Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Не суто політичне питання - ДЕНЬ СОБОРНОСТИ

Сообщение Веста » 22 янв 2014, 22:16

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/22/7010827/
Что же это такое?
Господи, помоги и защити всех Людей Украины, которые сейчас на Майдане.
Веста

Сообщение Пэрис » 22 янв 2014, 22:30

Олександр Аронець
Прошу максимального поширення! Кілька годин тому суд відпустив на поруки народного депутата Ірини Сех 17-річного Михайла Нискогуза, якого затримали на Грушевського. Те, що він розповів, кинуло мене в холодний піт. Каже, що його схопив харківський беркут, за рапортом майора Василенка. Розділи до гола, через стрій гнали і били, заставляли співати на снігу гімн. А також запихали ніж в анальний отвір і різали... Завтра має бути його прес-конференція.
Пэрис
Старожил

Сообщение Веста » 22 янв 2014, 22:41

Пусть нелюдям вернется их жестокость тысячекратно.
Веста

Сообщение Oo » 22 янв 2014, 23:08

Тетяна Чорновол
Нам треба йти на ''Міжгір'я''. (Про мотиви Януковича нас вбивати)
22 січня 2014, 12:37

Якось я написала блог про мотиви замаху на мене. Проте було не до того, щоб його розмістити. Адже ворог Янукович розпочав справжню війну. Позавчора вночі "Беркут" вбивав мого друга Ярослава Гончара. Вчора спец-тітушки вкрали мого друга Ігоря Луценка. В зоні пеленгу телефону Ігоря ми шукали його в сараях та лісосмугах. Ми шукали і не хотіли знаходити і навіть думати про те, що при такому морозі ми шукаємо його тіло, і було справжнє щастя, коли знайшли його не ми.

Проте вже через кілька годин ми мали двох вбитих на Майдані...

Це війна. Це війна ворога України Віктора Януковича зі своїм народом.

Війна це страшно. Я була в Чечні в 2000-ному і завжди боялася війни для власної країни.

Проте цю війну почали не ми, цю війну почав Янукович, це війна Януковича проти України та її народу за власне царство. Він готовий проливати ріки крові, він готовий зачищати нас. Він хоче царювати та передати царство по спадку, його син, найбагатший "бізнесмен" України теж хоче царювати.

А що таке для Януковича царювати? Поняття "царювати" складається з кількох пунктів, з яких перший це...

І тут я зрозуміла, що саме час розмістити блог про мотиви замаху на мене. Адже ті самі мотиви агресії Януковича проти українців і України.

Адже "царювати" для Януковича починається з життя в розкоші, з плавучого банкетного залу у вигляді корабля з червоного дерева з позолотою, з масажного столика з цільного шматка мармуру з підігрівом, з вертольоту Августа, з Міжгір'я.

Причини його кривавої ненависті до нас банальні – він вважає, що ми, українці, кияни, загрожуємо в першу чергу і його палацам, його бажанню жити в неймовірній розкоші. Що звичайно правда. Проте, що для нас нормально і справедливо, для психопата Януковича – смертельний виклик.

Так, він психопат, цей сирота з Єнакієве, уявіть, він готовий вбивати лише тому, що ми загрожуємо його Міжгір'ям, його улюбленим цяцькам, побудованим за величезні кошти, які оздоблені найдорожчими в світі матеріалами.

Тому розміщаю свій блог, тим паче, що не відомо, де ми будемо завтра і що буде завтра.

Мотиви замаху на мене – нове "Міжгір'я" Януковича.

Нападники на мене використовували дороге авто в якості тарану. Це означає, що за мою ліквідацію було дорого заплачено. Чому? Насправді мене не важко було дістати, я часто виїжджала та виходила за межі Майдану. "Тітушки" коштують дешево.

Також мене не залякували, мені не погрожували, мені навіть не робили боляче. Мене били відразу на ліквідацію. Мені навіть не намагалися дуже зіпсувати обличчя, моя щелепа не була зламана, натомість били в скроні. Мої легені були повні крові. Чому мене хотіли вбити? Чому за це було дорого заплачено?

Мене вбивали за громадську активність? Мені здається цього було мало для спецоперації. За екскурсії в "Міжгір'я" і "Сухолуччя"? І цього, здається, недостатньо.

Може за журналістські розслідування? Цим займаюся не одна я, хоча... одна загрозлива для Януковича тема на той час у мене не була опублікована.

Розкажу про неї.

Як відомо офіційно Янукович не має жодної жирної приватної власності.

"Міжгір'я" купив Сергій Клюєв, мисливський ліси під Сухолуччям власність Бойка, Тулуба, Демішкана, "Чайний будиночок" під Масандрою належить Пригодському, шикарне будівництво на мисі Айя – Андрію Клюєву.

Я правда писала, що все це брехня, – що Янукович примушує свої посіпак прикривати його власність.

На початку листопада минулого року я почала розслідування стосовно нового "Міжгір'я", яке за моєю інформацією будується, щоб Янукович роз'їхався по різних маєтках з старшим сином. Останньому, до речі, 40 років, і Януковичі вважають, що це не гонорово, що найбагатша людина країни Олександр Янукович і цар Віктор Янукович матимуть одне Міжгір'я на двох.

Отож, як тільки Віктор Янукович став президентом на території Державної резиденції Конча-Заспа, а також діброви Жукова острова почалося спорудження нового Міжгір'я.

Коли автор отримала цю інформацію від будівельників – поїхала перевірити.

Побачене -вразило.

Будинки нового Міжгір'я виявилися будуються куди шикарнішими ніж будівлі старого Міжгір'я.

