Тривожний момент. Особи, які відповідають за долю країни, поводяться, як кінчені дурні, хоча таку поведінку можна охаректеризувати гостріше. Не могло не бути реакції. Народ і так терпить дуже довго, розуміючи, що і Хутіну Пую заворушення в столиці на руку. До кінця ще не зрозуміло, що вчора почалося на Майдані, і чи почалося. Більшість людей, які вчора стояли на віче в команді під стелою, мені не знайомі. Але двох знаю, як адекватних і по-справжньому патріотичних громадян.
Мишель Пророк. Майдан выдвинул требования. Но настоящий ли он?
Как я писал накануне, судя по событиям, произошедшим вчера в центре Киева, вполне возможно, что 20 февраля назовут днем старта нового Майдана. На Майдане вчера появились палатки и запылали костры, а также произошли первые столкновения активистов с полицией. Однако произошли в субботу и события, которые очень похожи на спланированные провокации.
Сразу же хочу сообщить, что в ночь с субботы на воскресенье силовики не предприняли попыток «зачистки» Майдана. Хотя около 2-х часов ночи в центр столицы приехали машины с гвардейцами, сообщает ТСН. Среди машин - три грузовика Краз и несколько автобусов с бойцами Национальной гвардии. Машины разместились возле Октябрьского дворца.
Появилась также информация о ближайших планах активистов и их первых требованиях к власти.
Так, вчера у свободного микрофона на Майдане участники акции озвучили следующие требования: "Нам нужно распустить Верховную Раду", "Президент должен подать в отставку", "Мы должны использовать механизм формирования новой Конституции, который предложили Юлия Тимошенко и Валентин Наливайченко".
Как прокомментировало издание "ЛІГАБізнесІнформ", если на первые фразы несколько сотен собравшихся под стеллой реагировали одобрительно, то реакция на фамилию Тимошенко не позволяла сделать вывод о единстве в рядах протестующих. Сошлись на фразе, что все в конечном итоге должна решать "Козацкая рада". Поставили первую палатку и привезли вязанку дров.
Издание также обратило внимание на то, что на Майдане выступил и бывший глава Службы внешней разведки Украины Николай Маломуж, который накануне у себя в Facebook призвал украинцев к "народовластию". Внедрение "народовластия" в Украине - один из ключевых месседжей российской военной пропаганды. Эту же идею отстаивает Виктор Медведчук.
На митинге Маломуж называл власть "бандой", говорил о том, что люди "поднимаются".
Вчера под вечер организация Радикальные правые силы (РПС) сообщила о своих требованиях: освободить всех политзаключенных, отстранить от власти президента и премьер-министра, признать нелегитимными минские соглашения. Заявили также об организации палаточного городка на Майдане и объявили вече на 17:00 в воскресенье, 21 февраля.
На Майдане помимо символической туристической палатки развернули также большую военную для обогрева.
Упомянутая же выше Лидер "Батькивщины" Тимошенко вчера публично обвинила Порошенко чуть ли не в "сдаче Украины".
"Единственная преграда, которая стоит на пути восстановления в Украине демократии, восстановления реального государственного строя, который будет в руках народа, а не кланов, – это клановый заговор, клановое правительство и клановое большинство в парламенте и втягивание президента в эти процессы", – заявила на одном из телеканалов.
Лидер фракции "Батькивщина" также обратилась к президенту Порошенко и председателю Верховной Рады Гройсману с требованием немедленно на следующей неделе созвать внеочередное заседание парламента.
"Для этого нужна воля президента, больше ничего: президент должен собирать парламент, и председатель Верховной Рады должен объявить внеочередное заседание ВР. И я прошу президента и председателя парламента это сделать, ибо так себя вести, как они ведут себя сегодня, – это, по сути, сдавать Украину", – заявила Тимошенко.
Она также отметила: "Бурлит Майдан, правительство де-факто отправлено в отставку, коалиция развалена, кланы взяли власть, и в это время объявляют каникулы парламента. Для чего? Для того, чтобы все это покрыть и оставить все, как есть".
"Есть 28 дней, чтобы определиться: или мы идем на досрочные выборы и обещаем людям больше никакой клановой силы или кланового депутата не привести в парламент. Или президент берет на себя ответственность за то, что сохраняет клановую систему управления государством, вновь защищает это правительство и защищает свои бизнес-интересы и бизнес-интересы своих бизнес-партнеров, но тогда мы можем потерять нашу государственность!", – предупредила Тимошенко.
То есть, как видим, вчера ситуация в Киеве резко обострилась — градус повысили как активисты, так и политики.
Конечно, очень многое станет ясно уже сегодня — в воскресенье. При этом большое значение будет иметь то, как откликнутся на вчерашние призывы активистов киевляне. Если сегодня на анонсированное Вече соберется много людей и народ поддержит требования к власти, а также примет решение о продолжении и наращивание Майдана, то тогда можно будет считать, что стартовал третий Майдан. При этом нужно непременно и решительно «отфильтровать» пророссийских провокаторов.
Ну а требование об отставке правительства и президента, конечно, же абсолютно справедливое. Окончательно открыл глаза украинцам состоявший в минувший вторник провал в Раде отставки Яценюка, который, кроме всего прочего, убедительно подтвердил факт сговора Порошенко с бывшим режимом.
3. Дмитро Ярош - Україна понад усе! Мої невтішні висновки по спробі продовження Революції: - народ — інертна маса. Максимум на що здатна без зовнішнього каталізатора - обурюватися діям влади на кухні і в соц мережах; - РПС ні матеріально, ні морально ( присутність окрім відомих діячів націоналістичного середовища певних неоднозначних персон, а також однозначно не підходящих ) до очолення революційної боротьби виявився не готовий; - ПС, а точніше нові керівники, впевнено продовжують лінію Яроша - заяви і декларації про непримеренну боротьбу з режимом внутрішньої окупації, заміняють саму боротьбу. А остання заява-відхрещення від РПС виглядає трагікомічно: РПС - не канонічне ПС, це самозванці і не мають права на проведення революції. Це право маємо лише ми. І колись (може) ним скористаємося. От тоді всі побачать як треба робити Чому не робитьсяхоч щось в означеномунапрямку не вказано; - Порох і Ко значно розумніші за легітимного і донецьких. На пряме силове протистояння не йдуть. Різких рухів уникають. Хмизу в багаття не кидають. Вправно використовують ЗМІ і соцмережі. Цей суперник нам наразі не по зубах. Що може нам допомогти? Певно чудо. Але ж чудеса творить людська віра і наполеглива праця. Тож це лише один з сотень боїв. Попереду інші. Наша боротьба триває. Р.S. Підтвердіть або спростуйте - я так зрозумів, що Коханівський і погроми банків до РПС ЖОДНОГО відношення не мають. Слава Нації! http://vk.com/yarosh_inform?w=wall-66951069_646514
Поділяю оцінку автора, не поділяю песимізму. Слід віддати належне інформаційній складовій цієї боротьби з народом і з тими, хто може чинити опір. Нещодавно почула думку, яка мені сподобалася: "Не можна ділитися зневірою!" Розумію це як продовження християнського: Найбільший гріх - відчай. Я вважаю, що час від часу звичний хід історії переломлює "дика карта" (вислів пана Арестовича). Була сьогодні на Майдані. Намет стоїть, хлопці є. Люди підходять, спілкуються. Люди з очікуванням чогось в очах. Тому я б не опускала руки завчасно.
7. Коротко поділюся думками щодо того, що відбувалося на Майдані протягом 20-22 лютого. Спостереження, враження і інтуітивне відчуття подій без претензій на всеосяжну і ґрунтовну оцінку.
а. Вважаю цю акцію погано зорганізованою ініціативою РПС – групи колишніх правосекторівців, які не задоволені бездіяльністю занадто зговірливого керівництва. До ініціативи долучилися КУПР, "Білий молот", "Моноліт" і інші. В керівництві цими акціями було двоє добрих знайомих, яких вважаю надійними активістами. На мій великий подив в акції брали участь рядові свободівці, представники ПС. Були, звісно, позапартійні активісти, яких знаю по судах над добровольцями.
