Модераторы: Управляющий, ФинКом
skavi писал(а):Шагаем семимильными шагами, тьфу-тьфу-тьфу... Назад уже нету дороги... Я очень приятно удивлена и восхищаюсь прокурором Львовской обл, я поклоняюсь ультрасу...
Слава Україні і Українському Народу!
Smesh писал(а):Спектакль абсурда в котором люди замешаны как актёры массовки, жаль что среди данной массовки есть жертвы, реальные к сожалению.
Очень хотелось бы увидеть кукловодов данным действом и очень хочется знать чем же всё таки этот спектакль закончится, как оптимист надеюсь на лучшее, очень надеюсь.
"Человек-это удивительное существо, он способен преодолеть любые трудности, если он только верит, что в этом есть смысл, но он отказывается сделать хоть что-то, как только понимает, что всего навсего играет глупую роль в сказке, придуманной идиотом. Н. Козлов"
Ну это конечно мифы.Oo писал(а):Вот прочитала в ФБ "В Украинском доме (бывший музей Ленина) 4-х этажный подвал с лифтами, противоатомное бомбоубежище и подземные ходы: в ВР, Кабмин, МИД и метрополитен. Его проектировали, как оплот Коммунистической партии, на века с соблюдением всех мер для укрытия и долгосрочного пребывания, короче СПЕЦОБЪЕКТ. Я когда туда в подвалы попал - ох*ел! Там сверху намного меньше, чем под землей. Хер их от-туда достанешь, если для них ходы открыты."
Natau писал(а):Зорян Шкиряк
Півтора місячне перебування "Беркуту" і ВВ в будівлі фактично знищили Український Дім. Це жах... 4 і 5 поверхи просто перетворені на помийну яму. Все розкидано, зламані меблі, всюди бруд, сміття, порожні пляшки, окурки. Наразі, активісти Майдану разом з працівниками музею наводять порядок і проводять інвентарізацію, щоб розуміти масштаби можливого пограбування. Виявляється з 3-го грудня науковців практично не пускали на роботу, бо там хазяйнував "Беркут". Не виключено, що вони причетні навіть до зникнення цінностей з музею. Сьогодні працівники Укрдому виявили, що пломби складів були зірвані... Виявляється, "Беркут" ще й мародери?...
Там в ящике где-то лежит пулемет Максим - НЕРАБОЧИЙ, но весьма декоративныйNatau писал(а):Український центр розвитку музейної справи
Близько 4.00 ранку 26.01.2014 р. відразу після виходу з Українського дому внутрішніх військ, представники музею історії міста Києва, зокрема п. Катерина Романова, при сприянні депутата ВР Андрія Шевченка, першими, до мітингувальників, потрапили на п’ятий поверх, де знаходяться приміщення музейних фондосховищ. На той момент представники музею виявили наступне: самі приміщення фондів були відкриті, пломби з деяких ящиків, де зберігаються предмети музейної колекції – зірвані. Зірвані пломби знаходяться поруч: на підлозі, або на самих ящиках. Зараз представники музею складають акт, у якому фіксують факти відкриття приміщення фондів та порушення цілісності пломб на деяких ящиках з музейними предметами. Згодом співробітники музею проведуть звірку наявності предметів колекції. Обстановка на п’ятому поверсі, де розташовані приміщення, свідчить про те, що тут певний час відбувалася дислокація представників внутрішніх сил: тут знаходяться столи, стільці, недопитий чай, продукти, посуд, тощо. Як зазначила Катерина Романова, у зв’язку з розташуванням в Українському домі внутрішніх сил, співробітники музею мали обмежений доступ до своїх приміщень і близько місяця не потрапляли до своїх фондосховищ.
Українці - ви найкращі, найдобріші, найпатріотичніші, і найдієвіші! РАЗОМ - СИЛА!
ПРАВИЙ СЕКТОР, Нам пишуть:
Наш народ не перемогти !!!