Дорогу зі Столичного шосе будівельники протягнули просто через територію державної резиденції Конча-Заспа, через озеро Конча побудували капітальний міст.

Сам маєток – архітектурний ансамбль з кількох будівель. Дорога веде до величезної круглої площі, справа від неї жилий будинок. Його довжина майже 200 метрів, він має площу близько 10 тисяч квадратів. Окрім двох поверхів, будинок має підвал з високою стелею та дуже товстими стінами.

Відомий будинок "Хонка" в Міжгір'ї куди менший.

Так само над круглою площею височить Будинок прийомів, за ним вертолітний майданчик.

Зліва, будівельники кажуть, зимовий сад та картинна галерея.

Трохи обабіч, за окремим парканом адміністративно-офісний центр.

Над озером сауно-банний комплекс – величезна будівля з дерева.

Сауна вже готова. Будівельники розповідали, що останній рік в баню наїжджали господарі. Однак робітники не бачили нікого конкретно, за їх словами, господарі приїжджають у великих кортежах з потужною охороною і будівельників в цей час заганяють в глиб території за стрічки.

Однак всі з ким доводилося говорити автору були певні, що приїжджає син Януковича.

Такої самої думки були і сусіди маєтку.

За їх словами частково земля на якій будується нове "Міжгір'я" колись була приватизована Василем Хмельницьким, потім перейшла братам Бурякам.

"Близька довірена особа Буряка мені розповідав, що Янукович просто поставив їх перед фактом, що забирає частину земель", -зозповів автору один з сусідів маєтку.

Також він додав, що 2010 році, коли почалося будівництво курував роботами Юра Єнакіївський. Однак вже в 2012 році, ця інформація забулася, всі почали говорити, що маєток належить Януковичам.

До речі, в 2010 -2011 році Юрій Іванющенко, колишній кримінальний авторитет Єнакієве вважався смотрящім за бізнесом від Януковича, був найближчим до тіла, тому той факт, що він почав будівництво нового Міжгір'я автора не здивував.

А ось в 2012 стосунки між ним та Януковичем дещо охололи, зрештою бізнесові сімейні справи очолив Олександр Янукович, відповідно і в новому Міжгір'ї забули про Юрія Єнакіївського. Будівельники почали говорити виключно про Януковича-сина.

В один з візитів автор зробила штук сто фотографій. Це ще було до того, як люди піднялися на Майдан. Тоді саме для візиту в Нове Міжгір'я я купила будівельну каску, яка потім знадобилася мені на Майдані. Фотографії залишила деяким опозиційним депутатам. А потім зайнялась пошуком доказів.

Зразу стало зрозуміло – власники не турбувалися стосовно документів для будівництва, воно, по-суті, було самовільне, на самозахоплених землях.

А хто в цій країні може вести самовільне будівництво на землях державної резиденції Конча-Заспа?

В один з походів в маєток мені вдалося дізнатися назву фірми, що

будує – ТОВ "Єдітепе". Від цієї фірми вдалося протягнути цікаву ниточку.

Що цікаво ця фірма нещодавно перебувала в стадії банкрутства. В інтернеті можна знайти судові документи в яких арбітражним керуючим ТОВ "Єдітепе" був зазначений Микола Васильович Гончаров.

Цей же чоловік в 2009 банкротив іншу донецьку фірму "Азовмех". Останню фірму певно було дуже цікаво банкроти ти адже на її рахунки перед цим впали величезні кошти на будівництво каналу Дунай-Чорне море. Цей канал Україна риє десятки років, а він постійно безсовісно замулюється, хоча насправді це той проект в якому традиційно "замулюються" державні кошти.

І що мене особливо зацікавило – під час банкротства "Азовмеху" кредиторам підігравало керівництво фірми. Спочатку керівником "Азовмеху" значився Дмитро Зайцев потім Вадим Трушкін. Це відомі автору особистості. Вони в 2011 році рейдерським чином забрали у ірландського власника універмаг "Україна", а також у держави Україна золоті копальні в Закарпатті. Про це можна прочитати в моєму попередньому блозі. Коротко скажу, що ірландські газети в 2012 році друкували розслідування, що універмаг "Україна" рейдерським чином забрала у ірландського банку родина Януковичі, а золоті копальні офіційно зараз належать бізнес-партнеру міністра МВС Віталія Захарченка, хоча де-факто теж відійшли Януковичу.

Отже одну ниточку зв'язків цього шикарного будівництва з Януковичем автору вдалося намацати.

Також під час одного з візитів на маєток мені вдалося позичити план розташування всіх об'єктів в тому числі комунікацій на території маєтку.

Для Януковича який просто параноїдально турбується про свою безпеку це був справжній удар. Адже після публікації цієї карти довелось би вкладати великі кошти в перебудову, заради безпеки. А я збиралася її публікувати. Взагалі, я розуміла як мені важливо поспішити викласти цей матеріал.

Однак я не встигла і вважаю це стало причиною нападу на мене.

Адже про мої плани було відомо.

Я особисто приїзджала на маєток показувала посвідчення і вимагала мені повідомити, що це за будівництво. Вони знали що у мене є фото, адже під час пікетування Медведчука, я загубила під час сутички з його охоронцем мобільний телефон на якому було кілька десятків якісних фото нового Міжгіря.

Я знаю, що після втрати карти в маєтку всі стояли на вухах, а позаяк я до цього публікувала план будинку Януковича на мисі Айя, я приїзджала в Конча-Заспу це все прив'язали до мене.