Говорив правду: поширюється плітка, нібито пропонується силовий варіант зміни влади. Нічого такого не звучало ні 21 лютого, ні вчора.
b. Не вважаю, що акцію підготувала "рукапутіна", хоча не виключаю, що інфільтрована агентура є і в РПС, як вона була і на Майдані-2013.
c. Інформаційна хвиля супроти РПС в ЗМІ досягла масштабу цунамі. На жаль, замазалися в цій інформаційній атаці і "суперпатріоти", які кілька діб поспіль затято розвінчували членів РПС на рівні домислів і підозр щодо минулого окремих осіб, не надавши притомних доказів і аргументів. Принагідно зазначу, що, покопавшись у біографії до 2013-14 членів патріотичних рухів, фронтових бійців, багато чому здивуємося.
Приклади цієї "інформаційної боротьби між патріотами":
А я все шукаю по фронтах: де ж той "батальйон Батьківщина"? А, виявляється, що бійців "косатої сотні" не на передовій треба шукати, а на задовій. У глибокому тилу. Це ж наш "батальйонний" на кличку "Фауст" - тепер він голова "РПС" Дивимося сторінку сайту Тімошенко, про бійців "батальйону Батьківщина": http://vk.com/c14_news?w=wall-31163893_35290
Тішать, однак, коментарі. Народ уже не споживає будь-яку інформнаживку, втомившись від ігор і "патріотів", і "суперпатріотів". Слова є важливими, якщо відповідають справам.
"Азов", який останнім часом робить багато корисного, з якогось дива втягнувся в цю брудну справу, повернувши собі колишнє реноме ментівського підрозділу з надійним прикриттям і міцним дахом.
d. Відбулася перевірка суспільства на готовність перешкоджати втіленню сміливих фантазій постмайданних керманичів. Наступний етап - чергове підвищення тарифів та ухвалення дивовижних законів щодо пені і можливості відбирати квартири у боржників.
Але все буде добре, тому що Бог є з нами. Нехай я помилюся, і влада зробить висновки, що не треба провокувати "рукупутіна". Далі буде.
Последний раз редактировалось gala 24 фев 2016, 00:00, всего редактировалось 1 раз.
3. Помните?.. Если это еще раз когда-нибудь повторится - сразу бейте на опережение и стреляйте на поражение. В форме, не в форме, новый, не новый, прошедший или отсидевшийся, "переаттестованный" или вновь набранный. Потом разберемся. Автор: Олексій Арестович
2. Заявление комбата "ОУН" относительно нападений на российские банки в Киеве Представители батальона "ОУН" готовы понести ответственность за погромы отделений "Альфа-банка", "Сбербанка" и офиса Рината Ахметова. Об этом в эфире "112 Украина" заявил командир батальона "ОУН" Николай Коханивский.
4. Батальйон «ОУН» Нравится · 9 ч · Повідомляє Микола Коханівський: "УВАГА!!! Вчора заарештували ОУНівця Василя Парфенкова "Сябро". Друг Сябро - опозіціонер з Білорусі, втік в Україну через переслідуваня режима Лукашенка, брав активну участь у Революції Гідності... https://www.facebook.com/14348424968051 ... =3&theater
Навколо Майдану-3: розбрат і хитання, свої-чужі, "рукапутіна", але щось-таки має бути.
1. СВІДОМИЙ ВІСНИК Вчера в 14:34 Коли потрапляє на очі черговий пост або відео зі звинуваченнями у бік лідерів об"єднання що намагається реанімувати протест, мені хочеться спитати цих борців за справедливість та щирих патріотів...а хто ваші лідери? Адже не є секретом хто керував минулим Майданом зі сцени і що вони творять зараз з Україною і українським народом. Ваш здобуток це без перебільшення зміна ШИЛА НА МИЛО! Як пояснити те що ви топили на Майдані за Яценюка, Порошенко, Кличка та інше лайно яке нічим не краще за Януковича і як ми бачемо ще й набагато гірше, а тут раптом всі вийшли на боротьбу з Фаустом та іншими лідерами і активістами об"єднання що намагається реанімувати протест?! Це свідчить про вашу продажність чи про те що вашої принциповості, боротьби за справедливість вистачає лише проти слабких, а проти багатших та сильніших ви піджимаєте свої хвости та вигадуєте купу виправданнь не перестаючи при цьому корчити з себе щирих патріотів? http://vk.com/visnyk_ua?w=wall-65806746_37074
Іван Варченко, Микола Коханівський, Ігор Романенко в програмі "Воєнний щоденник". 23.02.16
Якось не дуже переконливо. Тому що є два серйозні епізоди: бійка на Майдані, коли азовців сприйняли як тітушню (були мої знайомі, і так мені переповіли), і нібито нетверезі бійці РПС, через яких було відмовлено в перебуванні в будівлі "Азову". Жодного слова тут про це. Загальні фрази. Кілька разів повторено про "Сопротівлєніє", де був чи не був "Фауст". Про те, що вони не знають нікого з організаторів. Я знаю трьох. Як це вони не знають нікого? "Ці люди не воювали". А вони хіба говорять, що всі воювали? І хіба всі 450 депутатів воювали? "П'яні в наметах". Не бачила я там п'яних. Тому і дивуюся. 21 лютого ввечері перебувала біля готелю «Козацький» близько години, спостерігала. Люди в камуфляжі зосереджено-стривожені заходили, виходили. Яка ще пиятика? Ведуча вразила дотепністю: "Спочатку ми повинні виграти війну, а потім думати про Майдан". А невже у нас війна, воєнний стан і поставлена мета щось і когось відвоювати?
Все це дуже не подобається. Не треба було азовцям дозволяти втягнути себе в цю історію. Тим більше, коли немає достеменних доказів ні за, ні проти. Все на рівні здогадів, припущень і хотінь. Знаю, що всередині "Азову" зараз точиться дискусія щодо цих подій, і у багатьох азовців виникають ті самі запитання. Верховні маніпулятори знають дієвість метода "Розділяй і володарюй!".
3. Тому С14, організація, яка довго стояла кісткою в горлі у МВС, і нині зазнає репресій, але так само включилася в інформаційні нагінки щодо РПС, змушена пояснювати спантеличеному народу, що вони за одні.
Сучасні репресії проти активістів С14 з боку нелюстрованого ката Паскала пов`язані з тим, що менти хочуть помститися за зірвану серію мусорських нападів на активістів в 2013-му році, протидію мусорському терору під час Майдану, затримання високопосадового мента-зрадника поблизу Волновахи, а також ефективне розслідування Андрія Медведька викрадень людей мусорами на Майдані. Формація С14 утворена в 2010 році. За п`ять років діяльності активісти відзначились такими найбільш знаковими справами: - порятунок дворів та скверів у Києві під час боротьби із незаконними забудовами. С14 приймало участь в десятках знакових та переможних боїв за Пейзажну алею, Гостиний двір, сквер на Прорізній, проти забудови Андріївського узвозу, проти забудови над метро Театральна, проти знищення озера Тельбин на Березняках, проти вирубки Біличанського лісу. Активісти С14 проводили архітектурний конкурс по облаштуванню Гостиного двору під суспільні потреби. - боротьба з російською та комуністичною агентурою - проведено десятки протестів проти діяльності КПУ та російських організацій. Проведено активні дії по протидії ″Рускіх маршей″, утворенню проросійських спортклубів. Багато з тих з кому С14 било пики до революції - зараз потікали до Росії або до сепаратистських загонів. Активісти приймали участь у виїздах в Крим. Проведено вкрай ефективний виїзд у Мукачево в 2013-му році для протидії мадярським сепаратистам. - С14 організувало профспілкові страйки на захист трудових прав колективів Броварського алюмінієвого заводу, активісти приймали участь у страйку на Полтавському ГЗК, захопили в 2012-му році офіс ДТЕК Ріната Ахметова для підтримки страйку шахтарів у Луганській області. - організація аналітичного дослідження та методів інформаційного тиску для демонтажу десятків незаконних ригайлівок, проти підвищення тарифів на проїзд у Києві в 2013-му році, розслідування корупційної діяльності депутатів Київради. - утворення сотні самооборони імені Святослава Хороброго, що в час революції базувалася в КМДА, приймала участь у багаторазових партизанських вилазках на тітушок та ментів, утримувала КМДА під час нападу ″Беркуту″ 11-го грудня, а також відвернула декілька нападів співробітників засекреченого 7-го відділу МВС на автомайданівців, а також саме ця сотня захопила на прохання медиків Центральний будинок офіцерів 18-го лютого і приймала участь в боях біля Маріїнського парку та на Кріпосному провулку. - з початком бойових дій на Сході, С14 розіслало декілька розвідувально-аналітичних груп в гарячі міста Сходу та Півдня України з метою оцінки стану справ. Було організовано автоколону на підтримку мирного мітингу в Харкові. Але автоколона була розбита нелюстрованим харківським беркутом на блок-посту в Чутово. А мітинг українців був розбитий озброєними арматурою сепаратистами. По всій Україні проведено потужну кампанію по бойкоту російських заправок, які приносили окупанту щодня сотні тисяч гривень. Кампанія розгромлена ментами, активісти затримані, але компанії окупантів понесли величезні збитки. Пізніше активісти приймали участь в боях у складі підрозділів ″ОУН″, ″Київ-2″, ″Гарпун″, ″Азов″, ″ДУК″ та 54-му розвідувальному батальйоні. У листопаді 2014-го поблизу Волновахи Андрієм Медведьком та Євгеном Карасем було затримано кількох сепаратистів, організовано процес переговорів, а далі обміняно спільно з кількома сепаратистами полоненими ″Азовом″. В ході обміну удалося повернути в Україну шість бійців, в числі яких бійці батальйонів ″Миротворець″ і ″Донбас″. Лідер ″Азову″ Білецький назвав обмін полонених С14 сепаратистів самим результативним на той час. Також бійцями С14 під час служби в ″Київ-2″ було розкрито і затримано високопосадовця МВС з міста Києва, який за попередньою інформацією, працював на ГРУ РФ. http://vk.com/c14_news
5. Анастасия Рафал. Так говорил Кармазин. Откровения революционера 3.0 От одного из лидеров "третьего Майдана" мы узнали, что Гройсман привозил титушек, а Гонтареву в народе называют "Лерка–облигация" http://strana.ua/articles/special/2158- ... onera.html
Приклад "неупередженої журналістики" по-українськи. В якому жанрі подається тут інформація? Це не інтерв'ю, де є запитання - відповідь, а читач робить власний висновок. Це скоріше схоже на репортаж-інвективу. Можна без сторонньої допомоги розібратися, хто такий Кармазін. Він давно нам відомий. Щодо кількості учасників віча пересмикує і журналістка. Там було більше, ніж 300-400 людей. І люди у цивільному були через кожні десять метрів. Не зрозуміла епізод про перебування в лавах РПС екс-бойовиків ДНР. Це хто? Я щось проґавила? Мабуть, ні, тому що ця журналістка Анастасія Рафал - спецкор видання "Вести". Отже, громадяни, найактуальнішим стає заклик: "Обережно: інформація!".
