главный результат даже не в том. Результат в том, что показан весьма высокий мобилизационный потенциал даже в отношении довольно радикальных действий и заметное бессилие пресловутых ментов. Грушевская аж до Европейской площади оказалась забита народом в разной степени экипировки и готовности и, думаю, «если-бы таки да», то ментам не помогли бы даже водометы. С одной стороны. И никаким газом и прочим разогнать все это ментам не удалось. Прямая палочная атака в таком тактическом положении имела бы для них самые печальные последствия. А пересрали служивые, кстати, не на шутку, ага. По глазам заметно было.

Итого, вместо одного Майдана, который власть последовательно пыталась игнорировать, отныне и по гроб жизни ей придется иметь дело уже с двумя силами, с Майданом, сильно миролюбивым но несговорчивым, и с «радикальными элементами», которые весьма могут доставить даже ментам. С Сциллой и Харибдой. Блестящая блин стратегическая победа власти.... Теперь любые попытки переговоров будут утыкаться в законный вопрос Кличко (или Яценюка), мол, «а что я скажу радикалам?». Тогда как любые попытки игнора оборачиваться очередными соженными автобусами и разбитыми головами. Если власть хотела разделить Майдан, ей это блестяще удалось, но что она будет с этим делать дальше? Попав, по сути, в условия стратегического окружения?

Если кто-то думает, что теперь власть сможет безнаказанно плющить радикалов или сносить майдан под молчаливое одобрение «другого крыла», то это большое заблуждение. Они могут сколь угодно ругать друг друга ренегатами или провокаторами, но они по-прежнему остаются самыми преданными союзниками, которые, несмотря на все обвинения, будут защищать друг друга. Радикалы сделали оппе воистину царский подарок на самом деле (или оппа его подло выцыганила как опытные политики). Тогда как сами радикалы нуждаются в поддержке масс и потому – в Майдане. В некоторой легитимности. Теперь они команда, ага. Но ПР аж никак не сможет использовать сей факт в пропаганде, ибо никто в том не признается.

Совсем еще недавно Янукович заявлял, что он не имеет отношения к избиениям людей или разгонам Майдана. Виноватых искали с собаками и прокурорами, но так и не нашли. Теперь тот самый Янукович на собственном горбу почувствует всю эффективность этой тактики. Ибо теперь ему выпало волать как потерпевшему, а недоуменно-глуповатый вид будет принимать оппа (и радикалы, кстати, тоже). Теперь уж Януковичу не сыскать концов и быть терпилой безответным. Ибо, как гласит народная мудрость, а не копай другому яму :)
ArtVlad
Старожил

Сообщение alexuaadmin » 20 янв 2014, 02:43

Мой фотоотчет с места событий.
Небыло время писать отдельно, написал отчет в виде подписей к фотографиям.
https://plus.google.com/116711580778506 ... KmEV8akw54

Чуть позже фотоотчет по Вече 19.01.14 и по акции Украинских Женщин.

И кажись накрылся медным тазом мой телевик, так что крупных планов у меня поубавится :(

И как всегда для затравочки (сегодня затравочки будет много).
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
С уважением, Алексей Коваленко.

"Мы всегда даем Вам шанс все исправить самостоятельно."
Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение alexuaadmin » 20 янв 2014, 04:18

Продолжаем.
Сегодня было много событий. Конечно - самое яркое из них Штурм, который продолжается и сейчас. Но не обратить внимание на акцию Украинских Женщин - будущих матерей - я не мог.
Фоторепортаж: http://fotki.yandex.ru/users/advis/album/156631/?p=0

Также много "кастрюльного протеста" было сегодня. Появился новый тренд. На смену каске приходит дуршлаг.
Фоторепортаж с Вече 19.01.14 http://fotki.yandex.ru/users/advis/album/156632/?p=1

И как всегда для затравки.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение alexuaadmin » 20 янв 2014, 04:33

На сегодня это все. Возможно завтра дополню текстовкой, если вдохновения хватит :)
Событий и впечатлений много. Особенно касаемо того, как все разворачивалось.

