2. Дмитрий Дюжев. Семен Слепаков – «Акционерам „Газпрома“». Точь в точь. Фрагмент выпуска от 20.12.2015 Десятый этап третьего сезона шоу перевоплощений «Точь в точь». Третейский судья Дмитрий Дюжев в образе Семена Слепакова – песня «Акционерам „Газпрома“».
4. Семен Семенченко Народна прикмета. Якщо сьогодні говорять про "нову загрозу" на кордоні з Росією, значить в Раду ось - ось внесуть зміни в Конституцію з розширеними правами для сепаратистів. p.s. Рада 300 голосів не дасть. Всі в сад. http://vk.com/d_yarosh_volya_abo_smert? ... 6897_46176
1. Спочатку розказати про неймовірні обстріли з телевізору. 2. Далі - розказати по телевізору, що обстрілів немає (хоча вони триватимуть). 3. Сказати, що пєрміріє настало, але москалі дали нам час на зміни у Конституцію, інакше буде повномасштабна війна. 4. Сказати з телевізора двома окремими роліками, що уже починаються обстріли і тому треба НЕГАЙНО міняти Конституцію так, як сказав путін, інакше путін нападе. 5. Якщо під час змін Конституції буде опір якийсь - назвати усіх захисників Конституції посіпаками ворога, терористами. 6. Амністувати справжніх терористів. Можливо - буде створений спільний з лугандоном трибунал, на якому судитимуть деяких терористів й деяких військових Збройних Сил та Добробатів. 7. Умовний контроль над кордоном. Терористи пустять на 7 контрольваних ними КПП наших прикордонників. На телебаченні скажуть, що нарешті настав мир, кордон наш, а патріоти, які оголосили партизанщину - москальські провакатори! За спинами цих прикордонників буде стояти "народная міліція" - по суті - армія чисельністю не менше, ніж 30 000 бійців (це якщо москалі заберуть свої 5 000 солдат).
2. Андрей Боечко Тільки що прийшла до мене жінка з двома діточками... Гарна жінка, діти охайні, виховані, дуже чемні і тихі.. Витягла з сумочка цей знак і посвідчення... https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 904&type=3
3. Гість програми "Репортажі та розслідування" - Майкл Скіллт Гість програми - шведський доброволець, снайпер полку "Азов" Майкл Скіллт - про європейські цінності, історичні паралелі та війну на Донбасі.
1. Yulia Arefeva Простий статистичний аналіз та спостереживість цілий день наштовхують мене на одну очевидну думку: нас глушать. Основна маса ресурсів, з яких ми розповсюджуємо інформацію, загубилися з пошуковиків; адміни зникають із спільнот і потім не можуть в них зайти; наші публікації не висвітлюються у стрічці фейсбуку; охоплення у дописів із тисячних впали до пари сотень; Varvara Chernoivanenko забанили; телефони глючать, розігріваються та блимають самі собою; стільниковий зв'язок зникає; тарифні мегабайти закінчуються навіть якщо телефон просто лежить; світло вимикається... перелік можна продовжувати, але суть, я думаю, зрозуміла кожному. http://vk.com/yarosh_inform?w=wall-66951069_631555
2. Боєць батальйону “К-2” Ігор Савчук провів власне розслідування щодо власників туристичної бази “Хата магната”, на території якої відбувся гучний конфлікт між правоохоронцями та бійцями “Правого сектора” : http://vk.com/anantop?w=wall-82635462_11935
3.
4. Мобільний Оперативний Штаб/Правий сектор добавил(-а) 4 new photos. Сьогодні було подано заяви до поліціі щодо нанесення тілесних ушкоджень бійцям ДУК ПС та використання зброї працівниками комплексу "Хата Магната". https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6024073106
5. ЗВЕРНЕННЯ В зв’язку з ситуацієй, яка виникла в Закарпатті, а саме арешт наших побратимів та спроба створити «самооборону проти Правого Сектора» на Закарпатті, на зразок батальйонів «Восток», «Оплот». Я, як боєць ДУК ПС, закликаю всіх наших командирів, а саме командирів запасних батальйонів, бойових батальйонів, рот, ОТГ припинити чвари всередині ДУК ПС. Знайти взаємопорозуміння, та не тягнути на себе ковдру, а йти вперед єдиною командою, міцно стиснувши кулаки, проти режимів зовнішньої та внутрішньої окупації, та їх посіпак. У цей історичний час ми повинні пам’ятати наших загиблих побратимів, що йшли на майдані з коктейлями молотова та дерев’яними щитами проти банди озброєних бандитів у погонах. Пам’ятати тих, хто перші та без зброї стали на захист батьківщини не за наказом, а за покликом серця на сході країни. Ми не маємо права забути наших героїв, які в боях за Донецький аеропорт, Піски, Маріуполь примножували славу героїв Крут, бійців УПА, Холодного Яру. Ми не маємо морального права розколювати дійсно бойову одиницю та надію українського народу - ДУК ПС. Кожен боєць, кожен командир повинен мобілізуватись та дати відсіч режиму внутрішньої окупації, який діє за наказом з Москви. Народ України чекає від нас не слів, а чину! Слава Україні! Друг «Папай» 14/01/2016 https://www.facebook.com/52749602407310 ... =3&theater
6. ЯК ЧАСТО ІНФОРМАЦІЙНУ ВІЙНУ ПРОГРАЄ ТОЙ, ХТО ГОВОРИТЬ ПРАВДУ... Очевидно, що суспільство втомилося від "зливання патріотів", від "судилищ над патріотами". Очевидно, що більшість втомилась від війни і що вже немає того рівня емпатії відносно воїнів, який був ще рік тому. Проте дивує інше. Люди готові довіряти незрозумілим сайтам, "істочнікам", "інсайдам" і формувати думку на основі цих вкидів. Ніхто вам нічого не пояснить і за вас не вирішить, доки ви самі не захочете розібратись в ситуації. Безумовно, події в Драгобраті виглядають неоднозначно. З огляду на відсутність опублікованого відеозапису для обивателя логічно припустити, що обидві сторони розкачають ситуацію на свою користь. Але чому, як завжди, затримують лише бійців ПС? І йовбаки Ланьо, і тітушки "Хати Магната" не несуть жодної відповідальності. Чому не публікують відео, чому посилаються на анонімні джерела, якщо є докази вини представників ПС? І головне: чому поранених хлопців, на яких немає живого місця і які втрачають свідомість, везуть до суду і кілька годин тримають у клітці? Невже нам усім настільки все одно, що ми готові закрити очі на такі кричущі порушення прав людини? Я не хочу вас ні в чому переконувати. Я не хочу повторювати банальні речі "захищайте ПС, бо він захищає вас", "банду геть" і "всі на Майдан"... Одне прохання: робіть висновки, базуючись на конкретних фактах. Подумайте, як Кіборги з ДАП зі зброєю (за версією МВС) могли бути побиті беззбройною охороною турбази? І чому вже кілька десятків бійців, яким рік тому ФБ співав оди, вмить виявилася "бандитами"? Друг "Джастін", інформаційний центр НВР ПС http://vk.com/brutalnaato?w=wall-75220848_47470
1. «Інформаційна війна – це дуже страшно» Луганець Роман Лебідь, який вже десять років мешкає у Галичині, відвоював на Донбасі й ділиться із «Z» своєю думкою про те, що там відбувається і як налагодити порозуміння між «різними Українами». http://zbruc.eu/node/46180
1. Історія гідності. Знищення української інтелігенції XX століття можна вважати драматичним для історії України з багатьох причин. Одна з них - трагедія української інтелектуальної еліти. Фактично в першій половині цього століття українців фізично позбавили інтелектуального розвитку.