6. Треба послухати, що говорять самі члени РПС, зокрема "Фауст", звинувачений у всіх гріхах.
1) Мнение из сети: "А может это и есть народное восстание? спонсоров ведь нет. все сми против. Сколько было нытья, что Петьку за яйца подвесим, вот соберемся только. Ну вот собрались и все вокруг объявили инициаторов "агентами Кремля". Прикольно. Если этот майдан закончится НИЧЕМ, то тогда на всё оставшееся время закройте рты и не смейте заикаться о плохой жизни при Порошенко. Вы сами выбрали себе такую судьбу." http://vk.com/rps_ukraine?w=wall-27955034_5308
2) Я хлопець з Волині, що вчора приїхав на Майдан Охороняв стелу вночі. Можливо, мої слова переконають хоч одного прийти на Майдан. Буду дуже вдячний... http://vk.com/rps_ukraine?w=wall-27955034_5733
3) ВІДПОВІДЬ ВОЯКІВ 34-ГО БАТАЛЬЙОНУ (ПРОХАННЯ ПОШИРИТИ)
Громадяни! Ми не будемо зайвий раз казати про те, скільки міст ми звільнили, скількох побратимів втратили та як довго воювали (і воюємо) на передовій. Вся ця інформація є у вільному доступі в Інтернеті. Та і не за цим ми звернулися до вас, побратими. Інформаційна війна, що її оголосив київський уряд торкається все більші прошарки населення. Спочатку це були окремі люди. Потім організації. Тепер вони дійшли і до батальйонів. Нещодавно проплачена наволоч, розповсюдила в мережі свою брехливу заяву, де назвало наше формування "косатою сотнею" яку треба шукати "у глибокому тилу". Ознайомившись з цією заявою ми хочемо сказати вам наступне: - припиніть воювати в Інтернеті. Цим ви принижуєте свою гідність та марно витрачаєте час поки в Україні йде ніким не оголошена війна; - не треба сліпо вірити ПС, РПС, та будь-кому іншому. Достатньо не вірити тим, хто постійно вас одурює! Навчіться нарешті відрізняти явні фейки від правди. Мали зробити це ще напочатку війни; - кожен має відповідати за вчинки, слова і навіть думки. Нехай брехлива мерзота яка написала це звернення зустрінеться з вояками батальйону, що наразі демобілізовані. Ми дуже хочемо почути докази того, що ми - тилові щури. І на останок - ми не підтримуємо жодну з діючих організацій. Ми - воїни, а не політики. Те, що наші побратими дійсно є у лавах РПС залишається їхньою особистою справою та вибором. Українці! Будьте обережними та не дайте себе одурити. Нижче - коментар позивного Сталкера (34 батальйон).
І тут починається з сварки і міжусобиці. Це говорить представник РПС, який не задоволений іншими представниками РПС. Отже, козли втекли, решта залишилася? А взагалі-то це ситуація листопаду 2013. Потрібен лідер. Лідера поки не видно. Правильно: "Будемо бачити, що буде далі..."
8. Gromov Igor 43 хв. • Kyiv, Ukraine • https://youtu.be/tpBqpDEFNT0 Революційні праві сили - завести народ та злити? 1 етап. Імпульс: гучні заяви "говорящих голів", активність в ЗМІ, конференція, формування кола патріотів. 2 етап. Вакуум та Злив: власне злив патріотів та їх дискредитація. 3 етап. Зачистка: в хід ідуть "говорящі кулаки" - тітушки, провокатори, бійці провладних батальйонів. В результаті зневіра людей та пасивність патріотичних кіл ще як мінімум на півроку. Допускаю, що РПС спочатку мав благу ціль, але в певний момент хлопці через ті чи інші причини злили людей, що вийшли за ними. Але Майдан вистояв, на диво. І наметове містечко буде рости. 28 лютого о 12:00 збираємося на Віче. Революція ще буде!
9. Відповідь не забарилася...
РПС | Революційні Праві Сили Сегодня в 13:43 Громадо! В зв'язку з тим, що в мережі поширюють інформацію про те, що РПС закликає всіх покидати Майдан та прибирати намет, а також те, що всі представники об'єднання пішли з Майдану, штаб РПС робить наступну заяву: МИ ЗАЛИШАЄМОСЬ НА МАЙДАНІ. МИ НІКУДИ НЕ ПІДЕМО ЗВІДСИ. МИ НЕ ЗАКЛИКАЄМО ДО ДЕРЖАВНОГО ПЕРЕВОРОТУ. МИ ЗАКЛИКАЄМО ВАС ВСТАТИ НА ЗАХИСТ КОНСТИТУЦІЇ, ЯКУ СПЛЮНДРУВАВ ДІЮЧИЙ РЕЖИМ. Кожен, хто заявляє від імені організації протилежне - не має до неї жодного відношення. Ми перетнули межу, і вже не маємо права на відступ. Заяви провладних ЗМІ про те, що Майдан "злили" та "кинули" - засіб деморалізації українського суспільства. 28 ЛЮТОГО РПС ОГОЛОШУЄ ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКУ МОБІЛІЗАЦІЮ. Всі регіональні відділення РПС а також братні організації, скликаються задля захисту народного віче. Брати та сестри! Ми не закликаємо вірити РПС. Ми закликажмо повірити в себе. Прийди на віче. Поверни собі Країну. http://vk.com/rps_ukraine?w=wall-27955034_5769
Висновок: наразі жодних висновків щодо всіх сторін.
До слова, я була на Майдані і 21, і 22 лютого і жодного слова про кулемети , заколот, як говорить "Горан", не чула. Але претензії, що РПС обіцяли забезпечити захистом від тітушні, а цього не сталося, справді 22 лютого звучали.
Зразу після оприлюднення офіційної заяви РПС, сайт організації був заблокований. Революційні Праві Сили оприлюднили заяву, яка так налякала владу або кремлівських господарів нашої злочинної влади, що офіційний сайт РПС було заблоковано. http://vk.com/visnyk_ua?w=wall-65806746_37126
12. ВИСНОВОК ПРО РЕВОЛЮЦІЙНІ СИЛИ (майдан - це не другий фронт, а реакція на другий фронт, відкритий порошенкою)
УПА До УПА питань немає це, поки малочисельна, але Армія. Цього року вона себе ще ні як не проявила.
