Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Не суто політичне питання - РУБИКОН 20:00 23.01.14

Сообщение alexuaadmin » 27 янв 2014, 20:44

Завтра 12:00 Турчинов пригласил на вече.
С уважением, Алексей Коваленко.

"Мы всегда даем Вам шанс все исправить самостоятельно."
Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение Владислав » 27 янв 2014, 21:09

alexuaadmin писал(а):полностью согласен. все так и есть. общался как с данилюком, так и с его помощником. гнусь... и тупой необоснованный радикалист...

Интересно, по какому сценарию сейчас беременной жене Данилюка подбросили (?) в Борисполе некий "белый порошок". И задержали ее вылет за границу с малолетним ребенком. С характеристикой Данилюка согласен. Провокатор и сволочь. Или дурак и сволочь.
Владислав
Старожил

Сообщение alexuaadmin » 27 янв 2014, 21:50

да небыло сценария. у нее ребенок маленький. скорее всего кашу нашли в пакете в сумке, а не чемодане. начали досмотр. он решил пропиариться. у меня вопрос другой. куда это он "спасает" свою семью, если она летит из терминала Б.
Там сейчас внутренние рейсы и рейсы на турцию...

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение Владислав » 27 янв 2014, 22:01

У меня к нему был бы другой вопрос. Он занимается, скажем мягко, опасными делами. На грани и за гранью закона. (Я сейчас опускаю все оценки этого). Это нужно же иметь какую безответственность не только с стране и ее народу (о чем это я?), но даже и к своим близким ? К жене, к детям.... Чтобы вот так подставлять их из-за своего поведения. "Революционер" ? Обеспечь безопасность семьи сначала. Пока она не "села" рядом с тобой. Если уж доведется... Ладно. С ним все ясно.
Владислав
Старожил

Сообщение Oo » 27 янв 2014, 23:22

Петро Порошенко
Сьогодні нас намагаються залякати запровадженням надзвичайного стану. Це останній інструмент, який може вжити влада у боротьбі проти свого народу. Ми повинні розуміти, про що йдеться. Йдеться не про порятунок країни – йдеться про спробу влади врятувати саму себе від народного гніву. Не йдеться також про впровадження якогось особливого надзвичайного стану: власне, ми живемо у цьому надзвичайному стані від моменту прийняття "ручних законів" 16 січня, і юридичне запровадження воєнного стану, згідно оцінок експертів, де-факто мало що суттєвого додає. Головна суть і ціль впровадження надзвичайного стану - посіяти страх, паніку і відчай. Якщо влада цього доб’ється, можна вважати, що вона досягла своєї цілі. Ми повинні протистояти цьому, хто й як тільки може. Наша сила – у витримці духу. Масштаби залякування є більшими за реальні загрози. Не давайте владі можливості скористатися вашим страхом, виснажуймо її своєю відвагою, спокоєм та здоровим глуздом. Від самого початку все робилося з розрахунку на те, що ми злякаємося та розбіжимося після першої атаки. Але кожний наступний напад на нас лише мобілізував все більше людей і спонукав численніші протести. Так було досі, і так буде надалі. Ми повинні розуміти, що влада може дати наказ про впровадження надзвичайного стану не з відчуття власної сили, а з відчаю. Її ресурси вичерпані, її підтримка серед народу мізерна, її авторитет на міжнародній арені нижче нуля. Ми повинні бути впевненими, що надзвичайний стан в Україні не може протривати довго. Українська Конституція і дух громадського спротиву не дає йому жодного шансу на довге життя. Він закінчиться скоро, а разом з його кінцем прийде і кінець режиму. Ми повинні усвідомити - через подібний стан пройшли багато народів. Усі ці надзвичайні стани завершувалися крахом влади. Народи зуміли стійко й організовано його пережити, коли приймали його не як загрозу, а як виклик. Відповідаючи на цей виклик, вони відкрили шлях до політичного і економічного переродження країни. Але в основі цього переродження лежали у першу чергу революція духу і моральне переродження. Ми повинні робити все, щоб приблизити це переродження, а для цього не існує кращого способу, як зміцнення нашої солідарності. Хай жоден випадок насильства проти наших громадських свобод не залишиться непоміченим чи не зафіксованим у ЗМІ та соціальних мережах. Хай жоден в’язень не відчує себе одиноким у темниці. Хай кожна сім’я, що позбулася на якийсь час годувальників, не залишиться без нашої матеріальної і моральної підтримки. Дух Морального Майдану має поширитися всією Україною!
Oo
Старожил