Певно була спокуса примусити мене замовчати. Вони могли сподіватися що разом зі мною пропадуть мої матеріали, адже вони були неопубліковані. Вони певно думали, що журналіст повинен тримати в таємниці ексклюзивні матеріали.

Тільки вони не знали, що мене не хвилював ексклюзивний матеріал, нове Міжгір'я мене цікавило, виключно, як слабке місце Януковича для тиску Майдану.

Коли мене били по голові на Бориспільській трасі, і я вирішила, що мене вбивають, моєю думкою було – добре, що матеріали по новому Міжгір'ю не помруть разом зі мною.

Проте я виявилася живуча.

Коли я опинилася в лікарні, і моє здоров'я пішло на поправку почали відбуватися цікаві речі. Непублічний Юрій Іванющенко (Юра Єнаківський) про існування якого в країні до 2010 року знало лише обмежена кількість людей, розвів небачену активність, він почав розповідати в політичних кулуарах, що це його маєток.

Поведінка абсолютно неадекватна його психотипові. Хіба що його в цьому попросили. А попросити його могла лише одна людина Віктор Янукович, щоб в інформаційний простір не прорвалася небезпечна для нього інформація.

Адже Віктор Федорович прекрасно занає, що в в країні де не має коштів, щоб добудувати лікарню для окнкохворих дітей люди не можуть нормально сприйняти будівництво ще одного Міжгір'я, яке куди пишніше за старе.

А взагалі: хто такий Юрій Іванющенко (Юра Єнакіївський)?

Такого бізнесмена країна донедавна взагалі не знала. Спочатку він був відомий як кримінальний авторитет, потім, як автор найбільш брудних корупційних схем, менеджер-смотрящий за бізнесом Януковичів. А потім загубив навіть цей свій статус.

Хтось може повірити, що він дозволив би собі будувати маєток пишніший ніж у царя.

Хтось може собі уявити, що він би відмовився,якби Янукович наказав би йому публічно захистити царську власність.

До речі, коли я лежала в лікарні були роблені цікаві маніпуляції. Працівникам на будівництві розповіли, що вони будують для Юрія Єнаківського, він навіть особисто приїжджав і вперше ходив між працівниками – показував свій фейс.

Зрештою інформація прорвалася назовні. В ЗМІ з'явилася інформація про цей маєток, як про маєток Юрія Єнакіївського.

І навіть, якщо я помиляюся, якщо це маєток таки Юрія Іванющенка. Це нічого не означає. Будівництво в Конча-Заспі заслужило отримати статус Міжгір'я номер два.

Іванющенко ніколи не був бізнесменом рівня Ахметова. Якщо навіть він будує для себе, то з тих коштів, що привласнив в статусі смотрящого за бізнесом Януковича. Отже це гроші зароблені в брудних схемах пограбунку країни, держбюджету, які курувала Сім'я.

Це дуже пишний маєток. Найрозкішніший в Україні, має всі перспективи опинитися в світовому топі. При чому збудований за вкрадені у держави кошти, адже кошти Януковчів-Юри Єнаківського це "безпредєльне" пограбування бюджету України. Отже це "Міжгір'я" номер два заслуговує на народний вирок, як і Міжгір'я номер один.

І все-таки воно Януковича... Хоча знов таки це не важливо. Насправді, я сподіваюся українці не будуть чекати, коли офіційно в нього вселиться спадкоємець Віктора Федоровича на президентському троні України, або смотрящий Януковича, колишній кримінальний авторитет Юрій Єнакіївський.

Ера "єнакіївських" та їхніх Міжгір'їв закінчилася, коли повстав Майдан. Треба довести справу до кінця.

Янукович стає слабкішим, коли забрати його цяцьки. Київ і так наш, ми не повинні вмирати на нашій Європейській площі, ми повинні йти на Міжгір'я. Йти великою масою. Щоб нас там було не менше сто тисяч. Це важко, це смертельно ризиковано. Але без цього ніяк, без цього нас будуть стріляти невідомі в центрі Києва, чи виловлювати по одному бити до смерті біля наших будинків.

По ссылке - фото, впечатляют.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/chor ... 9f4f7a319/
Oo
Старожил

Сообщение Oo » 22 янв 2014, 23:46

До sprotiv.org прийшла копія листа МНС до провайдерів.

«Інтернет провайдерам, операторам мобільного зв'язку, розповсюджувачат ТБ та радіоконтенту.
Звернення:
У зв'язку з можливим введенням надзвичайного стану в Державі з 24.01.2014 року, нагадуємо:
Згідно із законом про надзвичайний стан необхідно підготувати до тимчасового відключення всі станції стільникового зв'язку, всі інтернет-шлюзи та точки доступу, а також всі ТБ і радіо канали, окрім „Перший національний“ та „Перша програма радіо“.
Ретрансляція зарубіжних каналів теж повинна бути призупинена.
Рекомендується начальникам підрозділів надалі відшкодувати своїм абонентам дні без послуг.
Працювати повинні тільки дротяні телефони місцевого значення в напрямках 911, 101, 102 і 103.
Про всі здійснені заходи повідомляти письмово з печаткою в Державну службу України з надзвичайних ситуацій».
Нам залишився щонайбільше один день!

Гадаємо, це варте подальшого поширення .
Oo
Старожил

Сообщение alexuaadmin » 23 янв 2014, 00:47

"Сейчас мы готовим всеукраинскую забастовку, когда вся страна встанет и скажет, что в этих условиях, при этой власти и в этом беспределе мы не хотим жить и работать. Мы бойкотируем эту власть. Я обращаюсь ко всем украинцам. Завтра днем у нас будет вторая часть переговоров с президентом. В 12:00 - устроим предупредительную забастовку. Оставьте работу на час или на полчаса, выходите на улицы, идите к своим городским или районным администрациям, - чтобы выразить свое ​​мирное сопротивление этой власти, чтобы показать, что нас много ", - обратился Кличко к украинцам.