4. Підсумки тижня: про «дідугана» Обаму, «раптового» Гризлова та особливий статус Донбасу В прямому ефірі UKRLIFE.TV політолог та дипломат Олександр Потєхін оцінив останню промову Барака Обами, прокоментував візит Бориса Гризлова та розкритикував ідею надання особливого статусу самопроголошеним республікам Донбасу.
2. a_s_k_e_t . Манифест украинца Мы, украинцы, в общей своей массе незлопамятные и склонные прощать своих врагов люди. Слишком незлопамятные, слишком добрые. На протяжении столетий мы прощали своим врагам и позволяли им раз за разом входить к нам в доверие и предавать нас снова и снова. Можно по разному трактовать исторические сведения, но события тех дней, которые пережили и продолжаем переживать мы, не должны быть забыты и неправильно истрактованы. Сейчас население северо-восточной территории, отчаявшись взять нас силой и понимая, что без нас им не выжить, взяло курс на так называемое примирение. Весь интернет засран заявлениями, тегами и фейковыми сайтами про адиннарот и мыжебратьев. Они, видите ли, готовы нас простить за все, что мы натворили и снова принять к себе в братья. Как всегда, как они привыкли, они переворачивают ситуацию строго наоборот - вверх ногами. Что лишний раз доказывает, что ничего они не поняли. Но кое-кто из нас уже готов идти хибным путем, видимо, не понимая до конца, что такое они из себя представляют. Готовы простить им, например, если они принесут извинения. Не сомневайтесь, они принесут. Их приспособляемость не уступает их беспринципности и лживости. Как только они поймут, что заставить нас извиниться не выйдет, они начнут извиняться и каяться сами. Они пойдут на все, чтобы вернуть нас. Поэтому я хочу зафиксировать следующее. Я, украинец, всегда буду помнить и никогда не прощу их за то что они: - С начала Майдана всеми способами пытались дискредитировать стремление нашего народа к свободе. Называли целый народ фашистами, карателями, хунтой. Рассказывали, что украинского народа не существует, что украинский язык придумали австрийцы. Что Майдан организовали американцы. Издевались над гибелью Небесной Сотни. - В самый сложный для нашей страны момент отобрали Крым, нарушив все свои обещания и гарантия и обрекая тем самым на ничтожное существование в непризнанной территории тысячи наших граждан. После захвата Крыма преследуют, мучают и убивают патриотов Украины. - Развязали войну на Донбассе, снова и снова рассказывая, что ихтамнет, а война, которую они ведут и питают, гражданская. А так же: - За мучения сотен тысяч мирных граждан Украины, в том числе тех, которых они одурачили и убедили в том, что Киев хочет их убить. За гибель тысяч из них. За само это одурачивание. - За то, что считали и называли наш народ унтерменшами и относились соответственно. - За лживые методы ведения войны - непризнание присутствия собственных войск, издевательство над пленными, использование мирного населения как щита, несоблюдение договоренностей. - За удар в спину из-за границы во время проведения АТО. - За обман и нарушение офицерского слова во время Илловайска. - За обман и нарушение только что заключенных договоренностей во время Дебальцево. - За наших лучших ребят, не вернувшихся живыми и вернувшихся покалеченными, как телом, так и душой. - За украинских детей, которые никогда уже не увидят своих отцов. - За то, что наши дети просят на Новый Год не подарков, а чтобы не было войны. Войны, которую нам принесли они. - За взрослый взгляд шестилетнего ребенка, потерявшего дом. Ребенка, которого они лишили детства. - За их постоянную ложь, за их обман, за их фейки. - За то, что прекрасно зная правду, они делали вид, что не в курсе происходящего, поддерживая своего царя. - За то, что они поставили рабскую приверженность царю выше родной крови и предпочли порвать с украинскими родственниками, но не с преступным государством. - За "убивать хохлов", за "чтобы с вашими детьми все с голоду подохли", за "холодомор", за всю их слепую, и не очень, ненависть к нам. - За уничтожение мирного Боинга и за бесчисленные попытки переложить вину на нас. - За наших пленных - Савченко, Сенцова и за тех наших, которые навсегда уже сгинули в подвалах ФСБ. - За многое другое, что я просто не могу перечислить в документе вменяемого размера. И я, как украинец и как живой свидетель происходившего и происходящего, клянусь, что никогда не поверю: - В то, что они не знали. - В то, что их обманули. - В то, что они считали, что так лучше. - В то, что нас стравили правительства, а народы всегда дружили и будут дружить. - В то, что мы один народ. - В то, что во всем виноваты американцы, евреи или инопланетяне. - В то, что они искренне раскаялись. - В то, что они больше не будут. - В то, что они считают нас братьями. - В то, что они изменились. - В то, что они были плохими, но их дети и внуки будут совсем другими. - В то, что виновато только