Сообщение Natau » 27 янв 2014, 23:50

Создана Народная Рада Киева
27 января 2014 года состоялось заседание Комитета Самоуправления города Киева при участии депутатов оппозиционных фракций различных уровней и представителей общественности.
Об этом сообщает пресс -служба «Батькивщины».
«Комитет Самоуправления преобразован в Народную Раду города Киева и будет осуществлять функции самоуправления в столице до избрания легитимного Киевского городского совета и Киевского городского головы», - отмечается в политсиле. «Народная Рада Киева в своей деятельности руководствуется интересами городской общины», - сказано в сообщении.

http://censor.net.ua/n268355
HELP! Диночка с пулей в позвоночнике http://urla.ru/10000qcl
Natau

Сообщение alexuaadmin » 28 янв 2014, 00:17

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение alexuaadmin » 28 янв 2014, 00:53

Все мои фоторепортажи Хроника Евромайдана (обновляется)
http://advis.ya.ru/replies.xml?item_no=1260

Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 00:57

alexuaadmin, спасибо! Отличные фоторепортажи! :ay:

Волинська міліція з народом
Під час пікетування приміщення обласної ради Микола Давидюк звернувся до правоохоронців не чіпати людей. Ті відповіли, що вони теж українці і силу застосовувати не збираються
Natau

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 01:32

Калининград и Майдан)) (фоторепортаж)
В Калининграде 26 января прошла вахта солидарности с киевским Майданом
Два десятка неравнодушных жителей самого западного региона страны вышли на так называемую "вахту солидарности с Майданом" и больше часа общались с людьми на улице.
Изображение
Изображение
http://politiko.ua/blogpost105000

"Смерть тиранам!": в Калининграде прошел пикет в поддержку Майдана
Из-за резкого похолодания до минус 17 градусов активисты не смогли продержаться в течение запланированных двух часов и разошлись уже через час. (НА МАЙДАНЕ И ГРУШЕВСКОГО ТАКАЯ ТЕМПЕРАТУРА ДЕРЖИТСЯ КРУГЛОСУТОЧНО УЖЕ БОЛЕЕ НЕДЕЛИ!!! И У ЛЮДЕЙ ЕСТЬ СИЛЫ БОРОТЬСЯ И ДАЛЬШЕ)
Вахта прошла без инцидентов: единственное, что требовали сотрудники правоохранительных органов, - это открыть лица манифестантов. Активисты привлекали внимание прохожих транспарантами и плакатами на украинском языке, рядом дежурили полицейские и чиновники.
http://klops.ru/news/obschestvo/85274-s ... -maydana#1

"Вахта солидарности с Майданом" Кёнигсберг-Калининград
Natau

Сообщение Oo » 28 янв 2014, 01:59

З жіночого підслуханого у маршрутці.
Одна жінка другій каже:
- Купила-м своєму нові майтки та шкарпетки. А то, не приведи, Господи, виведе його "беркут" на сніг роздягатися, а він у запраному і дірявих шкарпетках. Осоромлюся на весь світ. Потім люди скажуть, що я про героя не дбаю.
Oo
Старожил

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 02:18

Oo писал(а):З жіночого підслуханого у маршрутці.
Одна жінка другій каже:
- Купила-м своєму нові майтки та шкарпетки. А то, не приведи, Господи, виведе його "беркут" на сніг роздягатися, а він у запраному і дірявих шкарпетках. Осоромлюся на весь світ. Потім люди скажуть, що я про героя не дбаю.

Просто невероятно! :cv:

Тимошенко закликала Яценюка не приймати пропозицію Януковича про прем'єрство
Екс-прем'єрка зауважила, що українці вийшли на майдани "не за посади для лідерів опозиції".
Ув'язнена екс-прем'єрка Юлія Тимошенко закликала лідерів опозиції не приймати пропозиції влади щодо урегулювання ситуації в країні. Про це йдеться у заяві Тимошенко, опублікованій на її офіційному сайті. "Я звертаюсь до лідерів опозиції з проханням категорично не приймати ті принизливі умови, які запропоновані владою", - заявила Тимошенко. Екс-прем'єр зауважила, що українці вийшли на майдани "не за посади для лідерів опозиції і навіть не за скасування диктаторських законів". "Люди прагнуть докорінно змінити своє життя, установити в Україні справедливість та шлях до європейських цінностей. Іншої можливості, аніж зараз, у них вже не буде", - вважає Тимошенко. "Вона наголосила, що з кризи можна вийти лише виконавши всі вимоги народу.
Зокрема, Тимошенко звернулася до українців: "Нічого не бійтеся, запорука вашої перемоги - лише примноження ваших сил на всіх майданах України".