Я поддержу ее. Давление должо исходить с разных сторон и нужно донести, что это один из видов мирного протеста. Хотя таковые уже по сути ни к чему не приведут...
С уважением, Алексей Коваленко.

"Мы всегда даем Вам шанс все исправить самостоятельно."
Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение Oo » 23 янв 2014, 01:07

СТАРЫЙ ДОБРЫЙ ТАКСОФОН - СХЕМА РАЗМЕЩЕНИЯ И НОМЕРА.

Изображение
Oo
Старожил

Сообщение Oo » 23 янв 2014, 01:27

«Оскільки є перевірені чутки, що постраждалих, яких забирають до лікарні швидкої допомоги, одразу на місці арештовують. ТОму, якщо Вас або Ваших близьких, не дай Бог, поранили, звертайтесь до групи медиків, що співпрацюють з церквами, за телефоном - 068-88-38-151, 063-419-06-41, 066-59-303-59. Медики допоможуть зорганізувати лікування без ризику для Вашої безпеки.»
Oo
Старожил

Сообщение gala » 23 янв 2014, 01:47

Прохання про перепост! РАДА АДВОКАТІВ УКРАЇНИ надає безоплатну допомогу затриманим - контакти.
"Внимание коллеги! Сегодня-завтра механизм действий следующий: если вам, родственникам , друзьям поступила информация о задержании человека - первое, что вы делаете СМ с.ссылку внизу) - сообщаете (ЧЕРЕЗ РОДСТВЕННИКОВ!) о задержании в Центр бесплатной правовой помощи и осталяете свои координаты ДЛЯ УВЕДОМЛЕНИЯ о результатах розыска!. Центр поставит контроль и включит свои механизмы. Делайте ЭТО СЕЙЧАС ОБЯЗАТЕЛЬНО! тел. 0800213103 (задержание) 5939800 (01) для адвокатского запроса о неуведомлении о задержаном.

Еще номера 089-1200103 (sip) и 067-5095507 (киевстар) работают для всей Украины. На Киевский городской Центр - просите переключить. Дозвон 100%. ))
ВНИМАНИЕ! Уточние информации: по Закону такая информация-заявка на розыск может поступить в ЦЕНТР только от лица- РОДСТВЕННИКА, нужно назвать степень родственной связи! ТАК предусмотрено законом о БПП".

Дай Боже нікому не впасти в руки рідної міліції, і ось інформація:

#ЄвроМайдан Є інформація, що міліція чатує на вулицях, що прилягають до Майдану, виловлюють окремих активістів та везуть у невідомому напрямку. Нагадуємо - пересувайтесь лише великими групами!!! Найкраще зараз - не попадатись.

Слава Ісусу Христу!
Слава Україні! Героям слава!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение alexuaadmin » 23 янв 2014, 02:46

Oo писал(а):СТАРЫЙ ДОБРЫЙ ТАКСОФОН - СХЕМА РАЗМЕЩЕНИЯ И НОМЕРА.

Изображение

еще бы схему пожарных гидрантов...

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение Oo » 23 янв 2014, 02:53

Если встречу - выложу.
А еще бы диггеров поспрошать об подземных ходах.
Oo
Старожил

Сообщение Oo » 23 янв 2014, 03:00

Сегодня прошло незамеченным СМИ заявление сравнительно небольшой группы людей. Но именно эти люди в свое время прорвали милицейское кольцо оцепления и заблокировали милицию, прорвавшись к Верховной Раде. Это ветераны войск спецназа и афганцы. У каждого из них реальный опыт боевых действий - Афганистан, Югославия, Африка. У каждого из них реальная диверсионная подготовка. Они негромко сегодня объявили, что дают 24 часа гражданину Януковичу, чтобы сложить с себя полномочия Президента Украины. В случае его отказа, оставляют за собой право на принятие адекватных решений. (Харьковскому и крымскому "Беркуту", которые тренировались на бесправных забитых зеках убивать беззащитных и безропотных - напомнить, что означает адекватное решение на языке спецназа ВДВ и ГРУ). Ну что ж сволочи, приехали.
Oo
Старожил

Сообщение Таша 2010 » 23 янв 2014, 03:26

Известный украинский писатель и журналист Дмитрий Гордон опубликовал открытое письмо к членам Партии регионов и лидеру оппозиции Виталию Кличко.

"Я родился в Киеве, здесь живу, этот город – моя Родина, и я не хочу, чтобы он второй раз после Великой Отечественной войны находился под пятой оккупантов. Фашисты-убийцы, вон из моего города!

Я призываю всех журналистов, для кого слово "профессия" – не пустой звук и у кого болит сердце за будущее своих детей, несмотря ни на что, освещать события честно и непредвзято: именно от журналистов зависит сегодня многое, если не всё.

Я обращаюсь абсолютно ко всем народным депутатам от Партии регионов: отбросьте страх, рваните рубаху на груди, вспомните о том, что вас рожала мама, которая желала вам счастья, о том, что вы тоже люди, которые стали заложниками обстоятельств и обязательств, выдавите из себя по капле раба и уйдите из этой чертовой партии!