РПС Не структурована організація. Як видно - не дуже рішуча. Висунуті вимоги - не революційні, а ліберальні, хоч і правильні. Чимось мені нагадує трійку опозиції поки. Революція не вимагає від влади виконувати закон. Революція творить новий закон. Не виключаю, що у склад організації міг бути введений ворожий агент. Але не забувайте, що ворожа агентура є у кожній організації. Іноді - на її чолі.
КОНФЛІКТИ Як я писав ще влітку 2015 (можете прокрутити вниз), ворожа агентура в потенційно революційних організаціях робить усе, щоб пересварити організації. Звертаюся до РПС й C14: порадьте своїм розбишакам миритися між собою або опустіть їх у статусі або викиньте обох з організацій. Факт присутності ворожого агента - це не привід відразу чмирити усю організацію, а привід нейтралізувати ворожого агента.
ПРОПАГНАДА (з нею повний завал) Майдан-2 був зібраний завдяки ЗМІ й партійним автобусам. З усіх ЗМІ тоді тільки ахметівські були на стороні зека. Зараз - жоден олігархічний канал не висвітлює події на Майдані. Елементарно - олігархи проти нас - це моноліт. Раніше, щоб не виглядати провакатором, треба було отримати схвалення від москальських ЗМІ. Тепер - щоб не виглядати провакатором, треба отримати несхвалення від москальських ЗМІ. Немає жодної багаточисельної спільноти у соц-мережах, яка б позитивно чи нейтрально ставилася до Революції на Майдані.
СИСТЕМА Систему може подолати лише інша система. Система - це взаємодія її елементів згідно визначених правил. Є Провід. Є збройне формування - УПА. Де губернатори? Є підготовка до створення Уряду, але Уряду немає.
ЗОМБІ Наразі, за допомогою пропаганди режим порошенка бреше військовим на їх побратимів на Майдані. Як наслідок, ті як зомбі на них напали. Мікац ще й назвав Майдан - другим фронтом. Цей Майдан не другий фронт. Цей Майдан - це РЕАКЦІЯ НАРОДУ на другий фронт, відкритий порошенкою. http://vk.com/anantop?w=wall-70459933_1029
2. Валентин Торба. Візит Суркова в Донецьк. Наслідки У руслі засідання «нормандської четвірки» на початку березня Кремль готується використати шанс для легітимізації терористів http://www.day.kiev.ua/uk/blog/polityka ... k-naslidky
2. Роман Шрайк. "Порошенко подписал закон о "партийной диктатуре" возмутительно! на самом деле нет. все логично: закрытые списки - партийные вожди творят что хотят. суют в список кого попало и выкидывают впавших в немилость. хозяин - барин. ведь это вождь решил кто будет депутатом, а не избиратели. http://vk.com/yarosh_inform?w=wall-66951069_648161
2. Справа 31 серпня: Нові подробиці Адвокат підозрюваних у заворушеннях біля ВР 31 серпня Сидір Кізін. Затриманий під час заворушень біля ВР 31 серпня Ігор Олійник.
4. Апеляція у справі захисника Конституції Сергія Крайняка 1 березня 2016 року в Апеляційному суді міста Києва відбудеться розгляд апеляційної скарги на продовження арешту захисника Конституції Сергія Крайняка. Засідання призначено на 9:45 (зала №602). Головує у справі суддя Бець. Більше анонсів шукайте у відповідному розділі на офіційному сайті ВО "Свобода". Прес-служба ВО "Свобода" http://svoboda.org.ua/news/announcements/00018240/
ІІІ.
1. Добровольчий Рух ОУН 6 год. · Вирок "суду" - до розгляду справи погромщиків окупаційних банків та офісів Миколі Коханівському домашній арешт з 20-ї до 6-ї години. Дякуємо за підтримку! Борня триває! https://www.facebook.com/95553698448452 ... =3&theater
3. Заява щодо переслідування бійців ОУН НВР "Правий сектор" засуджує спроби режиму внутрішньої окупації притягнути до кримінальної відповідальності лідера добровольчого руху ОУН Миколу Коханівського та бійця батальйону ОУН Василя Парфенкова. Їм інкримінують нищення майна, яке належить олігарху і посібнику сепаратистів Ахметову та погром російських банків. http://pravyysektor.info/news/news/1658 ... v-oun.html
Последний раз редактировалось gala 27 фев 2016, 20:29, всего редактировалось 2 раз(а).
3. Російським вантажам учасники блокади не перешкоджатимуть. Домагатимуться заборони російського бізнесу в Україні. ЗАЯВА Заява координаторів всеукраїнської транзитної блокади надійшла на адресу Закарпаття онлайн. http://zakarpattya.net.ua/News/152524-R ... ni.-ZAIAVA
1. Телеканал ZIK Вчера в 18:40 В Одесі 32 курсанти, які співали в Криму гімн України, стали лейтенантами ------------- А все таки карма існує! Два роки тому, під час окупації Криму, ці хлопці, стискаючи кулаки від безсилої люті, співали на плацу український гімн під цинічні насмішки тих, хто зрадив Україну. А тепер окупанти відсилають зрадників у найглухіші закутки імперії із поміткою в особовій справі "склонен к измене", а наші хлопці отримують не лише свої перші офіцерські погони, а й шану всієї нації! http://vk.com/telekanalzik?w=wall-22516474_26773
"Нацики"! Справді, без денацифікації Донбас ніколи не буде територією України. Залишатиметься чорної дірою, джерелом постійної нестабільності.
2. Маша Украинская СІЗО в Донецькій обл переповнені нашімі військовими та добровольцями. Хлопців судять за те, що вони вбивали людей. Але ж в нас тут на спавді йде війна, а ніяке не АТО. І завтра за гратами можуть опинитись усі наші військові, що відкривали вогонь, бо спочатку треба довести, що перед тобою бойовик, а не сепаратіст і що у тебе дійсно була загроза життя. А зараз увага. Судять хлопців судді Донецького Апеляційного суду, більшість з яких з Донецька, і на вихідні вони їздять додому в Донецьк відпочивати. Люди добрі, ви собі таке уявляєте? http://vk.com/public5525046?w=wall-5525046_5703155
3. Александр Мотыль, «WORLD AFFAIRS» Американский политолог Александр Мотыль: Если Украина вернет Донбасс, то станет вечным банкротом. Киев должен найти в себе мужество отказаться от «самоубийства», объявить Донбасский анклав оккупированной Россией территорией, и умыть руки, отмечает американский историк украинского происхождения, политолог, исследователь империализма и национализма. http://www.facenews.ua/articles/2016/304321/
1. Алексей Арестович 8 ч • "Популярные блогеры" сходили к НГШ и разродились бравурными постами, в которых мелко расчесанное ЧСВ путается с полным непониманием вопросов, по которым им поездили по ушам и прискорбным неумением держать магический удар злодейку-ватого обаяния власти: "секретных" кабинетов, больших должностей и мудрого прищура вождей. https://www.facebook.com/alexey.arestov ... 4734720939
2. Зен Антипоп 22 февраля в 0:55 • Киев, Украина • Адепти "русскоязычного украинского патриотизма" не бажають бачити просту істину — мова є визначальною ознакою приналежності до тієї чи іншої нації та/або етносу... https://www.facebook.com/zen.antipop/po ... 3458088275.