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение gala » 20 янв 2014, 07:55

Таша 2010 писал(а):Не пара идиотов. Это спланированная акция ПР и оппозиции. ИМХО. В больницы стали доставлять допкойки еще 3 дня назад (знали что произойдет). В соц. сетях не только радикалы, но и тролли стали активно агитировать на боевые действия. Со вчерашнего дня многие стали готовиться к открытой войне: готовить коктейли молотова и т.д. Все все знали и оппозиция в том числе. Все было написано во многих группах в соцсетях.
Майдан выдвинул ультиматум оппозиции: дайте юридический план действий и выберите одного кондата. Зачем они сегодня собирали Виче? Чтобы сказать стойте дальше? Их освистали. Считаю это было было запланировано и оппозиция прекрасно знала что делает сегодня. Я там была. Еще утром сказала мужу - сегодня будет война. Дочке запретила выезжать в город. Эту ситуацию имела возможность исправить оппозиция и не зделала НИЧЕГО. Люди требовали одного Лидера и план действий - в результате 0. Лидер - народ( сказал Яценюк), стоим дальше мирно (сказалТягнибок), требуем перевыборов (Кличко). Это не оппозиция и они слили сегодня Майдан. Я в шоке, то что происходит это неправильно и страшно, жалко людей...
П.с. Почему никто нигде не говорит что "гарант" отдал земли Крыма в аренду Китаю? http://svpressa.ru/society/article/80697/
Начинаю думать... Лучше промолчу.

Маю дещо інші враження щодо ініціаторів силового варіанту, який вчора розгорнувся на наших очах.
Ситуація з ліжками в лікарнях трактувалася як передвістя розгону Майдану. Тим більше, що те саме було напередодні 30.11.13. Інтернет із радикальними пропозиціями вирує вже другий місяць поспіль.
Я розумію, в чому тут може бути зиск для ПР, яка, між іншим, відразу разом із вічним опозиціонером-антиопозиціонером Гриценком звинуватила в подіях на Грушевського опозицію.
Але яким чином опозиція могла б стримати обурення народу, спричинене ігноруванням вимог, посиленням репресій і ухваленням законів, що розбігаються з Конституцією? Який план дій в межах несилового протистояння міг би заспокоїти народ? План було оголошено. Але річ була не в плані, планах, а в бажанні силового наступу певних членів команди, представленої на сцені. Тому саме останні фактично спровокували народ на дії, які були в серці і розумі багатьох. Тому ці громадяни і продемонстрували на сцені своє протистояння опозиціонерам. Тому і знадобився раптом лідер, який поведе народ у наступ. А опозиція чітко проголосила про недопустимість силового розвитку подій. І тут мають рацію, тому що можуть бути речі гірші за довге стояння.
Згадайте, як ті ж представники автомайдану тиждень тому наполягали на необхідності єдності і зазначали визначну роль депутатів-опозиціонерів у захисті автомайдану.
Щодо того, хто кого зливає, є певні міркування: зливає той, хто сіє розбрат у настільки непростій ситуації протистояння людям з певними світоглядними позиціями. Вчора на віче серед людей були не лише ті, хто свистіли, але й ті, хто схвалював несиловий розвиток подій.
Зрештою, який сенс було битися з міліцією на Грушевського і прориватися саме вчора до ВР? Сенс тільки в одному - показати опонентам, що народ не спиниться.
Я не знаю, чи правильна саме така лінія опозиціонерів. Ще й з огляду на млявість Заходу, який, у перманентному занепокоєнні, закликає до перемовин з людьми, що не зважають на народний протест.
Можливо, найголовнішу роль у цих подіях відіграватиме не опозиція. Але вже точно кровопролиття на Грушевського - це не план опозиції.
Далі буде. Дай Боже, побачимо добрі результати.

Є інформація, що з Донецька виїхала колона з автобусами Беркуту, а в Одесі, Калуші, Рівному, Львові, Івано-Франківську виїзд міліції до Києва блокується активістами.

gala
Старожил

Сообщение Smesh » 20 янв 2014, 08:36

Бездіяльність політиків опозиції і "діяльність" влади спричинила вчорашні події. ИМХО

А це чергова діяльність влади :aq:
Перепост!!! Викрадення людей, учасників сьогоднішніх подій на Грушевського!!!!
Olga Chervakova
Щойно написали в лічку: " Оль, привет. Брата моей подруги и еще нескольких студентов, которые возвращались с майдана на Нижнем Валу пропали. Остановилось несколько машин , разных марок, ребят, в камуфляже и берцах скрутили и запихнули в машины. По студентам видно было, что они с майдана ночного идут. Одному удалось увернуться и сбежать. У тех телефоны не отвечают. Кому звонить, где искать? Она спрашивала организаторов авто майдана телефоны или кого-то еще. У тебя есть???" ПЕРЕПОСТ!! ВИКРАДЕННЯ ЛЮДЕЙ!!
Також у соцмережі є повідомлення,що людей зі "швидких" забирали і заприторювали у ментівські машини, автомобілістів з автомайдану теж, зупиняючи машини і викрадаючи з них людей.
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение Smesh » 20 янв 2014, 09:04

20.01.2014 02:12

Когда президент два месяца игнорирует массовые протесты в стране, а оппозиция неспособна ими воспользоваться, первую скрипку начинают играть радикалы

http://news.liga.net/articles/politics/ ... maydan.htm
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Беседка