руководство, а сами они всегда были за нас. - В то, что они просто боялись. - В то, что они не виноваты - по любой причине. - В любое иное их оправдание. Я всегда буду помнить, что они, реже своим бездействием, чаще - активной поддержкой, дали полный карт-бланш своему правительству на враждебные действия против Украины. И несут полную ответственность за его действия. Все вместе и каждый персонально. Я не требую от них извинений. Мне глубоко насрать на их мнение о нас, собственно как и на их извинения. На то, как оно меняется. Я не хочу тут высказывать и свое мнение о них, равно как и аргументы и доказательства вышенаписанного - время аргументов прошло, желающие без труда найдут их и у меня в блоге и во всем интернете. Я хочу зафиксировать только одно - мы не братья и никогда ими не были. С момента основания киевским князем Москвы, она - от правителей до народа, всегда вела себя враждебно по отношению к Киеву. В принципе, не только к Киеву, но и ко всему миру, но к Киеву - особенно. И нет ни одного основания или повода считать, что такое отношение изменится в лучшую сторону. Более того, есть множество оснований считать, что это не изменится никогда. Бывали времена, когда добродушные и человечные украинцы хорошо относились к тем, кого сейчас мы называем россиянами, и прощали им многое, даже отношение к себе свысока и грязные шутки - как прощают ребенку неразумному. Но не было времен, когда бы "россияне" хорошо относились к украинцам. Многие из них заявляют, что это не правда, и они, лично, всегда хорошо относились. Но их "хорошо" отводит нам роль младших и жадных недоумков-салоедов, этакой недонации, которая смешная, когда ведет себя послушно и которая фашисты, когда нас перестает устраивать такая роль. Так можно сказать, что хорошо относятся к собаке, но не к человеку, не к равному. Сколько раз они вмешивались в наши дела? Сколько раз - когда интригами, а когда и силой не давали создать собственное сильное и независимое государство?! Сейчас у нас есть шанс это сделать - последний, по-крайней мере для ныне живущих поколений. И этот шанс они снова хотят нам не дать, вновь присосавшись под видом братьев. Поэтому, этим Манифестом я заявляю - хватит! Каждый, кто будет вести с ними разговоры о примирении, прощении, понимании и любом сближении - либо враг, либо провокатор, либо просто неосознанно действует во вред Украине. Без условий, обсуждений, исключений и попыток объяснить. Без оглядки на должности, политические необходимости и что бы то ни было еще. Да будет так.
Киев, 11/01/2016.
1. Но есть же там и нормальные люди! Для понимания - да, есть там и вменяемые люди, о чем я не раз писал. Единицы, буквально. Но нам и прощать их не за что, они делают все что могут и часто ходят по лезвию бритвы, так что не о них тут написано. Естественно, я не отношу к ним так называемую "оппозицию" Навального и прочих нелюбителей Путина - это просто такие же имперцы, только хотят рулить сами и пока декларируют другой курс.
2. Так что - война на уничтожение? Нет. Сведение к минимуму любых контактов, максимальное осложнение взаимопроникновения граждан - с них станется к нам еще ломануться, как щемить начнут, и при малейшей попытке вмешаться в наши внутренние дела - сразу давать по лапам, да так, чтобы больше не хотелось. А еще - стена, КСП, минные поля и вышки на границе.
3. А у меня там родители/брат/сват и т.д. Я что, должен навсегда считать их врагами? Я не говорю вам, что делать с конкретным человеком, как с ним дальше общаться и как мириться. Это личное дело каждого и к глобальному примирению народов никак не относится. Правда, я бы подумал, зачем вам родственники, готовые вас проклясть, передать в ФСБ или просто уничтожить из-за политических разногласий, но это уже, слава богу, решать вам в каждом конкретном случае.
2. Чому слово «брати» ображає українців – опитування жителів Москви Кореспонденти Російської редакції Радіо Свобода запитали у пересічних москвичів: «Чому деякі українці ображаються, коли росіяни говорять, що ми з ними – один народ?»
"Адін народ". Та невже? Це якби у 1918 угорці чехам, або австрійці словакам таке говорили. Іншими словами, московський сон рябої кобили. "Ми всє рускіє люді!" "Гуляла па Крєщятіку. І всє разгаварівают на рускам язикє". Отже, якби на Хрещатику звучала не російська, був би сумнів щодо одного народу. На Донбасі заблукалі туристи теж "разгаварівают на рускам язикє" за допомогою градів, буратін і іншої гидоти, (а також за сприяння доморослих колабораціоністів). Тільки нам нашими будапештськими гарантами зі згоди власного гаранта заказано по-українському, "по-бандерівськи" як правдивим "хвашистам" відповідати довбнею межи очі.
Так у нас такий самий телевізор. Лише народ вглядається в нього з осторогою і завзято крутить дулі говорячим головам. Вчергове за ці голомозо-кучеряві голови з опалу проголосувавши.
1. Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття добавил(-а) 2 new photos. Вчера, в 10:51 Зібрані для хлопців речі першої необхідності : одяг, засоби гігієни, взуття, їжа. Хорват зараз перебуває в Ужгородській міській лікарні. Бєс, Педро, Нацик та Цвик - в місцевому СІЗО. Дякуємо усім, хто допомагає - інформаційно, фінансово, речима : руху підтримки закарпатських військових, активістам, патріотам та просто добрим людям. Хлопці не самі. Зі свого боку - зробимо усе можливе, аби витягнути їх звідтам. Наші реквізити картки Приватбанк, кошти якої підуть на передачки для політв'язнів: 6762 4660 0206 1941 (Гаранчевська Крістіна Михайлівна, активіст Карпатської Січі). Просимо допомоги та РЕПОСТ. #Драгобрат https://www.facebook.com/karp.sich/post ... 3790667191
2. Тарас Деяк Вчера, в 12:05 Багато хто пише, телефонує і запитує про конкретні потреби для бійців ПС. Отже, публікую та прошу допомоги: - телевізор, який нікому не потрібен і може пожертвувати. Там без нього важко. Якби знайшлось Т2 - взагалі бомба. Що ходове ТАМ : каші порційні швидкого приготування, крупи в пакетиках (гречка, рис, кукурудзяна). Але треба ЧАЙНИК, без нього їх не звариш. Чай (побільше), цукор, цукерки, хліб, масло, сир в будь-якому вигляді, фрукти (яблука, цитрусові), мед, ковбаса. Все те, що відправляють на фронт хлопцям. Крім того, потрібна біла постільна білизна. Ще такі треба речі як відро 10-12 л (пластик), тазик (пластик), черпачок, тапочки гумові. Подовжувач на 3-4 дірки (4-5 метри). Також є наша картка Приватбанк, кошти якої підуть на передачки для політв'язнів: 6762 4660 0206 1941 (Гаранчевська Крістіна Михайлівна, активіст Карпатської Січі). Контактний номер - 098-388-40-62(Тарас). Просимо допомоги та РЕПОСТ. https://www.facebook.com/TarasDeiak28/p ... 4303881753
2. Історія та сучасність | Україна i свiт | АТО Вчера в 17:50 Відсьогодні починається річниця найважчого тижня в ДАПі, останні дні Оборони, коли не витримав бетон а вони вистояли... ВІЧНА СЛАВА КІБОРГАМ!! І ЖИВИМ, І ТИМ, ЯКІ ВІДЛЕТІЛИ, ЩОБ БЕРЕГТИ НАС З НЕБА! Скоро чорні дні січня ... з 15-го по 21.01. Дні кінця аеропорту. http://vk.com/gyva_istoriya?w=wall-63807054_392049
3. Анатолій Шара. 79 ОАЕМБр. Крізь пекло Ізвариного та Донецького аеропорту Ще одна сторінка бойового шляху миколаївських десантників http://tyzhden.ua/Society/156070
5. Микола Єременко Дивлюсь інколи ящик. Там розумні психологи розмірковують над факторами, що негативно вливають на психо-емоційний стан воїнів російсько-української війни: мовляв і зелені кущі небажані, і салюти недоречні. Багато різних дрібниць перераховують, окрім головного чинника - ставлення до війни власного суспільства. Саме воно зрадило атовців, дозволивши масонам взяти владу у свої руки у той час, як герої були на війні. Маємо результат: кілька днів тому районний суд Костянтинівки (Донецької області) визнав невинним у сепаратизмі мера Дебальцевого Володимира Проценка. Того самого, який своїм рішенням освятив патрулювання кізяків Вєлєкаго кізячєства расейского під командуванням Козіцина на вулицях Дебальцевого. Окрім того, цей біомотлох всіляко сприяв сепарському референдумові у своєму місті. Все це відображено у районних електронних ЗМІ, ніхто навіть відповідні сторінки не видаляв. Що буде відчувати боєць, який поховав друзів у боях під Дебальцевим, коли суд держави Україна відверто плює йому у душу, випускаючи ворога? Коли громадські активісти мовчать? Коли політики удають, що так і треба? Коли всі навколо дають зрозуміти, що його звитяга була потрібна лише йому самому та його обов'язку перед країною, але не самій країні. Саме новини про чергового виправданого сепара, чергове продане село дошкуляють бійцям найбільше, а не якісь там новорічні салюти, котрими намагаються підмінити головне. http://vk.com/wall53768164_3017
6. ВГО "Сокіл" Вчера в 17:18 13 січня представники Кам'янець-Подільської районної організації ВО "Свобода" та політв'язень-сокілець Ігор Сосна відвідали та привітали з іменинами ветерана збройного підпілля ОУН 92-літнього Василя Олексина... За словами Василя Олексина навіть за часів польської окупації українських земель "Сокіл " не зазнавав таких репресій як нині, однак "ми мусимо продовжувати боротьбу за Україну, бо така наша доля". http://vk.com/kp_sokil?w=wall-60598833_7053
X.
1. Це було в 2014 р, український священик став на коліна перед бійцями що вижили і вийшли з котла...
Сергій Жадан. "Я знав священика, який був у полоні. Шрам на скроні. Збиті чорні долоні. Телефонні розмови з донецькими операми. Трофейний опель із польськими номерами. І ось він мені говорив: інститут церкви поєднує нас усіх подібно до цегли, випалює нас у вогні, скріплює нас для грунтовки, хоча все це втрачає сенс уже під час артпідготовки. Ще він говорив: спитай мене про воскресіння, я відповім — щоби воскреснути, потрібне везіння. Праведникам якраз не щастить в основній їхній масі. Я люблю говорити про ворогів у минулому часі. Спитай мене про прощення, я маю що відповісти: прощення передбачає, що частина мирян – атеїсти. Я принесу своїм ворогам на могили квіти. Кара господня настигне всіх. Вам, атеїстам, не зрозуміти. Війна мене навчила не говорити про втрати. З живими краще. Живих, принаймні, можна порятувати. В живих є те, що не дає їм лягти в траншею. Здається ви, атеїсти, називаєте це душею. Я думаю іноді, чи зрозуміють нас наші діти. Серце моє легке і обійми мої розпростерті. Моєї любові стане на всіх, навіть на тих, хто хотів мене вбити. Піду, до речі, нагадаю їм, що їх чекає по смерті".
1. Cмішний і дотепний мультсеріал. Гумор подеколи "на межі". Але добре відтворений закарпатський колорит з усіма україно-ромсько-мадяро-румунськими мовами, акцентами і говірками. Немає закінчення. Мабуть, ще в роботі.