Отдельный месседж Виталию Кличко. Виталий, это есть твой последний и решительный бой!" – заявил Гордон.

http://gordonua.com/news/maidan/Gordon-Klichko-Vitali..
Изображение
...чтобы нравиться девочкам, надо быть умным, красивым, богатым или котом...
Таша 2010
Старожил

Сообщение gala » 23 янв 2014, 08:05

Опубликован список пострадавших и похищенных ночью активистов Автомайдана
Задержанных активистов отвезли в Днепровское РОВД.

Задержанных сегодня ночью в Киеве активистов Автомайдана отвезли в Днепровское РОВД, которое находится на левом береге столицы.

Об этом заявили со сцены Майдана.

Кроме того, сообщество "Автомайдан SOS" опубликовало на своей странице в "Фейсбук" список пострадавших и похищенных ночью активистов Автомайдана и других активистов. Далее приведен этот список (рядом с именами написаны данные автомобилей).

В Крепостном переулке (Дом Офицеров)

1. Шевченко Александр Леонидович СА6903АР DACIA LOGAN серый

2. Кравцов Александр Андрееович, Зелинский Сергей АА1790ЕН DAEWOO LANOS синий

3. Юлия Волкова АА0963КН NISSAN X-TRAIL красный

4. Бус Фольксваген (взорван гранатой) – желтый, номера предположительно 0331КС – Ярослав Пужак, имена остальных пострадавших неизвестны, до 7 человек

5. Авромян Рудольф – Dacia Logan АА2205ЕВ синий

На Институтской:

6. 2 неизвестных похищено

На улице Щорса (17 больница):

7. Андрей Шмуц, Игорь Кобзар, Денис Рубцов, Никита Горский 4URM977 джип Чероки и АА 1313 КА Туарег фольксваген

8. ВО 3030 АТ субару – имена пострадавших неизвестны

9. 6037 Лачетти – имена пострадавших неизвестны

Место неизвестно:

10.Андрей Киселев (журналист Лента.Ру) – похищен.

Всего разбито минимум 9 машин и не менее 15 человек.

Напомним, около 4:00 "беркутовцы" задержали активистов Автомайдана, которые патрулировали 17 больницу в Киеве. Кроме того, в центре Киева, на Крепостном переулке, бойцы "Беркута" задержали людей и разбили автомобили.
http://society.lb.ua/accidents/2014/01/ ... istov.html

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение Таша 2010 » 23 янв 2014, 08:39

Ужас что твориться! Людей похищают с улиц, избивают до полусмерти, пытают :dy: :dy: :dy: . И к кому потом обращаться? В милицию???? Даже 1+1 начал показывать правду, каждые 30 мин. новости. Страшно за похищенных сегодня ночью людей. Среди них женщина! Господи, помоги им!!!!!!

Начинается на 2.30 мин. Милиция и Беркут за останавливают и начинают бить:
Таша 2010
Старожил

Re: Не суто політичне питання - РУБИКОН 20:00 23.01.14

Сообщение alexuaadmin » 23 янв 2014, 13:08

РУБИКОН 20:00 23.01.14
Кличко ходил к беркуту и договорился о временном перемирии покаидут переговоры. Наши перестали кидать камни, беркут перестанет стрелять и выключит водомет.
Еаши кидать перестали, беркут выключил водомет, но после того как заслон потушил.
Правильно ли это? И успеют ли отгородиться вновь от беркута митингующие?
Будет ясно в 20:00.
Но сейчас уже ясно, что убийцы просто тянут время, давая своим частям отдых и время на ппрегруппировку.

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение Natau » 23 янв 2014, 14:09

Резонно:
Орест Панькевич
А теперь, котятки, послушайте, почему введение ЧП в Киеве принесет немало профита этой вашей революции.

1. Киев, это вам не Мухосранск. Это официальных 3 миллиона населения, занимающих в поперечнике в 35 км без пригородов. Как они собираются обеспечивать комендантский час? Точнее кем? А въезды в город? Перекроют они ключевые магистрали, и? Они вот всех доступных силовиков свезли, чтобы удерживать один чертов перекрёсток. А тут тебе целый город! Армию введут? Тогда тут должна быть половина личного состава ВСУ. А где их разместить и чем кормить?

2. Закрыть магазины, кафе, рестораны, дискотеки и так далее, например, после 22:00 (с отключением интернета и телевидения) —на выходе получим толпу народа, которым будет тупо нефиг чем заняться. Угадайте, куда они пойдут? И что будут делать?

3. Контрольный выстрел. Киев — столица и главный деловой центр страны. Тут находятся офисы и штаб-квартиры всего мало-мальски крупного бизнеса. Вырубив им, например, интернет — получим миллионные убытки и недополученную прибыль за каждые сутки простоя. (Например, очень обрадуются в офисе того же ДТЭК или СКМ, когда парочку менеджеров не смогут связаться по скайпику с зарубежными партнерами, и у них пару сделок прогорит). Рекламщики это особенно оценят, ведь рынок итак дохлый уже 4 года, за последние два только оживать начал, и ему тут гвоздь в гроб. Владельцы развлекательного бизнеса тоже не обрадуются отсутствием посетителей. А если попробуют заставить операторов выключить сотовую связь — миллионные убытки превратятся в миллиардные (в гривневом эквиваленте).

Для тех, кто в танке и не понял: ЧП — это форс-мажор, по счетам можно не платить. И ведь никто платить на будет…Застопориться бизнес — уменьшаться отчисления в бюджет, со всем вытекающим.
Угадайте, с кого спросят? Вот с тех самых 235, клинических идиотов, по глубокому недоразумения оказавшимися народными депутаттами, и самого главного зачинщика —межигорского овоща.