3. Всі ці Маші Столярови та інша "хурма" результат багаторічного українського плазування перед росіянами. Класичного холопства. Підлизування у всіх сферах. Вже навіть зараз, під час війни, більшість українців і далі продовжують оточувати себе усім російським... http://vk.com/novopidarussia?w=wall-78141568_366910
3. Філарет | Ми повинні підтримувати Крим, бо Крим – це українська земля «Ми повинні підтримувати Крим, бо Крим – це українська земля, тимчасово захоплена агресором. Там знаходяться українські громадяни і Україна провинна про них турбуватись. Ми віримо, що прийде час, коли Крим повернеться до України»
Прошу репост! "Місце зустрічі змінити не можна." Зачистку Майдану проводили мєнти в камуфляжі, які представлялися військовими. Разом з деякими проплаченими владою бійцями Азова та Правого сектора, тітушнею, гопніками, наркоманами та самообороною Києва - давніми шакалами Кличка, вони розтоптали права людини і громадянина в Україні. http://vk.com/pszakar?w=wall-72675036_9293
Олег Броварской Дежа-вю. Сегодня в 5 утра. Порядка 300 человек в камуфляже без опознавательных оперативно, грубо и аккуратно растоптали права активистов на мирный протест. Бабы с ветками случайно оказались рядом со стеллой на Майдане 15 активистов задержаны, их насильно увезли в Шевченковское управление на Прорезной. http://vk.com/public5525046?w=wall-5525046_5700501
2. Брифинг относительно участия боевых подразделений ВСУ в событиях на Майдане
Игорь Громов https://www.facebook.com/gromov.igor.5 Одесит, який просидів за вбивство більше 20 років, Андрій Марін керував тітушками на Майдані коли мене було побито, його гієни забрали мою камеру, рюкзак з речима та зламали штатив. Через декілька годин після цього зек нацепив на оці окуляри і керував прес-конференцією підрозділів ВСУ та давав офіційні коментарі щодо участі військових у подіях на майдані. За його словами, військові в Києві гарантують безпеку мирним громадянам та працюють над недопущенням провокацій. Насправді основним завданням Маріна було керівництво загонами тітушні та невідомих в балаклавах, які били мирних громадян на Майдані. Також вони створювали бізліч провокацій, які були спрямовані на сіяння паніки та створення атмосфери безладів на Майдані. Зараз проти Маріна Шевченківським управлінням поліції відкрито кримінальне провадження по ст. 171 КК України - перешкоджання професійній діяльності журналістів та за статтею грабіж.
Цікава інформація... Але члени ПС були 20 лютого на Майдані.
3. Александр Савченко. Нужно внести ясность с ДУКом и Правым Сектором, а так же с партией Правый Сектор и РПС. Итак. Правый Сектор был организован на Майдане такими организациями: 1. Тризуб им. Степана Бандеры. 2. УНСО и УНА (стала партией "Правый Сектор", причем лидер УНА был против, но помешать не смог). 3. Патриоты Украины и СНА (партия). 4. Белый Молот. 5. Карпатская Сечь. Поэтому КАЖДАЯ из этих организаций имеет право на использование имени Правый Сектор, но не партии. Дальше, после манипуляций по вытеснению и ликвидаций ВСЕХ организаций из Правого Сектора кроме "Тризуб им. Степана Бандеры", была закреплена власть "Тризуба" над Правым Сектором и одновременно с этим партию УНА переназвали в партию "Правый сектор" выбрав лидером Яроша, который и пошел на выборы в парламент от партии ПС, и после, сделал так, чтобы в депутаты не прошли другие члены ПС на местных выборах. Таким образом Ярош сделал себя незаменимым в организации Правый Сектор.НО, благодаря открытым заявлениям Лесника и решении членов провида ПС (он же провид Тризуба) все же Яроша убрали и он создал под себя новую организацию "ДІЯ". Из всего мы видим, что на данный момент ПС является организацией с диктатурой Провида (Тризуб им. Степана Бандеры), а Ярош выбрал путь диктатура личности. Из выше сказанного, делаю вывод, что бренд "ДУК" является брендом созданным членами организации орденского типа "Тризуб им. Степана Бандеры". Надеюсь теперь Вы понимаете, кто является правоприемником ДУКа. А вот РПС, при всех своих недостатках отдельных членов Провида, имеет право заявлять, что отдельные члены и организации РПС основатели Правого Сектора (не партии, а организации на Майдане). РПС, как не странно демократическая правая сила, созданная по принципу Правого Сектора на Майдане, то есть, Провид РПС выбирается на собрании, что было видно из видео сборов членов и организаций по поводу избрания Провида РПС. То что РПС попал под раздачу это понятно, но, я верю, что РПС может быть прогрессивной силой, так как является открытой демократической силой, способной эволюционировать через вход новых членов в Провид РПС, что нет ни в партии "Правый Сектор" ни в с вечным лидером в "ДІЯ". А теперь про бойцов ДУК. Тут все просто, те кто в ДУКе (Правый Сектор) являются действующими бойцами ДУКа (даже если они в резервных батальонах), а те кто воевал в ДУКе, но уже не воюет в составе ДУКе, являются ветеранами ДУКа (даже если они в резервных батальонах). Ветераны ДУКа могут входить в ЛЮБУЮ организацию по своему желанию. Я ветеран ДУКа и не состою ни в одной из вышеперечисленных организаций ))) PS Если где-то неверно написал, то поправьте. http://vk.com/public5525046?w=wall-5525046_5702916
IX.
Скрізь гнилизна. Всі з усіма воюють, одне одного підозрюють в пристосуванстві. Але даруйте, якщо ви звинувачуєте в співпраці з владою, а потім чините так само, то чого ж і ображатися?
2. КАРПАТСЬКА СІЧ Сегодня в 13:56 Зі сторони певних політичних представників на "Карпатську Січ" сиплеться бруд. Приводом для цього використовують заяву про зупинення активної транзитної блокади, яка насправді просто переходить в інший формат. Однак, навідміну від політичних партій, в нас немає "комплексів Наполеона" і за свої рейтинги ми не переживаємо. http://vk.com/karpatska_sich?w=wall-36575302_18496
2. Головний інструмент журналіста ноги, потім - голова, потім - диктофон, - Юрій Макаров
В рамках проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні», який на кошти Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні реалізовує «Центр підтримки журналістів», до студії UkrLife.TV прийшов відомий журналіст, письменник, документаліст Юрій Макаров. Розмова торкалася стандартів та професійності у журналістиці. - В нашому просторі є кілька забобонів, які у фаховому середовищі ніби-то вважаються священними коровами. Одним з таких забобонів є так звана об'єктивність. В той же час, уявлення про те, що істина відносна, означає, що істини не існує, в той час, як журналіст має виходити зі святої віри в те, що істина існує, і він може до неї максимально наблизитися, - сказав Юрій Макаров. - Факти існують, і, можливо, ми - журналісти, не можемо в усій повноті їх відобразити в якомусь обмеженому тексті, але, прийнамні, ми можемо наблизитися до якоїсь межі, яка в практичному, повсякденному контексті буде достатньою для того, аби сприймати її саме як факт. - Основна моя заповідь молодим журналістам - не лінуватися, не сачкувати, і перевіряти, перевіряти, перевіряти. Ніжками. Ну і, звісно, в Інтернеті теж, але головний інструмент журналіста ноги, потім - голова, потім - диктофон.
2. Богдан КУТЄПОВ ● Хвилина "слави" ветерана КДБ СБУ ● Запис 27 лютого 2016 в Києві ● НАС ЦЬОМУ ВЧИЛИ! Я вас все життя пакував! На залупу 12 вольт, и подымаю реостатом, и синяков нет… Потім "сиворотка правды"… В ліс на розстріл — поки копає собі могилу… Потім в гамак, пока провоняється… Дехто каже, що це «Старый бодрый мусорок или кгбист, служивший в канцелярии, снабжении или ремонтно-сметном отделе». Важко сказати, що саме ми насправді спостерігаємо в цьому епізоді. Але я думаю, що в цьому випадку ми маємо "сеанс правди". Можливо в основі його «виступу» лежить невдоволене презирство до «всіх вас», можливо невтолена жага честолюбства і слави, а, можливо, є й деякий вплив хоч і незрозумілого для нього самого, разом з тим “пророслого” в ньому під дією повсюдного поширення "ідей Майдану", бажання розповісти, як воно "справді було". А, може, це результат комплексної дія всіх цих чинників. Дуже вже правдоподібною виглядає цого розповідь з усіх боків. А коли говорить: "Г. лежить…" — то він про Гонгадзе?
2. Убежище для мигрантов с Африки и Ближнего Востока в Киевской области за 27 миллионов гривен
Казалось бы, вопиющий случай, когда воюющая страна принимает беженцев из Африки и Ближнего Востока, которые бегут за более достойной жизнью, конечно, явилась бы нам абсурдом, но нет, мы живем в Украине и, похоже, это нормально. Убежище для беженцев строят в населенном пункте Яготын (Киевская область). Это убежище построят на месте недостроенного общежития медучилища. Пункт предназначен на 300 мест. https://vk.com/diorama_in?w=wall-100170053_504
VI.
Завтра буде судове засідання у Сергія Крайняка. Важко щось передбачити, але є надія.
