Бабак-предупредитель писал(а):Последнее предупреждение ватникам и пятой колонне - это информационная тема для тех, кому, в отличие от вас, не наплевать на Украину. Еще раз влезете в эту тему - доступ в Беседку закрою.
Модераторы: Управляющий, ФинКом
Бабак-предупредитель писал(а):Последнее предупреждение ватникам и пятой колонне - это информационная тема для тех, кому, в отличие от вас, не наплевать на Украину. Еще раз влезете в эту тему - доступ в Беседку закрою.
Smesh писал(а):Классика вічна...Бомарше
https://www.facebook.com/video.php?v=74 ... 04&fref=nf
Анатолій Гриценко @agrytsenko
Отримую море повідомлень від людей. Питання одні й ті ж: нам що не вистачило попереднього перемир'я чи Путін перестав бути ворогом?
Анатолій Гриценко @agrytsenko
Якщо народ готовий воювати й захищати, а влада спокійно продовжує працювати в режимі мирного часу, то це як роздвоєння свідомості
Smesh писал(а):Щоб зрозуміти що хоче путін читаємо Оруелла
http://u-news.com.ua/19566-chtoby-ponya ... uella.html
Путіну не потрібен Донбас з біснуватими аборигенами, що озброїлись дармовими автоматами. Путіну потрібен шлях до Криму. Йому потрібно, щоб Україна втратила свої стратегічні переваги на мапі світу і конала в лихоманці. Як в тому анекдоті - мені не потрібна твоя праця, я просто хочу, щоб ти мучився. А те, як довго буде наша країна мучитись, залежить не від перемир’їв, і навіть не зовсім від Путіна, а передусім від того, якою наша країна буде. Не є, а буде. І зараз це найважливіше питання, яке стоїть перед нами. Велика небезпека в тому, що стомлена країна не зробить правильний вибір, вимучена держава схильна до омани.
Донбас не потрібен Путіну. Але чи потрібен зросійщений з неадекватною «совковою» поведінкою Донбас Україні? На парламентських виборах у жовтні наша держава має можливість проголосувати без багатьох частин Донбасу вже за новий склад Верховної Ради. Отже у нас окрім обраного без "ватників" Президента буде ще й новий, чистий від домішків сепаратистських елементів парламент. Особисто я переконаний, що цей новий склад, яким би патріотичним, синьо-жовтим і навіть червоно-чорним не був, все одно буде містити в собі ген ворога. Саме тому, що ворог всі ці 20 років не спав і безліч псевдопатріотичних політиків під вишиванкою давно носить кишеню Іуди з срібняками. Саме тому в мене немає надії ні на парламент, ні на керманичів. У мене, як у громадянина, є надія лише на українця. На вже досить пильного українця, який почав вищирюватись і вимагати. Він уже пролив власну кров за свободу, вдихнув запах згорілого тіла товариша і знає ціну своєму голосу. Він зробив все, щоб вирватись з лещат, і якщо він почує, як скриплять нові лещата з лукавих гасел, то в час неймовірної трагедії, яку зараз переживає наша країна, можна очікувати на щось грандіозніше навіть за Майдан. Тому політикам треба зараз грати на публіку більш правдоподібно. І це не спроба пророчити, це просто рефлекс свободи.
Але Путіна цікавить не стільки знищення, скільки упокорення України. Він має не просто повернути собі контроль над нею, але й зробити це так, щоб вона увесь час вдячно повторювала "могло бути й гірше". Тобто насправді жертва має повірити у свій єдиний шанс – перемовини і поступки. І в те, що цей ненависний агресор – єдиний, хто здатен повернути мир і спокій. Ба більше – він навіть не проти, щоб вона зберегла свою територіальну цілісність. Без Криму, звісно, але то вже таке. Він, агресор Путін, чудово знає цю слабинку української влади та суспільства – територіальна цілісність понад усе. Він готовий допомогти нашій країні в її, територіальної цілісності, збереженні.
Хтось казав про збережене обличчя? Ось і воно – Україна залишиться єдиною. Щоправда, федеративною. З Донбасом у Митному союзі та російськими військовими базами на Донбасі. Про Крим не згадуємо, "отрезанный ломоть". До НАТО не йдемо – Донбас не пускає. До ЄС наче й можна, проте ЄС таких не візьме.