Так что товарищи, при попытке введения чрезвычайного положения всё это веселье с произойдет быстро и безболезненно под радостное улюлюканье протрезвевшей толпы, лишенной хлеба и зрелищ (бухла, девок и дури), а так же крупного, среднего и малого бизнеса, которым дешевле обойдется нанять Французский легион вместе с сотней профессиональных киллеров, чем недельку постоять и не работать. Не ведитесь на истерику.
HELP! Диночка с пулей в позвоночнике http://urla.ru/10000qcl
Natau

Сообщение Таша 2010 » 23 янв 2014, 14:14

Беркутовцы“ били нас дубинками по голеням и пяткам, требуя сказать, кто сжег их автобус»

На столичном Крещатике переодетые силовики схватили мирных безоружных демонстрантов, вышедших за периметр баррикад, и увезли за город, где жестоко пытали, а потом бросили умирать в лесу

В понедельник, 20 января, днем в Киевскую больницу скорой помощи поступили двое молодых ребят с тяжелыми травмами. У 19-летнего Кирилла Бунтова из Житомира перелом руки, многочисленные ушибы и гематомы, а лицо парня вообще превратилось в кровавое месиво. 30-летний Сергей Сикорский из Черкасской области получил перелом двух левых ребер, ушибы спины и рук. У обоих пациентов отбиты мышцы голеней и пятки, они практически не могут ходить. Оба — жертвы жестокой расправы «беркутовцев». При этом молодые люди находились далеко от боевых действий на улице Грушевского — прогуливались по Крещатику, где сейчас довольно спокойно. Кирилл и Сергей не участвовали в драках и провокациях, не держали в руках дубинки и не делали ничего противозаконного. Поэтому, когда их одного за другим взяли под руки крепкие ребята в штатском и повели к микроавтобусам, они ничего не поняли.

«Увидев двух окровавленных мужчин, местные жители спешили побыстрее закрыть дверь»

— Я с этим парнем вообще не был раньше знаком, — с жалостью глядя на Кирилла, говорит Сергей Сикорский. В отличие от товарища по несчастью он хотя бы может сидеть. — Вот и познакомились… А дело было так. Я приехал из Черкасской области несколько дней назад. Сердцем болел за Украину и хотел находиться рядом, но, когда началось противостояние на Грушевского, туда не полез. Стоял на морозе всю ночь, слушал, что говорят со сцены евромайдана. Утром в понедельник пошел немного размять ноги, а заодно посмотреть на баррикаду возле ЦУМа. Как только вышел за периметр баррикады, ко мне сразу подошли несколько крепких мужчин в штатском. До этого они стояли группкой в стороне, и было видно, что кого-то ждут. Оказывается, ждут таких, как я, — тех, кто вышел за баррикаду. Ко мне подошли с двух сторон и быстро, сноровисто схватили под руки. Обыскали. Забрали мобильный телефон. Я сопротивлялся, требовал объяснений, но ни вырваться, ни получить ответа, за что меня схватили, так и не смог. Меня грубо затолкали в стоящий неподалеку микроавтобус. За рулем сидел водитель в форме спецподразделения «Беркут». Силовиков в штатском (теперь уже стало понятно, что это они) было шесть человек. На полу автобуса уже лежал избитый парень. Это и был Кирилл.

У кровати Кирилла Бунтова неотлучно дежурит его мама Татьяна. Прислушиваясь к каждому стону сына, она пытается разобрать, если тот что-то просит. Но понять слова Кирилла трудно: рот у него разбит, и говорит он с трудом. Парень приходит в себя всего на несколько минут и потом снова проваливается в сон.

Продовження статті за посиланням:
http://fakty.ua/175350-berkutovcy-bili- ... ih-avtobus

Изображение
Последний раз редактировалось Таша 2010 23 янв 2014, 15:00, всего редактировалось 1 раз.
Таша 2010
Старожил

Сообщение Oo » 23 янв 2014, 14:51

Ссылка уже нерабочая...
Oo
Старожил

Сообщение Таша 2010 » 23 янв 2014, 14:58

Oo писал(а):Ссылка уже нерабочая...

Вот еще http://censor.net.ua/resonance/267656/b ... ih_avtobus
Это я недокопировала в первый раз... :ah:
Таша 2010
Старожил

Сообщение Oo » 23 янв 2014, 15:09

Зберігаймо спокій і зібраність. Пропонуємо скористатися нижче поданими рекомендаціями

Валерій Пекар:

Краткая инструкция. Вполне возможно, сегодня вечером в городе может быть горячо. Дай Бог, чтобы обошлось. Но если не обойдется, то вот вам несколько простых правил. ДЛЯ ТЕХ, КТО СОБИРАЕТСЯ В ЦЕНТР ГОРОДА: 1. Нельзя ехать одному или вдвоем. Хотите ехать — объединяйтесь в тройки или пятерки. Мобильную связь отключат, поэтому договоритесь, где и во сколько вы встречаетесь. 2. Постоянно знайте, где находится кто из вашей тройки/пятерки. Они должны знать, где вы. 3. Обеспечьте себе минимальную индивидуальную защиту (каска, маска, очки). Без защиты не лезьте вообще никуда. Тепло оденьтесь (хлопок и шерсть, минимум синтетики) — реально холодно ночью. 4. Если едете на машине — припаркуйте ее подальше. Заранее заправьте полный бак. 5. Разработайте план, как добраться домой, если метро не работает. Лучше всего иметь в своей пятерке хотя бы одного с машиной. 6. Имейте с собой: фонарик и запасные батарейки (свет могут отключить), маску, ксерокопию паспорта, немного денег, запасные носки, шоколадку. 7. Запишите себе номер своего домашнего телефона и домашние номера своих родных/друзей (не полагайтесь на память мобильника). 8. Узнайте, где находится медпункт. 9. Не лезьте в пекло, если не знаете, что именно вы там будете делать. Зевакам, фотографам-любителям, туристам достается больше всех: они не знают, чего и когда нужно бояться, а чего нет. 10. Если на улицах появится техника — помните, что ближний угол обзора у механиков-водителей очень ограничен. Они могут вас просто не заметить, если вы неудачно оказались слишком близко в момент поворота. 11. Ни в коем случае не употребляйте алкоголь. ДЛЯ ТЕХ, КТО НЕ СОБИРАЕТСЯ НИ В ЧЕМ УЧАСТВОВАТЬ: сидите дома и не высовывайтесь. Всякие дела можно отложить. Мобильной связи, интернета, телевидения может не быть. Даже свет и воду могут отключить (надеюсь, у вас есть свечи и запас питьевой воды). ТРИ ПРАВИЛА ДЛЯ ВСЕХ: 1. Сохраняйте холодную голову, что бы ни случилось. Подавляйте эмоции, включайте разум. 2. Не распространяйте непроверенные слухи (три восклицательных знака!!!) 3. Молитесь. Во-первых, ваша молитва будет услышана. Во-вторых, вы сами почувствуете себя лучше. Ваш перепост может кому-то здорово помочь.
Oo
Старожил

Сообщение gala » 23 янв 2014, 15:10

Елліна Шнурко-Табакова. ПРИЗЫВАЕМ СОБЛЮДАТЬ ЗАКОНЫ И НЕ СЕЯТЬ ПАНИКУ!!!!

щодо заяв про можливе відключення телекомунікацій

Шановні учасники ринку інформаційних технологій, представники влади і користувачі інтернет-послуг!

Увечері 22 січня у соціальних мережах та деяких ЗМІ була розповсюджена інформація щодо отримання інтернет-провайдерами листів про підготовку до тимчасового відключення інтернет-шлюзів, точок доступу, станцій стільникового зв'язку, телевізійних і радіоканалів крім "Першого національного" та "Першої програми радіо", а також фіксованого зв'язку крім номерів екстрених служб. Разом з тим були повідомлення про перебої у роботі деяких телекомунікаційних мереж, а також про відключення телеканалів (зокрема, були заяви про відключення 5-го ТВ-каналу в мережах компаній, які використовують бренд "Тріолан").

Інтернет Асоціація України, яка об'єднує понад 150 суб'єктів господарювання у сфері ІКТ, значну частину з яких складають оператори і провайдери телекомунікацій, не підтверджує інформацією про наявність таких листів провайдерам.

Разом з тим ми заявляємо, що чинне законодавство України чітко визначає процедуру запровадження надзвичайного стану, який вводиться указом Президента та підлягає затвердженню Верховною Радою протягом 2 днів. В даному Указі повинна бути зазначена територія, час (від 30 до 60 діб), в т.ч. перелік тимчасових обмежень прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії таких обмежень. У разі введення надзвичайного стану серед іншого можуть бути впроваджені особливі правила користування зв'язком та передачі інформації через комп'ютерні мережі. Зі свого боку підприємства в умовах надзвичайного стану забезпечують виконання відповідних заходів.

Звертаємо увагу на те, що припинення роботи мережі Інтернет безумовно призведе до зупинки роботи не тільки банківської системи України, електронних платежів і блокування роботи всього легального бізнесу, а також унеможливить обмін інформацією між органами державної влади. А припинення надання абонентам послуг телефонного зв'язку ще більше загострить суспільний конфлікт. В таких умовах заборона телекомунікацій вигідна лише силам, зацікавленим у знищенні української держави.

Інтернет Асоціація України повідомляє про стабільну роботу телекомунікаційних мереж в Україні та відсутність технічних підстав для втручання у їх роботу.

Ми звертаємось до суб'єктів господарювання у сфері телекомунікацій чітко дотримуватися вимог законодавства України та не порушувати законного права споживачів на вільний доступ до телекомунікаційних послуг.

Ми нагадуємо споживачам телекомунікаційних послуг про їх законне право на вибір виду та кількості телекомунікаційних послуг, а також вибір оператора, провайдера телекомунікацій. У разі, якщо ваш провайдер безпідставно скорочує перелік послуг (зокрема, відключає телеканали), вимагайте їх включення або переходьте до іншого оператора.

Ми вимагаємо від представників органів державної влади і місцевого самоврядування безумовного забезпечення конституційних прав громадян на доступ до інформації та виконання встановленого законодавством обов'язку щодо створення сприятливих умов для функціонування телекомунікаційних мереж загального користування і повноцінного надання телекомунікаційних послуг, в також прийняття всіх необхідних заходів щодо попередження пошкоджень і незаконних втручань у роботу телекомунікаційних мереж.

Інтернет Асоціація України
http://blogs.pravda.com.ua/authors/shnu ... 112552e36/

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение gala » 23 янв 2014, 15:21

Руслана Лижичко. Відкритий лист до захисників прав людини

В Україні Закон не працює. Нам нема, в кого просити про допомогу, і ми звертаємося до світової спільноти.