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/timoshenko-zakli ... 31556.html
Natau

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 02:18

Oo писал(а):З жіночого підслуханого у маршрутці.
Одна жінка другій каже:

Просто невероятно! :cv:

Тимошенко закликала Яценюка не приймати пропозицію Януковича про прем'єрство
Екс-прем'єрка зауважила, що українці вийшли на майдани "не за посади для лідерів опозиції".
Ув'язнена екс-прем'єрка Юлія Тимошенко закликала лідерів опозиції не приймати пропозиції влади щодо урегулювання ситуації в країні. Про це йдеться у заяві Тимошенко, опублікованій на її офіційному сайті. "Я звертаюсь до лідерів опозиції з проханням категорично не приймати ті принизливі умови, які запропоновані владою", - заявила Тимошенко. Екс-прем'єр зауважила, що українці вийшли на майдани "не за посади для лідерів опозиції і навіть не за скасування диктаторських законів". "Люди прагнуть докорінно змінити своє життя, установити в Україні справедливість та шлях до європейських цінностей. Іншої можливості, аніж зараз, у них вже не буде", - вважає Тимошенко. "Вона наголосила, що з кризи можна вийти лише виконавши всі вимоги народу.
Зокрема, Тимошенко звернулася до українців: "Нічого не бійтеся, запорука вашої перемоги - лише примноження ваших сил на всіх майданах України".

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/timoshenko-zakli ... 31556.html
Natau

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 02:20

Георгій Тука
Мой отец, несмотря на возраст (83) продолжает работать в системе МО. Профессор, доктор наук, Лауреат Госпремии СССР.
Отношение к нему очень уважительное.
Сегодня утром раздался звонок с работы:
- Начальник Главка приказал узнать: не ходите ли Вы на Майдан?
- Хожу! Ношу деньги, продукты, лекарства. И буду ходить.
Через 15 еще один звонок:
- Принесите, пожалуйста справку о том, что Вы на больничном.
- Да идите вы на хер! Все!!! Мне стыдно, что есть такие офицеры, которые присягали народу Украины, а служат уголовнику!!!!
- Не волнуйтесь так... Мы что-нибудь придумаем...

Вот такой у меня старик! )))

Луценко про бійців ВВ в туфлях і памперсах
27 Янв 2014 г.
ВАЖКИЙ ДЕНЬ: про сили, які влада збирається застосувати завтра у Києві
Natau

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 05:09

Возможно видео этого талантливого "экстремиста" уже кто-то размещал. Даже если дубль, оно того стоит! :ab:
Вот такие в Украине экстремисты...
Видео сделано под стенами КМДА 24.01.2014 на Евромайдане
Извините за качество, що маємо те маємо...
p.s. кстати, на улице -15
Композиция: Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche
[img]GGaQ5BDNouM[/img]
Natau

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 05:09

Возможно видео этого талантливого "экстремиста" уже кто-то размещал. Даже если дубль, оно того стоит! :ab:
Вот такие в Украине экстремисты...
Видео сделано под стенами КМДА 24.01.2014 на Евромайдане
Извините за качество, що маємо те маємо...
p.s. кстати, на улице -15
Композиция: Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche

А это видео советую разослать всем англоговорящим знакомым проживающим за границей.
Maidan. Protests in Ukraine. What are we fighting for and why?
Natau

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 05:29

Віце-президент США зажадав від Януковича вивести спецпризначенців з вулиць
Віце-президент США Джо Байден зажадав від президента України Віктора Януковича відмовитися від введення режиму надзвичайного стану в країні і вивести спецназ з вулиць Києва.
Віце-президент "застеріг Януковича від прийняття жорстких заходів", зокрема, проти введення режиму надзвичайного стану, йдеться в повідомленні Білого дому про що відбулися телефонних переговорах Байдена з Януковичем.
Байден також "закликав українського президента вивести поліцейський спецназ з вулиць і відповісти на невдоволення українського народу".
Американський політик зазначив, що "не можна втрачати час" для мирного вирішення проблеми "протистояння між українським урядом і протестувальниками".
Переговори відбулися за ініціативою американської сторони. Це був другий дзвінок Байдена Януковичу за тиждень.