Мені здається, отакий він у найзагальніших рисах, цей Кроликів план. А вся моя надія на його провал лише у тому, що не тільки мені так здається.
Перемир'я – це шанс перегрупувати сили, щоби виграти війну за Україну. По-іншому його трактувати не можна. Саме так робитиме Путін. Наше завдання – його переграти. Лише так зможемо перемогти. Якщо ми не скористаємося цим шансом, то наступне "перемир'я" буде підписано не в Мінську, а в Києві. Щоправда, воно зватиметься вже не так дипломатично – капітуляція.
Так, відразу після Московських домовленостей про припинення вогню, були захоплені Гагра і половина Абхазії, після Сочинських домовленостей був захоплений Сухумі, а після домовленостей Саркозі-Медведєва, Ахалгорський район Грузії. Пояснюючи чому вона вперто відмовляється виконувати домовленості з Євросоюзом від серпня 2008 року, кремлівське керівництво незворушно заявляє, що договором, дійсно, передбачено, що окупаційні війська повинні бути виведені, але Росія цього не зробить. За їхньою заявою, там виникли «нові реалії», що позбавляє їх від необхідності виконувати взяті міжнародні зобов’язання – короткий історичний екскурс для українських друзів.
А на вопрос "за что погибли тысячи украинских патриотов?" уже есть исчерпывающий ответ: ради того, чтобы ВСЯ Украина не была превращена в "районы с особым статусом".
Председатель Одесской областной администрации Игорь Палица обратился к руководителям всех одесских телеканалов с просьбой транслировать эту социальную рекламу каждые полчаса. В тексте обращения, в частности, говорится:
«В связи со сложной и нестабильной общественно-политической ситуацией в стране, сложившейся в результате событий на востоке Украины, в целях противодействия информационному влиянию иностранных государств и налаживания эффективного взаимодействия органов государственного управления с обществом, выполняя задачи, поставленные Администрацией Президента Украины по усилению информационной и идеологической работы, направленной на разъяснение общественности важности сохранения независимости, целостности и суверенитета Украинского государства, формирования положительного имиджа Вооруженных Сил, прошу транслировать рекламный видеоролик, как социальную рекламу».
В продолжение этого видеоролика патриотичные одесситы расклеили в городе листовки с похожим содержанием: «На Дерибасовской хорошая погода, а на Донбассе — кадыровский спецназ».
Манула писал(а):Этот россиянин командовал засадой с украинскими флагами, в которую угодил батальон Айдар.
Питерский живодёр, резавший собакам головы. Фамилия мрази Мильчаков http://www.echomsk.spb.ru/blogs/ibigdan/22079.php
Відомий український письменник Юрій Андрухович сказав: «Я не хочу приймати цієї реальності, що у нас відбувається війна. Шукаю аргументи своєму спротиву... Це один бік. У той же час, коли я говорю з журналістами, я щоразу доводжу їм, що це є війна. Що не треба називати це «кризою в Україні». Якщо вже вживати слово криза, то це криза у Росії. Імперська криза. А у нас це війна...»
А ввечері Жадан із гуртом «Собаки у космосі» відіграли концерт та презентували свій новий альбом. «Ця війна — це спроба позбавити нас того, що ми любимо — нашої культури, музики», — зауважив письменник. «Доки не ввели військовий стан, ми будемо працювати по максимуму. Писати доводиться у дорозі, проте я звик», та додав, що не уявляє Україну без сходу i висловився проти «військового туризму» артистів та фотографій на тлi спалених міст.
Elena Key Стену выше, ров глубже, во рву крокодилы, сетка под током, вышки с тяжелым оружием. На вышках - Правый сектор и Семенченко. И я сплю спокойно.
131 · 5 сентябрь в 15:05
Віталій Уманець.
Друзі, увага! Потрібні волонтери! Прохання долучитися!