Свободу політв'язням - захисникам Конституції 1 ч · Димовухи - це не злочин! Щодвамісяці продовжуючи Сергію Крайняку тримання під вартою, прокурор з промовистим прізвищем Герасим повторює, що стаття, яку інкримінують хлопцеві, передбачає довічне ув'язнення. А хлопець просто запалив димовухи! Дими горять на кожному марші, який хочуть зробити видовищним. Дими не протизаконні, бо не становлять загрози і не чинять шкоди. Їх запалюють на футболі, на фотосесіях, навіть на весіллях! А Сергію Крайняку хочуть впаяти довічне за те, що він запалив димовухи на акції під Верховною Радою. 1 березня о 9:45 розглянуть апеляцію на тримання під вартою. Якщо не витягти його з-за грат до кінця березня, він ще довго буде сидіти. Приходьте підтримати! Пл.Солом'янська, 2А. 6 поверх, 602 зала (ліворуч від ліфтів). https://www.facebook.com/constitutions. ... =3&theater
VII. Отакої… І ніби нічого вже не дивує. Але несподіванкою стало, що взялися і за "недоторканих".
1. МИ ПАТРІОТИ УКРАЇНИ Сегодня в 12:02 Коли прийшли по Завіруху — більшість мовчала. Волало лиш Братство. Потім прийшли по Поліщука. Заволало УНСО. Потім прийшли по ПС. Заволав ПС. Потім прийшли по Ходаковського і Тицького. Заволали ЧорКом і Реванш. Потім прийшли по Свободу. Заволала Свобода. І ось, нарешті, прийшли по Азов. Заволав Азов. І переход з “вільних” в “реєстрові” нікого не врятує. Не тіштесь погонами МВС чи НГУ. По “реєстрових” теж приходять. А якби вони одразу заволали всі разом, не чекаючи, поки прийдуть по них? http://vk.com/public5525046?w=wall-5525046_5706092
4. Опубліковано в коментарях на Цензорі. Питання: навіщо це все?!
Пропоную вашій увазі фотокопію і текст заяви Станіслава Краснова "Гонти" переданої декілька годин тому з СІЗО СБУ через адвоката. Читайте і робіть висновки.
«Адвокату Мамализі Андрію Краснова С.О. СІЗО СБУ
Заява Повідомляю Вам, що 28.02.2016 р. приблизно о 01.00 ночі я знаходився біля заправки SOCAR, що біля зупинки «Мала Олександрівка». Я побачив, що до мене підбігають люди з автоматами. Я зупинився та підняв руки. Люди, що підбігли, почали бити мене прикладами автоматів в голову та ногами по всьому тілу, хоча я не чинив ніякого спротиву. Також вони били мою дівчину Шелест Оксану Костянтинівну, що була зі мною. Після того, як вони приблизно хвилину мене били, вони замотали мені голову скетчем, щоб я нічого не бачив та взяли наручники і потягнули в ліс, приблизно за 300 метрів від заправки. Там приблизно 7 годин наді мною знущались та катували, безперервно мене б'ючи. Я лежав в багнюці та болоті з мінусовою температурою та періодично втрачав свідомість. Ніяких питань з будь-яких злочинів мені не задавали, а тільки казали, що мене вб'ють, що через наш Майдан одні проблеми, що всі добровольці, зокрема, Батальйон «ОУН» - злодії та мародери, не воювали, і всіх потрібно винищити. Після цього мене привезли на вул. Володимирську, де приблизно годину ще катували до приходу адвоката приблизно о 10 годині ранку. А саме, ставили на розтяжку та били, коли я падав. Також ставили навколішки та притискали голову до підлоги та примушували швидко рахувати. Якщо я збивався, то знову били. Я вважаю, що все, що зі мною сталось - це результат репресій проти добровольців та майданівців, а також виконання прямого замовлення на моє усунення з боку Росії, оскільки там на мене заведено 4 кримінальних провадження, і так звана прокурор Криму Поклонська неодноразово обіцяла, що розбереться зі мною.
Краснов С.О. (підпис) 29.02.2016 р.»
5. АЗОВ Вчера в 22:23 УВАГА! СБУ затримали голову Цивільного Корпусу Крим - Станіслава Краснова. Про це Громадському повідомила матір подруги Краснова Марія Шелест. За її словами, його разом з її донькою арештували в ніч на 28 лютого. Попередньо Станіслава Краснова звинувачують у незаконному зберіганні зброї. Наразі місце його знаходження нам невідоме. http://vk.com/batalion.azov?w=wall-72444174_51723
АЗОВ Сегодня в 0:15 Вже більше півгодини триває акція під стінами головного управління СБУ, активісти вимагають пояснень з приводу затримання Станіслава. Скандують: "Станіслав, ми з тобою". Крім поліцейських, які перекрили Володимирську вулицю, представників правоохоронних органів не з'явилось. http://vk.com/batalion.azov?w=wall-72444174_51726
АЗОВ Сегодня в 1:17 Лідер Азовського руху Андрій Білецький приїхав до активістів під стіни СБУ. Вимога: пустити представників до будівлі і пояснити причини затримання. Всередину будівлі СБУ впустили Андрія Білецького. Також, матері затриманої Оксани Шелест були надані документи від СБУ з повідомленням про підозру. Проте коли активісти ЦК АЗОВ дзвонили до відомства, щоб дізнатися про долю наших побратимів, їм було сказано, що вони затримані не були. http://vk.com/batalion.azov?w=wall-72444174_51730
АЗОВ Сегодня в 7:30 За підсумками переговорів Андрія Білецького з представниками СБУ стало відомо де знаходиться Станіслав Краснов та його дівчина Оксана Шелест. Сьогодні зранку адвокат матиме можливість поспілкуватись з ними. Лідер Азовського руху також зможе пересвідчитись в якому стані вони перебувають, так як попередньо були відомості про те, що Станіслава побили. Велику вдячність висловлюємо Всеукраїнському альянсу бійців і волонтерів АТО та Правому сектору за підтримку наших побратимів. Просимо всіх небайдужих прийти до стін ізолятора та підтримати Азовських активістів у боротьбі за свободу Станіслава Краснова та Оксани Шелест. Один за всіх і всі за одного! http://vk.com/batalion.azov?w=wall-72444174_51736
Власне, один за всіх, і всі за одного. Нема чого було вв’язуватися у розбірки з РПС.
6. ДУЖЕ ПРОШУ МАКСИМАЛЬНО ПІДТРИМАТИ!!! Ну й трішки про Стаса й Ксену: Стас - воював в Пісках, учасник Кримської блокади, сам з Криму, активний громадський діяч та ЦК АЗОВ. Оксану - знаю через кучу забудов, які вона допомагала відстоювати. В цілому - порядні та правильні люди. Якщо комусь треба копії повідомлення про підозру, номери адвокатів чи будь-яка інша інформація - пишіть, дзвоніть! + трішки фото з подій сьогоднішньої ночі. Решта нище на сторінці.