"Забудькуватість Президента дивує. Можна нагадати, як усім селом люди збирали гроші на прилад нічного бачення для воюючого за Україну земляка, як волонтери годували, одягали і взували солдатів. Коротка пам'ять, напевно, не дозволила нашим державним мужам прийти на Майдан і попрощатися із загиблим героєм Олександром Ільницьким з позивним «Барні». «Вони» використовували Майдан як трамплін, а, заскочивши у владу, стали з каркаса регіоналів будувати стару Україну. Бездарність і корумпованість влади не закриєш шевронами нової поліції і реаліті-шоу з призначенням антикорупційного прокурора. Громадянське суспільство зростає швидше за політиків і не дозволить здавати майбутнє своїх дітей у ломбард, ну а стати президенту духовним чадом Кучми - тим більше. Спроба нас знову обдурити не вийде. Чим закінчується спроба обману, ви всі знаєте і без мене." http://www.day.kiev.ua/uk/blog/polityka ... prezydenta
1. «Минск не дает нам никаких гарантий», — Степан Гавриш Украинский политик и первый заместитель секретаря СНБО 2008-2011 гг. рассказывает о проблемах Минских переговоров и способах их решения. http://hromadskeradio.org/ru/programs/k ... an-gavrish
3. Валентин Торба. Мінськ. Атакуючий «миротворець» Експерт: «Росія намагається зруйнувати Україну як державу. Компроміси, на які погоджується наше військово-політичне керівництво, не є позитивними для національної безпеки» http://www.day.kiev.ua/uk/article/podro ... myrotvorec
4. Олег Ляшко За моєю інформацією, влада розглядає варіант голосування змін до Конституції в таємному режимі, як Турчинов колись протягнув закон про особливості місцевого самоврядування на Донбасі. Якщо буде таке голосування - такої наруги над законом і правом цивілізований світ ще не бачив. Зміни до Конституції України - в таємному режимі?! Янукович, Гітлер і всі інші диктатори світу разом узяті просто відпочивають. До таких махінацій влада вдається, бо в неї немає 300 голосів "за" особливий статус для Донбасу. Радикальна партія кличе до парламенту усіх українців, які усвідомлюють, що зміни до Конституції - це московський сценарій знищення України. Тільки разом зможемо зупинити цю антиукраїнську навалу! Прошу макс репост https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1758206922
Олег Ляшко після голосування за горезвісний бюджет не викликає довіри. Але що стосується безуму "особливого статусу" - тут є важливою позиція кожного нардепа, який не стане одним з трьохсот вар'ятів, чим перешкодить ефесбешній авантюрі.
Последний раз редактировалось gala 17 янв 2016, 11:36, всего редактировалось 3 раз(а).
1. Виталий Портников. Ответственность, как часть взросления Удивительно, как неизвестно кем организованная кампания по "восстановлению" призрачного "братства" между двумя соседними народами, разделенными, как водится, плохими политиками, совпала с эмоциональными вздохами российских журналистов и общественных деятелей, поддерживающих Украину в ее конфликте с Россией - и неожиданно для себя не понятых украинской аудиторией. http://ibigdan.livejournal.com/18261568.html
3. Виталий Дьячук. Давайте дружить? Давайте помиримся и все забудем? Ненависть удел слабых? Что ж русские мрази, пусть я слабак, пусть... Но я плюю вам в лицо и от всего сердца желаю вам всем сдохнуть, ублюдки. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 768&type=3
3. Вони не здалися. Здалися бетон і залізо. Тих, хто біля Донецького аеропорту стримував орду збожеволілих бандитів і російських солдатів. Тих, хто стікаючи кров'ю, витягав з під руїн аеропорту своїх товаришів. Тих, хто до останнього подиху захищав цей маленький шматочок української землі - усіх їх ми НЕ МАЄМО ПРАВА ЗАБУТИ Підбірка відео про Донецький аеропорт, як символ незламності духу, волі, братерства. http://vk.com/yarosh_inform?w=wall-65635652_30622
1. Пресс-конференция: «Новые подробности конфликта на Драгобрате» 14 января, четверг, в 13:00 в информационном агентстве «Главком» (ул. Шелковичная, 8/20) состоится пресс-брифинг на тему: «Новые подробности конфликта на Драгобрате». Приглашенные гости: Андрей Тарасенко, член Провода НВР "Правый сектор"; Владислав Добош, адвокат. Участники пресс-конференции расскажут о конфликте на Драгобрате и о его новых подробностях. https://www.youtube.com/watch?v=zylu6pxyO8A
3. Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття 19 ч • Програма "Про головне" телеканалу "Тиса-1". Тема - Конфлікт на Драгобраті Учасниками програми були керівник ГО "Карпатська Січ" Тарас Деяк та адвокат бійців ПС Роман Бухтояров, котрі висловили свою позицію стосовно подій. Тарас Деяк: "Почув думки учасників, мешканців міста (в відеоматеріалі програми), дозвонювачів. Висновок - у більшості свідомих громадян забагато запитань до правоохоронних органів та до влади, які з самого початку засудили бійців ДУКу, ветеранів війни, та упереджено давлять на процес заполітизувавши його. А відповідей громамаді поки не дають. Емоційно дивували декілька реплік учасників програми. Свою думку висловив. Час покаже що і як, а зараз зберігаємо терпіння і працюємо".
4. КАРПАТСЬКА СІЧ Вчера в 12:31 Ти не маєш морального права мовчати, коли твоїх братів вихоплюють, б"ють і бездоказово кидають за ґрати. Прокинься, доки не пізно! Бо наступним можеш стати ТИ! Прийди на суд 18.01.16 о 14.00 (Апеляційний суд м.Ужгород, вул. Довженка). Підтримай героїв війни!
5. Варвара Черноиваненко добавила 3 new photos — с пользователями Рита Сингер и Сергій Тищенко. 18 ч • В понедельник в 14.00 у "Хорвата", "Нацика" (Сергій Тищенко) и "Педро" рассмотрение апелляции в Апелляционном суде Закарпатской области. https://www.facebook.com/varvara.cherno ... 3300871671
VIII.
1. ВГО "Сокіл" Вчера в 20:38 Отримала лист від Дубенка з ІТТ. Він передає вітання "всім, хто його не забув". Пише, що бойовий дух на висоті) З певних причин не можу викласти ввесь текст листа, тому публікую частинку.