Сьогодні вночі силові структури МВС України перейшли до нахабного і неприкритого терору на вулицях Києва. Протягом ночі з 22 на 23 січня по всьому місту спецпризначенці у формі Беркуту зупиняли та громили машини Автомайдану і захоплювали водіїв, не пред'являючи їм жодних звинувачень. Зокрема, на вулиці Щорса, на розі Грушевського та Кріпосного провулку біля Будинку Офіцерів, а також на Південному мосту. Схема була наступною: група беркутівців намагалася зупинити машини Автомайдану, перепиняючи їм рух, оточували машини і, не сказавши жодного слова, починали дірявити шини, а також трощити палицями автомобіль, розбиваючи скло, освітлювальні прибори та корпус. Після цього, якщо водій не міг розвернути авто і поїхати, намагалися витягнути його із машини, побити та забирали у свій автомобіль. Таким чином було затримано орієнтовно близько 10 людей. Зараз, за інформацією автомайданівців, вони знаходять в Дарницькому РУВД міста Києва. До того ж, за правилами останніх кількох днів, усіх, кого затримали представники МВС України у зв'язку з протестними акціями на Майдані, піддаються надзвичайно жорстокому побиттю. Очевидно, що ця доля не оминула і автомайданівців.

Але це не все. Людей, які були затримані Беркутом, під час перевезень до РУВД пересаджували з одного в інший мікроавтобус, вірогідно для того, щоб збити з курсу автомайданівців, які їх переслідували. За деякими даними, з невідомих причин людей у цьому мікроавтобусі підірвали гранатою. Є підозра, що двоє з тих, хто знаходився в тому мікроавтобусі отримали надзвичайно важкі травми. Цей мікроавтобус автомайданівці виявили кинутим біля Будинку Офіцерів з виламаними дверима (очевидно від вибухових хвиль) і розкиданими на кілька метрів речами.

Ще один важливий момент: за свідченнями самих автомайданівців, яким довелося потрапити під ці варварські напади Беркуту, складалося враження, що спецпризначенці вели себе на кілька порядків агресивніше, ніж це вони робили до цього. Фактично з ними неможливо було навіть поговорити – вони поводили себе, як відверті бандити, які не реагували на будь-які апеляції до них. Нема сенсу згадувати про передбачене законом називання своєї посади, прізвища і причини зупинки транспортного засобу. Є припущення, яке все ж вимагає оприлюднення: за словами одного з автомайданівців, це не були звичні нам вітчизняні силовики – схоже на те, що це були їхні колеги з країни – нашого північного сусіда.

Просимо всіх про сприяння у розповсюдженні цієї інформації через відповідні правозахисні структури: повідомте, будь ласка, всім, що нам – тим, хто вийшов на мирні протести на Майдан у Києві та інших містах України, – від сьогодні немає жодного сенсу звертатися за справедливістю до відповідних державних або судових органів України.

Нам може допомогти лише активність світової правової спільноти.

З повагою,

Президент "Міжнародного Благодійного Фонду

"Український Світанок"

РУСЛАНА Лижичко

http://blogs.pravda.com.ua/authors/rusl ... 01044ffe6/

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение Smesh » 23 янв 2014, 15:23

Речь идёт о российском вторжении в Украину, – экс-глава пресс-службы СБУ
Он не исключает организации взрывов домов и метро 22.01.14 22:59
NR2.ru: http://www.nr2.ru/kiev/480923.html
http://www.nr2.ru/kiev/480923.html
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение Smesh » 23 янв 2014, 15:35

Коба всіх призвав на активні дії, а сам змився??????????? Чи я чогось не розумію?
Сергей Коба:
Дорогі сестри і побратими! Мої товариші по зброї! Я роблю цей запис знаходячись біля слабкого місця бандитського режиму Януковича. Біля місця, куди стікаються їх гроші. Вони як мародери розривали нашу Україну. Але кошти виводи за кордон. Уся ця війна почалась через страх покидьків-можновладців втратити свої статки і можливість їх збільшувати за наш рахунок. Через те, що народу остогиділо бачити як вони наживаються, купаються в розкоші грабуючи нашу країну. Народ піднявся і банда збагнула, що ми реально можемо луснути їх «бульбашку щастя». Режим почав цілеспрямовано нищити Автомайдан. Ми – їх ціль номер один. Тому що ми знаємо куди бити. І зараз я тут, щоб відкрити новий фронт нашої боротьби. З цього дня дорогами Європи поїдуть колони Автомайдану під котеджі і офіси олігархів. До їх сусідів. До їх банкірів. Ми будемо кошмарити людей, на які зареєстровані їх офшори. Розповідати пресі, хто стоїть за усім цим. Ці покидьки спробували Україну не пустити в Європу, хоча самі вже давно тут. За наші гроші вони купили тут елітне житло, працюючий бізнес. Їх діти вчаться в цих школах і університетах. Їх чудово лікують. Поліція охороняє а не краде і вбиває. Їм тут добре живеться. Бо тут немає корупції. Але щоб так було в Україні, щоб так жили ми – вони не хочуть. Бо тоді вони не зможуть мати нас за дурнів, тероризувати нас, тримати нас в стійлі і змушувати пороти на них носом. Але ми вже в Європі. Бо ми вільні духом і ніколи не погодимося бути їх рабами. Тепер прийшов час показати Януковичу, Клюєву і всім цим уродам, яку ціну вони заплатять за пролиту кров. Я прошу кожного включитись в цю боротьбу. Надсилайте мені в лічку європейські адреси фірм і нерухомості приплічників режиму. Надсилайте дані їх західних бізнес партнерів і політичного лобі. Усю корисну інформацію. Від сьогодні ми починаємо наступ на їх тихі гавані, на їх офшорний рай. Пощади не буде. Вони мають стати проклятими жебраками які дітям в спадок залишать тільки ім’я, заплямоване ганьбу і кров’ю невинних людей. Слава Україні!!!
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Беседка