Громов Ігор УВАГА!!! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Сьогодні вночі, неподалік селища Чубинське (Київська область) затримали Стаса Краснова та Оксану Шелест СБУ. Стас дуже побитий. Інформація від Оксаниної мами. Я знаю цих обох особисто - це ПАТРІОТИ, які готові вмерти за свою державу. Стас - воював в Пісках у складі батальйону ОУН, учасник Кримської блокади, сам з Криму, активний громадський діяч та ЦК АЗОВ, його розшукує ФСБ. Оксану - знаю через кучу забудов, які вона допомагала відстоювати, майдан та ще за "сніжковий тероризм") В цілому - порядні та правильні люди. Треба допомогти. В кого які ідеї? Їду на Аскольдову. може вдастся щось дізнатись
Громов Ігор Прошу репост! Нас вигнали з "Козацького", потім завели в приміщення цивільного корпусу "Азову", де нас зустрічали невідомі в балаклавах, а прес-центру виділили кімнатку без ремонту, розеток і навіть столу зі словами - можете працювати. Ми всі самі пішли з приміщення "Азову", а по провладних ЗМІ пронеслося - "мы, азовцы, выгнали этих алкашей за то, что они бухали". Ок. Ми поставили палатки біля стели - через день чи два набігла тітушня в балаклавах, побила мирних людей а в цей час комунальники спокійно збирали наші речі і вивозили в невідомому напрямку. Залишилася одна платака - її хотіли розігнати: Самооборона Києва - люди Медвідя, зек Марін з Одеси, який відсидів 25 років за вбивство і особисто забрав у мене камеру а потім виступав на брифінгу як ветеран десанту ЗСУ, цивільний корпус Азова, люди Яроша з колишнього Правого сектору, наркомани і гопніки (особисто знаю одного наркомана, якому звонили на притон і 22 лютого вивозили автобусом з Петрівки на Інститутську але тоді розгон не відбувся), люди, які представлялися бійцями 95-ої бригади і наостанок перевдягнені у камуфляж мєнти. Ми - це кістяк протесту на Майдані, нас 30 чоловік, не більше. Але і цього виявилося замало - після знесення останньої палатки до нас в приміщення на Академмістечку "завітав" ще один "боєць" Азова, один з друзів Билецкий, Андрей Евгеньевич Руслан Качмала з позивним Рем і почав виганяти усіх на вулицю, разом з ним були мєнти, як представлялися власниками приміщення. Рем був одним із тих, хто входив у штаб в Козацькому, вночі 21 лютого він ходив по Майдану і пропонував скласти намети і роз'їхатися по домівках. Не так страшні російські воші, як українські гниди. http://vk.com/pszakar?w=wall-72675036_9463
9. Браття з Азову! Ви ж так само розумієте усі до одного, що під керівництвом зрадників ні перемогти ні вижити на війні не можливо. Ви не підтримали двічі Правий Сектор влітку й РПС зараз. Ви не підтримали ВО Свободу восени під час оборони Конституції. Хіба ви не розумієте, що СИЛА У ЄДНОСТІ? Хто тепер підтримає вас? Я би вас підтримав в обмін на гарантії, що ви підтримаєте нас, але я не керівник, а ні ПС, а ні РПС, а ні ВО Свободи, а ні ОУН. Так, я розумію, керівництво і т д. Тому браття з Азову, налагоджуйте зв'язки з браттями з ПС, РПС, Свободи, С14, ОУН в обхід продажного керівництва. Щоб провести Революцію, слід не тільки знести цих путіноїдів, а й самим узяти до рук владу. Як у Києві, та і в регіонах. Люди продаються. Ідеї - ні. http://vk.com/d_yarosh_volya_abo_smert? ... 6897_53081
3. Патріарх Філарет: «Влада не йде дорогою правди» Про канони, канонічність і пов’язані з цим маніпуляції, про те, від кого залежить здобуття українською церквою незалежності, через кого вирішення затягується й чому влада має втрутитися у цей процес, в ексклюзивному інтерв’ю Тижню розповів Патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет. http://tyzhden.ua/Society/159316
1. АЗОВ. Наступ на Широкине / AZOV. The Shyrokyne attack Деморалізована від втрати Донецького аеропорту українська армія стояла на порозі чергової трагедії у Дебальцевому. Початок 2015 року був неймовірно вдалим для нашого противника. Було необхідно діяти. Десятого лютого 2015 року полк АЗОВ розпочав Широкинську наступальну операцію. Перед бійцями стояло надважке завдання – вести боротьбу на трьох напрямках із залученням лише піхотних підрозділів. АЗОВці змогли закріпитися на стратегічно важливих висотах і цим самим захистити від артилерійських обстрілів Маріуполь. Бойові дії у селищі Широкине тривали півроку, до самого виведення підрозділу з позицій.
2. Аннушка уже... Не приведи Господь, конечно. Но я все не могу отойти от впечатления после посещения спектакля московской диверсионной труппы, описанного в прошлом посте Шесть моих невест - украинцев собираются убивать дальше/ К сожалению, меня не покидает ощущение высокой вероятности беды, связанное с последствиями действий манипуляторов. Видится некое подобие события под условным названием "Одесса-2". Вряд ли по масштабам, но по сути, авторству вероятность есть немалая. http://komik-ad-ze.livejournal.com/568279.html
1. Cьогоднішнє судове засідання у справі Сергія Крайняка не відбулося. Сергія не доправили, матеріали з Печерського суду не передали (щоразу те саме). Перенесли на 10 березня 12.00 .
2. У Шевченківському суді вирували пристрасті через справу азовця Стаса Краснова (як сказав Андрій Білецький, тільки активіста ЦК "Азов"). Історія дивна. Якщо Краснов говорить правду (а ймовірніше так і є), то не зрозуміло, навіщо створили ще одну серію в цьому остогидлому серіалі? Навіщо по-звірячому бити? Бо ж лікарі підозрюють черепно-мозкову травму. В інеті точиться дискусія: одні вірять відео з перемовинами Краснова з "рашистським куратором". Інші вважають це відео сумнівним. Дехто з музикантів, які мають натреноване вухо, порівняв голос з двох відео і твердить, що це різні люди.
Цивільний корпус "Азов" | Київ Вчера в 19:07 Оксані Шелест суд визначив міру запобіжного заходу у вигляді домашьного арешту на нічний час. Зі Стасом ситуація складніша, медики, які прибули до залу суду констатували у нього важку черепно-мозкову травму, та вимагали у суду його госпіталізації, важкими зусиллями цього все-таки змогли добитись. Зараз Станіслав Краснов перребуває у лікарні. НАСТУПНЕ ЗАСІДАННЯ - ЗАВТРА О 14:30 за адресою вул. Дегтярівська, 31а. https://vk.com/civilcorps_azov_kiev?w=w ... 48806_3604
Співчуття "відцураних" РПС:
Брати та сестри! Арешт побратима Гонти (Станіслава Краснова) - ще один беззаперечний доказ того, що Режим веде неоголошену війну проти українських патріотів. Попри конфлікт з деякими представниками "Азову", що відкрито працюють на репресивні органи, ми єдиноголосно підтримуємо простих воїнів полку та його волонтерів. Однак арешт Гонти - не лише черговий злочин проти Нації. Це зайвий раз нагадує про те, що ні погони, ні посвідчення підрозділів МВС, ні тим більше симпатія до аваківських структур не врятує вас від арештів та побоїв.Тримайся, Гонта. РПС з тобою. Вся Україна з тобою. http://vk.com/rps_ukraine?w=wall-27955034_5829
Не нудно живемо... Це така тактика: підкидати щоразу сюжет, щоб люди не змогли зосередитися на кричущих проблемах з ласки керманичів? Чи це вже некеровані процеси, де кожне відомство саме собі "небо і місяць"?
Сьогодні було судове засідання у справі Краснова. Станіслава забрала швидка під час перерви, коли суддя пішла до нарадчої кімнати. У нього жахливий вигляд: обличчя жовто-сірого кольору і чорні синці навколо очей. На відео це не так видно.
6. Андрій Білeцький: Затримання Краснова - цe ігри дeкількох українських спeцслужб. Краснова підставляють чeрeз виключно його політичну активність, політичну позицію і причeтність до націоналістичного руху Азов.
Послухайте, що говорить Андрій Білецький щодо дій на противагу супротивнику: "Якщо буде масова підтримка людей, якщо діятимемо за принципом "Один за всіх, всі за одного", то ми відстоїмо цю ситуацію, переламаємо її. Якщо ж залишимось поодинці, не об’єднаємося, рано чи пізно вони знищать увесь націоналістичний і добровольчий рух". Краще пізно, ніж ніколи. Але як подолати кордони і суперництво між рухами, організаціями, партіями?
7. Степан Хмара про справу Краснова: Прокурори нагло брeшуть
1. Суд оставил под арестом еще на 2 месяца «Хорта», порвавшего портрет Порошенко Во вторник, 1 марта, судья Винницкого городского суда Ирина Курбатова приняла решение продлить еще на 2 месяца срок содержания под стражей активиста партии «Воля» Юрия Павленко («Хорта»), который в ходе акции протеста в Виннице порвал портрет президента Украины Петра Порошенко. Об этом сообщил правозащитник Алексей Бонюк. http://nbnews.com.ua/ua/news/174699/
2. ВГО "Сокіл" Вчера в 10:01 Сергій Крайняк. Коментар щодо своєї апеляції. Одна із ситуацій, що бісять найбільше - це коли на назначений суд тебе просто не доставляють. Коли твої рідні та друзі долають сотні кілометрів, щоб висловити підтримку на суді, коли рідна матір, із якою не бачився вже більше семи місяців, яка проводжала на війну, а тепер змушена їхати на суд, щоб побачити сина і через недоставлену справу не може цього зробити. Собакам, які нас сюди засадили, байдуже на такі речі, та час розплати прийде. Ми не жертви рeжиму, ми - борці проти нього, і хоч ми обмеженi в свободі, та завжди будемо вільними! http://vk.com/vmgo_sokil?w=wall-60598833_7734
1. Радіо Свобода. Справа «азовця» Краснова – викриття російського шпигуна чи репресії проти добровольців? Гості: Олександр Ткачук, керівник апарату Голови СБУ та Назар Кравченко, голова цивільного корпусу «Азов»
2. Шпигунські ігри: За що судять Краснова і Шелест Керівник Цивільного корпусу «АЗОВ» Назар Кравченко та адвокатка Станіслава Краснова Оксана Мельник розповіли про стан затриманого, катування, а також останні новини із першого засідання суду.