2. "Студія Захід" Перспективи розвитку української музичної культури В ефірі телеканалу Еспресо представник українського андеграунду, продюсер гурту familia PERKALABA Олег Гнатів (Мох), дасть оцінку українським політичним і метафізичним процесам, а також перспективам розвитку української музичної культури.
3. Історія гідності. Історія України - це зокрема історія повстань Історія України – це, зокрема, історія повстань. Банальна фраза "волелюбні українці" таки відображає важливу рису народу – прагнення жити за власними порядками і по власній волі. Якщо ж цьому прагненню суперечили – українці бунтували.
Не дай Боже, набереться триста голосів. Якщо ця публіка у ВР все ж здобудеться на крок у прірву, що далі робити? Що взагалі можна зробити, якщо більшості громадян байдуже? Чи не байдуже? Точно байдуже не всім, але стає моторошно від усього цього...
4. Сергей Диккенс. Один шаг до победы Путина: через 2 недели Украины не будет? Воистину, каждый народ имеет то правительство, которое заслуживает...
Украина - не только фейковое, несостоявшееся государство, не только сплошная мафиозная группировка, но даже политическая патриотическая оппозиция не способна взять на себя ответственность и вывести людей на Майдан. Мы все помним, что оба Майдана начинали простые люди, и лишь потом политики пришли следом. 15 января 2016 года «Зеркало недели» опубликовало 3 чрезвычайно важные статьи, посвященные Минским договоренностям и изменениям государственного устройства Украины. Вот эти статьи:
Если очень коротко, одним предложением, все авторы говорят о том, что Украина уже в ближайшие недели потеряет суверенитет, станет федерацией, Путин добился желанной цели, боевики и террористы получат легитимизацию и амнистию, Донбасс будет гирей висеть на шее Украины и тянуть ее на дно. В этой связи у меня возникает вопрос: способны ли оппозиционные политические патриотические силы заблокировать Верховную Раду, чтобы не дать принять эти изменения. А в последующем заблокировать весь правительственный и президентский квартал в Киеве, подготовить и вывести сотни тысяч людей на новый бессрочный Майдан, требованием которого будет досрочный роспуск парламента, отставка правительства и уход президента? Или наша оппозиция неспособна ни на что, кроме пустой говорильни?
2. ОДЧ «Карпатська Січ» 11 января 2016 в 16:06 Висловлюємо щиру подяку нашим польським друзям, які допомагають українцям вистояти в цій війні за Незалежність України. Допомогу, а саме військову форму, теплі речі та взуття зібрав Станіслав Крижановський, а доставили Давид Вільдштейн та Моніка Андрушевська. http://vk.com/karpatsich?w=wall-81824026_2351
3. Заява Закарпатського обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка з нагоди Дня Соборності України
Напередодні Дня Соборності України, яке для нас є символом єдності всіх українських теренів, єдності народу, а також – леліємо мрію – суспільства та влади, Закарпатське обласне об’ єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка рекомендує п. Президенту України Петрові Порошенку, котрий згідно з Конституцією України є Гарантом прав і свобод її громадян, зупинити кампанію із переслідування та цькування українських патріотів, яка проводиться у нашій державі. У т. ч. – із кадебістською організацією провокацій проти них, зокрема у м. Мукачеві 11 липня 2015 р. та урочищі Драгобрат кілька днів тому. Вони мають явно політично-замовний характер, є більш брутально-кагебістськими ніж за часів Януковича та мають всі ознаки аналогій часів Сталінського режиму в СРСР. Нагадуємо п. Президентові, що історичний досвід засвідчує: подібні репресії не закінчувалися добрим ні для влади, ні для державності, ні для суспільства. Натомість пропонуємо, все ж таки, незважаючи на всі відомі нюанси, нарешті наважитися на започаткування поборювання бандитизму у державі, у т. ч. – корупційного, та інших сподівань Майдану, Революції гідності. Також рекомендуємо позбутися в органах державної влади, включно із очільниками ОДА, осіб, які у результаті інтелектуальної недолугості, не здатні надавати належну адекватну оцінку своїх дій на посадах.
Голова правління Закарпатського ОО ВУТ «Просвіти» ім. Т. Шевченка В. Піпаш
1. Апеляція у справі Сергія Крайняка 19 січня 2016 року відбудеться розгляд апеляційної скарги адвокатів захисника Конституції, волонтера з Хмельниччини Сергія Крайняка на рішення Печерського райсуду щодо продовження тримання під вартою. Суд відбудеться за адресою: пл.Соломʼянська, 2а (6 поверх, зала №602). Початок о 12:30.
2. Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття 3 ч • Василь Малкович, “Хорват”. На Майдані керував “Загравою”, тренував і вишколював перших самооборонців. Перший командир 5-го Окремого Батальйону ДУК ПС, за його безпосередньої участі народжувався ДУК. Брав участь і командував батальйоном в найгарячіших точках, серед яких Карлівка, Іловайськ, Степанівка, Авдіївка, Амвросіївка, Савур-Могила, Піски… Був поранений в с. Піски підірвавшись на розтяжці Ф-1. Ставши на ноги, маючи залишки уламків від гранати в ногах та пересувайчись за допомогою милиць, приймав участь в створенні 13-го Запасного Батальйону ДУК ПС м. Київ і став його командиром. З осені 2015-го року – заступник Командира Корпусу по взаємодії між Запасними Батальйонами ДУК ПС. Керівник Оперативного Штабу Операції НВР ПС “Ввічлива Блока Криму”. Сьогодні режим намагається нейтралізувати небезпечного для себе повстанця, запроторивши його за ґрати. Не дозволяй беззаконню нищити патріотів! 18.01 о 14.00, Апеляційний суд м.Ужгород - ТИ МАЄШ БУТИ ТУТ! #Драгобрат https://www.facebook.com/karp.sich/phot ... =3&theater
Сергій Стерненко добавил 10 new photos — с Антоном Окороковым и еще 9. 2 ч • Я досить довго та ретельно вивчав ситуацію по Драгобрату, збирав інформацію і зводив то все до купи. Говорив з адвокатами, закарпатцями, досліджував різні ресурси та джерела. Судити вам, хто винен, а хто ні. Надаю виключно факти. https://www.facebook.com/sternenko/post ... 2297825779
IX.