Потрібна допомога «руками» для армії не виходячи з дому. Фронту потрібні маскуючі сіті.
https://www.facebook.com/ukrpravda/post ... 8510716476
То, може, назвати речі своїми іменами й надати окупованим територіям статус окупованих територій, а не якийсь ефемерний «особливий» у складі України? Здається, ні в кого немає сумнівів, що частина земель Луганщини та Донеччини захоплена саме Росією, з допомогою її армії та громадян. І ніякі «ДНР» та «ЛНР» не були б можливі без втручання Москви. А коли так, то навіщо вдавати, ніби окупантів не існує і вручати їм водночас політичні та економічні важелі?
Доки ці землі двох областей де-факто не підпорядковуються центральній владі, їх не можна вважати повноцінною територією України. Хіба що окупованою, так само як і Крим. І ні парламентські, ні місцеві вибори відбуватися там не повинні, бо на зайнятих агресором теренах у принципі неможлива діяльність українських політичних партій. Отож-бо у випадку, коли зона з «особливим статусом» справді виявиться незалежним анклавом, який прагнутиме до керма і впливу, Україну неодмінно чекають нові потрясіння й хвиля незадоволення вже не зі Сходу, а із Заходу.
Теперішнє перемир’я при всій його умовності має бути використано для відпрацювання всіх цих складових військового організму для забезпечення оборони територій, над якими висить загроза бандитського контрнаступу і врешті-решт звільнення всієї української землі від проросійської наволочі.
Чого бояться бандити в Луганську? Вони бояться не тільки чистки українськими військовими та розбірок з російськими найманцями, які зрештою так само мають стати їхніми катами. Вони бояться повернення тих, кому належать зруйновані заводи і кав’ярні, винищений бізнес і вирубані під коріння плани. Бо ті, кому належав той бізнес, добре розуміють, хто саме стріляв з мінометів по Луганську. Інколи навіть знають в обличчя. А чого боятися нам, хто поки що втратив рідні оселі й міста? Безладу і зради. Адже, як виявилося, героїв, які в поті війни під палючим сонцем і нищівним «градом» здатні боронити країну, у нас достатньо. Реальних героїв, які здатні сон перемоги перетворити на дійсність. Вони не тільки здатні перемогти, вони здатні й відродити державу. І не дай Бог кабінетним персонам з портфелями і печатками їх зрадити.
Военная граница в Донбассе по факту очертила, где заканчивается Украина и начинается русский мир. Но надежды буйных на то, что Россия примет к себе оккупированные районы Донбасса, безнадежны. "России нужна "Абхазия" в этих районах. Ей не нужны эти люди, а нужна зона конфликта", - говорят собеседники в АП. Проблема в том, что сами по себе оккупированные районы Донбасса не выживут, а содержать их Россия не будет. В итоге судьба людей, которые там останутся, незавидна.
Украина не имеет права отдавать освобожденную часть Донбасса, за которую пролили кровь военные и добровольцы. Но что касается ныне оккупированных районов - если проблему заморозить, она, по мнению многих, рискует стать хронической. После наступления мира, нужно будет обязательно переходить к лечению, а не оплачивать миллиардные счета на восстановление разрушенной российской армией инфраструктуры. Сами значит сами. Зарабатывайте, назначайте кого хотите и выживайте так, как вам нравится - в пределах своих нескольких районов. Тем, кто хочет жить в демократической Украине, необходимо помочь с переселением и обустройством на новом месте. Со всеми остальными, кто, как оказалось, 23 года ненавидел свою страну, надо прощаться.
Ні в якому разі не можна допускати визнання і надання їм якогось особливого статусу в складі України. Ні в якому разі не можна проводити якісь вибори на цих територіях в органи місцевого самоврядування в умовах окупації. Або ці території – Україна з усіма атрибутами, або вони окуповані Росією.
Дві партії влади – дві стратегії України – дві різні долі України – дві різні долі олігархів – дві різні долі українського народу.
Спроба цих партій домовитися і піти на вибори разом не була успішною. Вона і не могла бути успішною. Бо це дуже різні позиції.
Кажу прямо і відкрито – моя позиція була, є і буде яструбиною. Я не визнаю голубиних підходів і не приймаю їх ні раціонально, ні емоційно, ні духовно.
Сьогодні Україні потрібні яструби, а не голуби. Голуби виглядають гарно в парках мирних міст. Коли йде війна, потрібні яструби, хоч вони і не виглядають так імпозантно, як голуби.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 81