Інтерфакс-Україна
Natau

Сообщение Smesh » 28 янв 2014, 11:41

Чекаємо, що день сьогоднішній принесе Україні і його жителям!!!! Дай, Господи нам злагоди і миру!!!

Я не погоджуюся з усіма тезами Тетяни Монтян у тексті, який я скопіювала з її блогу, і знаю її ставлення до Майдану і тих хто там стоїть. Але ті питання, які вона задає опозиції, особисто мене цікавили і цікавлять з самого початку Майдану. Привожу весь текст для більш правильного сприйняття, питання виділю жирним шріфтом.

"Так ось, майданери. Особисто я хочу, щоб зникли риги, а також щоби зникли Трітушки і припинили дезорієнтувати народ. То що - мені піти покидати булижники та коктейльчікі в офіси ПР, "Удару", "Батьківщини" та "Сволоти"?

Якщо я робитиму саме так, я буду схожа на вас, а також на Івана Бездомного з вищепроцитованого тексту.

Оскільки у мене, на відміну від деяких, з моском все ОК, я почала з формалізації своїх хотєлок, і зробила це ще в 1999 році.

Багато років я займаюсь просвітництвом, пишу статті, готую законопроекти, шукаю прибічників (і у владі, і в опозиції, і серед цілком аполітчних людей), двічі брала участь у виборах, аби розповісти людям про себе та про свої програмні ідеї та цілі (хоча знала, що шансів не маю).

Тобто, я не захотіла приєднуватись до жодної з існуючих інституцій (хоча завжди мала і маю купу пропозицій) - і вирішила створити свою, ПОСТУПОВО нарощуючи ресурс. Я розумію, що це довгий, дуже довгий шлях, і готова ним йти стільки, скільки треба, тому що швидко тільки кішки родяться.

Наразі я - Прєдводітельніца Кальмарів, і на більше поки що не претендую, бо не маю підстав. А бикувати без ресурсу - не наш метод

Це - життя, і іншим воно не буде, хоч ви там обкидайтеся булижниками. Якщо ж ви не розумієте НАСТІЛЬКИ елементарних речей - не дивуйтеся, що вас запакують в тюрягу, аби врятувати вас від вас самих, а країну - від громадянської війни.

Подумайте самі - а що ще Злочинній Панді робити з неадекватами, які вийшли на вулиці без лідерів та без конкретних вимог, на заклик трьох лузерів-імпотентів, які їх прогнозовано здали, і вже третій місяць окуповують центр столиці, періодично влаштовуючи вуличні бої?

Так, Злочинна Панда - це повні і закінчені виродки, сволота та дерибанщики, які тупо перегнули палицю і спровокували дикий, неконтрольований гнів населення своїм оголтілим бєспрєдєлом.

Але навіть якщо уявити, що Злочинну Панду вкрали марсіяни - що ВИ будете робити з країною? Хто ваші лідери? Де можна ознайомитись з вашим покроковим планом реформування країни? Є серед вас люди, які б хоч щось шарили в державному/муніципальному управлінні та/або вміли писати закони? А таких людей треба не багато і не мало - приблизно одна людина з реальним владно-розпорядчим ресурсом на кожні 100 осіб населення.

Соррі, але наразі ваш управлінський максимум - це налагодження логістики нарізання бутербродів та будівництва/охорони барикад! Але з цим легко і значно ефективніше здатні впоратися навіть примітивні племена рівня розвитку кам’яної доби в Папуа Новій Гвінеї та на Андаманських островах! Хіба це вміння наблизило їх до створення власних держав?

Все, до чого можете привести країну ви - це громадянська війна та іноземна інтервенція ЗАХІДНИХ ТА СХІДНИХ шакалів, які тільки про це і мріють!

А ОТЖЕ - ВАЛІТЬ З ВУЛИЦЬ, ПОКИ НЕ ПІЗНО, ТА СІДАЙТЕ ЗА БУКВАРІ !

ВИБОРИ ВЖЕ ЧЕРЕЗ 11 МІСЯЦІВ!