1. Український художник Олег Шупляков створює неймовріні оптичні ілюзії за мотивами відомих картин
4. Шустер LIVE Будни 18-01-2016 Сьогодні під Адміністрацією Президента пройшов мітинг військових, які вимагали завершення розслідування справи щодо Іловайської трагедії. В акції брали участь представники "Іловайського братства" - бійці батальйону "Донбас", Національної гвардії, Збройних Сил України та інших добровольчих батальйонів, які були у центрі військових дій у серпні 2014 року.
ГОСТІ АНАТОЛІЙ ВІНОГРОДСЬКИЙ Командир батальону "Донбасс" ТАРАС КОСТАНЧУК Керівник військово-патріотичного об'єднання учасників АТО «Справедливість» Командир штурмової групи батальйону «Донбас» АНДРІЙ СЕНЧЕНКО Голова ТСК Верховної Ради минулого скликання з розслідування причин Іловайської трагедії (04.09.2014-20.10.2014) ЄГОР ВОРОБЙОВ Журналіст ІВАН ВІННИК Народний депутат, «Блок Петра Порошенка» Секретар Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони – не було на передачі.
1. Друзі, цей пост є надзвичайно важливим. Це пост про людяність... Допоможемо ЛЮДИНІ подолати депресію і відчути нашу підтримку Прохання відгукнутись і поширити інформацію про дуже потрібну і важливу справу. Мабуть усі пригадують медсестру-добровольця Ірину Іванюш з позивним "Лютик", яка внаслідок підриву на міні втратила обидві ноги. Зараз Ірина живе в Києві, навчається і на жаль, так видається, їй дуже тяжко, передусім в моральному плані. Ірина Іванюш просить допомогти знайти соціального працівника, який за оплату буде зносити інвалідне крісло по сходах. На жаль, реалії нашої держави такі, що патріоти-добровольці їй не потрібні. Якби цинічно це не виглядало. І, звісно, якщо хтось може допомогти донести цю інформацію до київських чиновників будемо дуже вдячні. Не лишаймось байдужими до чужої біди! http://vk.com/d_yarosh_volya_abo_smert? ... 5652_39602
Сьогодні в Києві, скориставшись тим, що більшість бійців київського ЗБату зараз в Ужгороді , беспардонно "закривають" абсолютно безневинну людину - бійця 13 ЗБату ДУК "Людоєда". причина затримання - "знаходиться у розшуку", що, звичайно ж, неправда. затримали його під домом, просто запхавши у ментовський автомобіль та повезли у відділок. Затриманй він типу за розбій, от тільки "є один нюанс": в той час, коли стався той інцидент - "Людоєд" лежав у лікарні.
Тетяна Близнюк 2 год. • Усім відомо, що я не прихильник попередніх змов, тим більше - з групами осіб, тим більше задля масових заворушень. Звісно, я всіляко намагаюся не демонструвати своєї зневаги до загальноприйнятих норм суспільної моралі і не проявляти явної неповаги до суспільства. Я всіляко прагну не виходити за межі адміністративних правопорушень.
Завтра - урочистий і насичений судами день. Я би дуже не мріяла, щоб завтра згоріли як мінімум Печерський, Оболонський, Подільський і Соломянський районні суди, а також Апеляційний суд міста Києва, бо саме в День української звитяги будуть судити в цих судах тих, хто брав участь у подіях дворічної давнини на на Грушевського, безпосередню участь, а саме – добровольців-торнадівців Максима Глєбова, Бориса Гульчука, Андрія Демчука, Романа Іваша, Микиту Куста, Микиту Сиридовського, Юрія Шевченка та їхнього комбата – Руслана Оніщенка; захисника Конституції Сергія Крайняка, політв’язня трьох режимів Ігоря Мосійчука; біломолотівців, борців з наркопритонами Віталія Калугіна, Сергія Порожнього, Олександра Деренка; п’ятьох підлітків-добровольців Вікторію Заверуху, Євгена Кошелюка, Андрія Романюка, Миколу Мнишенка та Дмитра Ситнікова; героїв Грушевського спортсменів-байкерів Олекстандра Фролова та Віталія Гречухова.
Тільки й усього. Лише 20 увязнених майданівців судитимуть завтра в Київських судах у День української звитяги. Зовсім не привід для лютування. Розклад наших мирних заходів на банері.
1. Історія гідності. Знищення Запорізької Січі Впродовж століть козацтво було прикладом для багатьох: для держав - як керувати усіма справами, враховуючи думку усіх верств населення, для армій - як з допомогою дисципліни.
3. Ой у кирниці на Йорданиці - u kyrnyci na Yordanytsi - Ukrainian Christmas carol Або "Так рано-раненько". Щедрівка співається на Водохреща. Виконує: Ірина Лончина (з міста Тлумач, Івано-Франківської області).
1. Олег Леусенко. Провокация под "полк Азов" против голландцев, о которой должны все знать (для репоста) ВНИМАНИЕ! Я редко об этом прошу, но сейчас необходима ваша помощь. http://oleg-leusenko.livejournal.com/3695920.html
2. «Хуізмістерпутін» - ви просто зобов'язані це подивитись! 6 днів тому одного з консультантів цього фільму було знайдено мертвим, а інші герої фільму ще під час інтерв'ю говорять, що за цю інформацію їх можуть вбити.. http://vk.com/gyva_istoriya?w=wall-63807054_392694
Хуизмистерпутин Документальный фильм Валерия Балаяна "Хуизмистерпутин". Это история прихода к власти нынешнего президента России, а вместе с ним и клана сотрудников спецслужб и тесно связанных с ним криминальных группировок.
1. Щоб не змінювати Конституцію, окуповані території назвуть "окремими районами", - юрист Анна Маляр Задля того, щоби не вносити змін до Конституції України, Верховна Рада голосуватиме закон, в якому зникне наявний адміністративний поділ України, а окуповані території отримають назву "окремих районів Луганської і Донецької області". Враховуючи повноваження, які отримають ці окремі райони, майбутній закон фактично визнає в Україні сепаратизм.