Прокидаюсь,мама передає мені 200 грн. зі словами - " Це передала Вікторія,сказала візьми щось для себе або хлопців з Майдану,тільки не на зброю" (Вікторія,жінка у якої працює мама,вони багаті люди,чоловік доктор наук і тд) Вікторія як я дізнався,кожен день завозить продукти та гроші крім цього.Отже поїхав з другом купувати продукти в "Сільпо",набрали крупи,хліба,ковбаси і тд. ,стоїмо в черзі.За нами в чергу стала жінка,з трьома здоровими кульками фруктів,і питає - "Хлопці,а ви часом не на Майдан?А ви на машині?То може завезете ці продукти хлопцям?" і таких особистих випадків вже не мало.З такими людьми побудуємо нову країну!!
Smesh писал(а):skavi писал(а):Шагаем семимильными шагами, тьфу-тьфу-тьфу... Назад уже нету дороги... Я очень приятно удивлена и восхищаюсь прокурором Львовской обл, я поклоняюсь ультрасу...
Слава Україні і Українському Народу!
Знать бы что ждёт нас там в конце туннеля.
Поклоняться ультрасу не стоит, радикальные течения нужны для активизации не более. Раскачать радикалов не сложно, остановить будет сложнее.
Очень надеюсь, что кукловоды не заигрались и у них очень крепкие нити, дёргнув за которые, они смогут остановить их в нужный момент.
Игорь Магрилов
ПРАВИЙ СЕКТОР Будь ласка, робіть ПЕРЕПОСТ!!! Ця інформація може бути потрібною людям по всій Україні!!! Хто отримав ушкодження очей та потребує лікування! Професор Ігор Ярославович Новіцький, керівник Львівського міського медичного центру "Мікрохірургія ока", вул. Навроцького, 23, підтвердив нам (Майдан.Медики) готовність безкоштовно приймати, консультувати та лікувати учасників Майдану, які отримали ушкодження очей (крім потреби хіба що у придбанні "розхідних" препаратів під час лікування). Звертайтесь за тел. (032) 270-62-57, моб. (050) 57-39-310, моб (050) 31-52-161. ШАНА Вам, професоре Новіцький!
Oo писал(а):Андрей Черников
НАЦІЯ ПРОКИНУЛАСЬ! Назад дороги нема!
В Дніпропетровську
Люди забирают деньги у пойманных титушек и рвут их.
Дмитро Різниченко, Yigal Kovalski
gala писал(а):Передусім, страшенну нервову напругу. Шануймося.
Слава Ісусу Христу!
Слава Україні! Героям слава!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
26/01/2014, Киев, Краснозвездный проспект. Облик современной Украины: девушка с помощью биты регулирует движение на перекрестке. ГАИ тем временем отлавливает водителей, которые зверски перевозят шины, дрова и бензин, чтобы упечь в тюрьму. Вы все еще считаете, что эти "правоохранительные" органы нам нужны?
Здається, даремно татко називав його соколятком, а жаль...http://tyzhden.ua/News/100102 Тарас Іваник підтвердив, що він заяви не писав, припустивши, що це могли зробити приватні структури, які таким чином намагаються на нього тиснути.Natau писал(а):Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами
ЄС
http://oleg-leusenko.livejournal.com/1159115.html
Я для себе намітив чітку місію – боротися як сокіл в небі, за неньку України, бо немарно у дитинстві мене батько називав соколятком.
surok писал(а):Здається, даремно татко називав його соколятком, а жаль...http://tyzhden.ua/News/100102 Тарас Іваник підтвердив, що він заяви не писав, припустивши, що це могли зробити приватні структури, які таким чином намагаються на нього тиснути.Natau писал(а):Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами
ЄС
Я для себе намітив чітку місію – боротися як сокіл в небі, за неньку України, бо немарно у дитинстві мене батько називав соколятком.
Natau писал(а):Хотя дезинформации сейчас в сети вагон и маленькая тележка.
Natau писал(а):surok писал(а):Здається, даремно татко називав його соколятком, а жаль...http://tyzhden.ua/News/100102 Тарас Іваник підтвердив, що він заяви не писав, припустивши, що це могли зробити приватні структури, які таким чином намагаються на нього тиснути.Natau писал(а):Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами
ЄС
Эх.. Вполне возможно пригрозили ему, вот и пошел на попятную. Кто его знает...
Хотя дезинформации сейчас в сети вагон и маленькая тележка.
Сейчас этот форум просматривают: Кусочек колбаски и гости: 9