3. Станислав Краснов 24 августа 2015 г. · Заява до громадськості Брати і сестри! Звертаюсь до Вас за допомогою. Звертаюсь, бо хто, як не добровольці і волонтери відстояли існування нашої Країни, в той час, коли держслужбовці нашу Країну здавали, дезертували та зраджували. Пишу цей допис, бо ситуація на мою думку складається критична, і я вимушений це зробити. Я вже неодноразово піддавався репресіям з боку мусорів, ЧКістів і т.ін. за свою патріотичну позицію, як в Криму так і після окупації в Києві. Терор проти мене розпочався ще по так званому підриву пам'ятника сталіна в Запоріжжі - демонстраційні обшуки, звільнення з роботи, аспірантури, тиск на родичів та близьких. Коли я прямо перед Майданом звернув увагу суспільства на злочини високопосадовців росії - знову терор, обшуки, підкинуті стволи. Після майдану арешт, нелюдські катування, та, все ж таки, я не здався. Результати подібного терору всі знають добре - мій друг Сашко Костенко, з яким ми разом пройшли великий шлях, вже викрадений з України та засуджений особисто Поклонською, моєму товаришу Кольченко хочуть дати 25 років в тому ж Криму, мій друг Медведько сидить в Києві за те, за що в нормальній країні нагородили б, якби він був до цього причетний. Сашко Білий взагалі вбитий. Сидять по тюрмах та знищені сотні патріотів України. Саме тих патріотів, без яких України вже не існувало б. Хіба можуть буть сумніви, що все це - виконання прямого наказу з Москви? Репресії проти мене завжди синхронні: – після моєї та Сашка Костенко заяви в Києві про злочини депутатів держдуми росії, щодо торгівлі людьми - в Сімферополі «невідомі» відомі співробітники Головного Управління, тоді ще міліції України, бігають з пістолетами за нами по місту, виламують двері постраждалим дівчатам, викрадають їх дітей. В Києві ЧКісти грабують квартиру з нашим майном, щоб знищити докази злочинної діяльності московітів. - На початку Майдану в моєму помешканні в Києві проводять незаконний обшук ті ж ЧКісти, підкидають ствол – в Сімферополі їх місцеві колеги роблять терор проти батьків. - Під кінець майдану Київські спецслужби монтують з моїх телефонних переговорів «Вбивства і катування бєркута» з метою після закінчення Майдану посадити мене надовго - в Сімферополі їх колеги вже розвішують орієнтування на мене по місту, роблять напад на квартиру моїх батьків, погрожують їм особисто. - По закінченні Майдану мені та Олександру Костенку підкидають зброю та саджають в СІЗО в Києві – в окупованому Сімферополі проводять незаконні обшуки в наших домах, заводять кримінальні справи «за Майдан» - В Сімферополі Поклонська починає показовий процес проти Костенка, в моїх батьків роблять брутальні показові обшуки - в Києві реанімують справу проти мене та Костенка (!!!) та передають її в суд, в той час коли я сиджу в окопах під Донецьким аеропортом. - Окупаційна прокуратура Криму заводить проти мене чергову справу, Поклонська по телебаченню кожен день клянеться, що буде судити мене особисто – в Києві прокуратура відмовляється закривати проти мене та Костенка сфабриковану кримінальну справу та знову, в 4 (!!!) раз передають до суду. - І на останок ЧКісти хапають мою маму біля під’їзду та показово знущаються на допиті – тут в Києві мої бойові друзі з різних структур попереджують, щоб я був вкрай обережним, а краще тікав з країни. Я добре знайомий з терором системи проти людей, знаю його ознаки і знаю, що він знову розпочинається. Я ніколи не тікав та тікати не буду, це моя країна, я за неї боровся і буду боротись, не дивлячись ні на які змови, зради та ворогів. Я категорично заявляю: я не зберігаю, не транспортую та не виготовляю зброю, наркотики та т.ін., ніяких злочинів та протиправних дій не чинив та не чинитиму, самогубство робити не збираюсь, ніякими хворобами не страждаю, дорогу в забороненому місці не переходжу. Я вже неодноразово переконався, як і багато з Вас, що чекати будь якої допомоги від державних органів марно. Тому: Список всіх відомих мені найманців, чи то путінського, чи то якого режиму, що отримали наказ на моє усунення, я вже передав до декількох надійних груп патріотів, тому в разі, якщо щось станеться (мене переїде машина, мусора підкинуть наркотики, станеться інфаркт, вип’ю кави з миш’яком) ніхто писати заяву на цих людей не буде. Прошу максимально розповсюдити! Тільки ми з вами разом перемагали і переможемо антинародну систему. Слава Україні! Смерть ворогам! https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
2. На Львівщині 80 закарпатських "йовбаків" на "Мерседесах" вимагали пропуску колони російських фур (ФОТО) У селі Гамаліївка на Львівщині проти ночі на 2 березня на місце безстрокової акції свободівських активістів із блокування руху російських вантажівок прибуло кілька десятків озброєних "тітушок". Невідомі особи погрожували блокувальникам фізичною розправою, намагаючись провести російський "гумконвой". http://zakarpattya.net.ua/News/152769-N ... h-fur-FOTO
VI.
1. Укросвіт 1 марта 2016 в 19:15 Украинцы выступают против любых изменений Конституции в пользу "ДНР" и "ЛНР" Граждане Украины не желают никаких особых условий для Донбасса. http://vk.com/ukrosvit?w=wall-79998072_56325
2. На службі у Путіна. Угорський національний радикалізм на Закарпатті. Ч ІІ Це друга частина статті, перша частина якої розповідала про те, як крайньоправі сили режиму Орбана Віктора дійшли до до відкритого ревізіонізму. Друга частина статті говорить про те, яким чином партія «Йоббік» намагається дестабілізувати ситуацію в Західній Україні. http://zakarpattya.net.ua/News/152206-N ... tti.-Ch-II
2. Так звана «Русская весна». Донбас через 2 роки Два роки тому 1 березня на центральну площу Донецька вийшли люди під прапорами Російської Федерації з вимогами федералізації і приєднання Донецької області до Росії. Так почалася так звана «Русская весна» в обласному центрі, звідки через півроку виїхали кілька сотень тисяч чоловік, а згодом рівень еміграції з районів, охоплених війною, склав майже півтора мільйона осіб. Які підсумки цієї «Русской весны», спогади про яку ще так свіжі в пам'яті донеччан? І якими будуть наслідки змін, які прийшли слідом за збройним конфліктом у колись квітучих Донецьку і Луганську? Відповіді на ці питання шукаємо сьогодні у програмі «Донбас.Реалії» разом із вимушеними переселенцями: аналітиком мережі «Опора» Олександром Клюжевим, журналістом Тетяною Заровною і експертом з питань внутрішньо переміщених осіб Інституту суспільно-економічних досліджень Тетяною Дурнєвою.
1. Іван Ленський. Ганьба «зелених чоловічків», яку не змити Для військового відпороти погони без вагомих причин – це ганьба. За військову честь, за мундир військові стрілялися в усі часи і усіх народів http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 85070.html
2. Колонна военной техники на Керченской Переправе, Крым-Украина 01.03.2016 Колонна военной техники на Керченской Переправе, Крым-Украина 01.03.2016. На 29:00 минуте видео заезд колонны военной техники РФ на Керченскую Переправу, 39:минута проезд колонны на Погрузку... движение военной техники закончилось на 45 минуте - проехал последний автобус с военными.
2. Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.
2. Так було і колись... Моcкалі вбивали українців, але захищатись не було чим - через "міжнародні угоди" нам не давали зброї... Кривава драма села Марчихина Буда... http://vk.com/redblacksector?w=wall-65635652_45114
3. Цей День 02.3.1918 - вперше впроваджено українське громадянство.