2. Шустер LIVE Будни 19-01-2016 Зміни Конституції та децентралізація влади - питання, яке Верховна Рада буде розглядати наступного тижня. Як і для чого потрібно змінювати основний закон країни, говоримо сьогодні о 20:30 в Шустер LIVE.Будні в прямому ефірі 3S.tv.
3. Яка історія цих фото цього прапора, що майорить? Після Водохреща 2015 року — Тіла загиблих воїнів — Захисників, патріотів — Героїв України з поля бою забирав священик Української православної церкви Київського патріархату виконуючи обов'язки військового капелана. А навколо нього стояли терористи іх воєнторгу Путіна і знущалися — «Як священик сам буде переносити тіла загиблих Героїв в кузов Газелі». http://vk.com/d_yarosh_volya_abo_smert? ... 5652_39610
В ніч на 19 січня в зоні бойових дій загнув командир 1 ОТГ ДУК ПС ім. Воловика друг «Семен». Друг «Семен», якого в ДУК називали «Батею», стояв біля витоків «Правого сектора». Він пройшов Майдан і практично без винятку усі бої, в яких брали участь бійці ПС. Як і належить справжньому воїнові та кіборгу, «Семен» ані на крок не відступив від своїх ідеалів і не здав позицій. Слава Героям! http://vk.com/d_yarosh_volya_abo_smert? ... 6897_46849
VI.
1. Позитив учорашнього дня.
Ганна Сінькова 15 ч • Вперше за дофіга часу хороша новина: Захиснику Конституції Михайлу Криворучкіну щойно змінили нічний домашній арешт на поруки депутата від Самопомочі Веселової (за що їй окреме величезне дякую!)) https://www.facebook.com/lisitsia/posts ... 5748085463
3. Сергій Бойко с Віктором Бурликом. 2 ч · Побpатима Віктоpа Бypлика в якого теж cyд cьогодні pозглядав змінy запобіжного заходy, залишили під нічним домашнім аpештом до 20 беpезня. Нy а мені пpодовжили оcобиcте зобовязання до тієї ж дати. Не найкpаще звіcно, але і не найгіpше з того що відбyлоcя в цей день. https://www.facebook.com/serega.monstr/ ... 0269842719
4. Тетяна БлизнюкКомітет Визволення Політв"язнів. Відео Спілкування торнадівців з пресою в Оболонському суді. Нагадую, для ЗМІ дали лише 5 хв. на спілкування. Друзів, побратимів, вільних слухачів в приміщення суду не пустили. Не пустили навіть на територію суду. https://www.facebook.com/chumak.ink/vid ... 493060027/
Суд над экс-бойцами роты «Торнадо» перенесли на 20 января Во вторник, 19 января, Оболонский районный суда города Киева перенес судебное заседание в отношении бойцов роты «Торнадо», которые подозреваются в незаконном лишении свободы, удержании, похищении и пытках местных жителей города Приволье (Луганская область), на 11:00, на 20 января, передает корреспондент НБН. В ходе судебного заседания объявлен перерыв до 11:00 20 января. http://nbnews.com.ua/ru/news/171100/
5. Суд по делу Заверухи перенесли на 26 января Апелляционный суд перенес рассмотрение жалобы защиты подозреваемых в убийстве двух милиционеров на меру пресечения на 26 января на 14:30. http://nbnews.com.ua/ru/news/171083/
6. Свободу політв'язням - захисникам Конституції 9 ч • #Крайняк Суддя Дзюбін заледве зміг прочитати зміст клопотання. На це в нього пішло хвилин 10. Навіть суддя Бець сидів із виразом *фейспалм* У залі батько та брат Сергія, друзі-соколята із Кам'янця, київські свободівці та активісти. Коли Сергія заводили - із коридору нікого не виганяли. Термін тримання під вартою Сергія спливає 19 лютого. Тобто лише за місяць в нього з'явилася можливість оскаржити рішення Печерського райсуду. Адвокат Юлія Попік посилається на статтю 375 КПК (необґрунтованість рішення суду). Сергій заявив, що не визнає звинувачення за статтями, що містяться у підозрі. Суддя відразу зацікавився - а в чому Сергій визнає свою провину. Сергій не повівся ☺ Уперше судді взагалі проявили цікавість до особи Крайняка. Досі його навіть не намагалися розпитували. Сергій заявив, що останній допит з ним відбувся у жовтні. При цьому прокурор каже, що хоче допитувати Сергія. "А він може взагалі показів не давати. Що ви тоді збираєтеся робити?!" Це суддя поставив Герасина в глухий кут. Судді ще дорікнули 4 слідчим ГПУ (саме стільки працюють над справою Гуменюка-Крайняка) за те, що не спромоглися ні допитати, ні провести з ним усі заплановані експертизи за 5 місяців! Прокурор послався на статтю 176 КПК, що забороняє інші запобіжні заходи за тяжкі злочини. Гарасин каже, що хоче впаяти Сергію ще парочку статей. Але озвучує при цьому "злочин" у вигляді підпалу димовухи. Нарадча. https://www.facebook.com/constitutions. ... 0234976991
Запобіжний захід тримання під вартою Сергію Крайняку залишили без змін. Судді виправдовувалися перед аудиторією, яка цього разу чомусь і "ганьба" не кричала. Мовляв, інкримінується стаття, яка згідно із законом унеможливлює послаблення запобіжного заходу тримання під вартою. Мені це видається відмовкою, бо спостерігаю вже півроку, які там в Апеляційному великі законники засіли. Але слід відзначити, що судді сьогодні кардинально змінили риторику і манеру поведінки. Були надзвичайно ввічливими щодо "підозрюваного", розпитуючи, уточнюючи. А прокурора шпетили. Ну така його доля отримувати по пиці зусібіч, ховатися по кутах за спинами тихарів у нетрях судової будівлі, відводити очі від прямого погляду.
VII.
1. Микола Коханівський добавил 3 new photos. 1 ч ·