ГОТУЙТЕСЯ ДО НИХ!
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение skavi » 28 янв 2014, 12:02

Я ДУЖЕ ПРОШУ: ДОПОМОЖІТЬ ЛЮДЯМ НЕЗАМЕРЗНУТИ поки ви грієтесь у дома: ось що пишуть: основна проблема з взуттям...ці мудаки нас добряче поливають і ноги як завжди мокнуть... в основному приходиться людей відкачувати з гіпотермією і серьозними обмороженнями...
рукавиць би побільше але бажано лижних ну або хочаб з фліскою а то ті рубльові приходиться по 3-4 надівати зараз...
Народ я тільки сьогодні приїхав з майдану потрібна ваша допомога!!! Хлопцям які стоять на перших барикадах дуже потрібні бєрци і ХБ-шки..
Потрібні грілки для рук та для ніг, міцні теплі рукавиці, фонарі (бажано налобні) , та маски для очей які захистять від травматів..
І ще велике прохання ці речі не передавати в КМДА, чи будинок провспілок, а то вони пропадають безслідно... приносити потрібно зразу на барикади де хлопці стоять до останнього... медикаментів нам непотрібно їх достатньо... так що не везіть їх будь ласка, всі склади уже заповнені.
є ще один пункт в тій самій будівлі де провспілки але на вулиці хрищатик...2 дні назад там ще був медпункт а зарз його перенисли.. отам приймають речі... надійний пункт а особливо зліва буде синенька палатка.. од туди потрібно взуття віднести ну або ж прямо на барикади...
Пиарю мало в связи с отсутствием времени.. Прошу понять и простить...
skavi
Старожил

Сообщение Smesh » 28 янв 2014, 12:07

Як можна посміхатися і обговорювати свою посмішку, коли реально гинуть люди(((((((((((((((((((((((((

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ADy413Aeho
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение evazlata » 28 янв 2014, 13:47

Берлинская стена Януковича
https://vk.com/feed?z=video-65173382_16 ... df517c3a88
evazlata

Сообщение Юлиана » 28 янв 2014, 14:25

Приезжаю вчера в Ашан: там, где пюре-супы-вермишели-чаи - ПУСТО!
Сначала стою в шоке. Потом подоходят трое ребят и слышу, обсуждают, что "наши здесь уже были".
Отпускает.
Ничего, думаю, мне еще и другое надо.
Иду в гигиену-косметику.
Прокладок тоже почти НЕТ.
Радостно сгребаю остатки в мешок и иду за носками.
Узнав желаемое безумное количество, с уточняющим вопросом "Вам ТУДА?" отдают существенно дешевле.

Когда еще в магазине при виде ОТСУТСТВИЯ товара испытаешь удовлетворение? :ab:
Юлиана

Сообщение Natau » 28 янв 2014, 14:57

evazlata писал(а):Берлинская стена Януковича
https://vk.com/feed?z=video-65173382_16 ... df517c3a88

Я в шоке! :ai: Не сложно догадаться за чей счет привезли эти блоки?! :aq:
Выложу это же видео с youtube чтобы могли посмотреть и те, кто не зарегистрирован вконтакте
Natau

Сообщение Таша 2010 » 28 янв 2014, 15:15

Наташа, стену уже убирают:).
Маразм крепчает...
...чтобы нравиться девочкам, надо быть умным, красивым, богатым или котом...
Таша 2010
Старожил

Сообщение Таша 2010 » 28 янв 2014, 15:45

Луганск по традиции сделал всех.
Там в ожидании штурма местной ОГА из центра города вывезли все лавочки и урны, чтобы бандеровцы не сожгли их а адских кострах возмездия. Теперь луганчане могут харкать на землю с чистой совестью. Раньше-то город засерали как бы со стеснением, а теперь выходит западенцы во всем виноваты. Не дрейфь, открывай клапана!

Более того, бандеровцы совершали свои набеги на Луганск и раньше, только мы об этом ничего не знали. В прошлом году я уже видел разгромленные ими лавочки и урны. Но тогда это была тайная диверсия лазутчиков, о которой не написали СМИ. Западенцы старательно маскировались под луганчан!

Но это еще не все. В Луганске раскусили коварные и циничные планы врагов из Западной Украины. Причем, сука, на этот раз не из Галичины, а с Волыни. Оказывается, жечь лавочки в город заехали целые семьи с детьми.

Нет слов, чтобы передать мой неописуемый восторг. Я убежден, что Луганску необходимо присвоить какой-нибудь специальный статус, даже сделать вольным городом, но только ни в коем случае не подавлять его самобытную специфику.
Изображение
...чтобы нравиться девочкам, надо быть умным, красивым, богатым или котом...
Таша 2010
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Беседка