Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Не суто політичне питання - РУБИКОН-2 08:00 18.02.14

Сообщение gala » 25 фев 2014, 18:51

Мар'яна П'єцух. Сучасні «упівці» і «крутянці»
http://ukr.lb.ua/news/2014/02/25/257130 ... antsi.html

Слава Ісусу Христу!
Слава Україні! Героям слава!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение gala » 25 фев 2014, 19:21

Nastya Stanko · 5 499 подписчиков
49 мин. назад возле Киев · отредактировано ·

В їхній 35-ій сотні було 20-ть людей, це була найменша і остання сотня Самооборони. 20-го лютого вони йшли в наступ, щоб захопити останню барикаду на Інститутській. Коли вони йшли прикриваючись за туалети, троє з їхньої сотні були вже мертві і вони про це знали. Але вони йшли далі. Останнього шостого вбили в 11 ранку з лівого боку барикади. Це був Олександр Храпаченко на псевдо Вандал. Він був театральним режисером з Рівного і альпіністом. Йому було 28 років. Останніми його словами було звернення до свого сотника Володі Пастушка на псевдо "Пісня". Він прикривав його і крикнув "Пісня, не геройствуй". Куля снайпера попала йому в око, і пройшла по всьому тілу через легені і печінку, все прошила. Його мізки бризнули на руки ще одного хлопця з сотні - Шавули. Коли з ними прощалися на Майдані - Волинська січ не плакала, у хлопців була істерика. Що робити з померлами ми знаємо, все, що ми можемо для них зробити - це просто не забути і не осквернити їхню пам"ять. А от що робити з живими? з тими, котрі виносили своїх друзів з дирами в головах. І закриваючи очі щоразу вони бачать ці дири і багато кому з них хочеться просто вбивати, щоб хоч якось втамувати біль.
https://www.facebook.com/nastya.stanko/ ... tif_t=like

Ми хочемо, щоб жертви були не даремні - учасники бою на Інститутській,
бійці сотні "Волинська Січ" Володимир Пастушок
та Сергій Мирчук в студії Громадського 25.02.14

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение Adjara » 25 фев 2014, 20:42

Изображение

Світла пам'ять героям Небесної сотні!!!
Навіки в серці і душі!

Слава Україні!
Связь между человеком и собакой может исчезнуть только с жизнью…(Э. Сетон-Томпсон)
Изображение
Adjara
Старожил

Сообщение surok » 25 фев 2014, 21:41

сори, если уже есть

Назар Лебяк
Spe Школа
23 февраля 2014 в 9:07
Сьогодні вранці зробив аналіз частини цього відео:
http://tsn.ua/politika/yanukovich-ne-yde-u-vidstavku-..
https://www.youtube.com/watch?v=H_zot-FAfjc (трохи гірша якість)
ділюся з усіма хто цікавиться темою розпізнавання брехні

початок розмови - жестикуляція тільки правою рукою - бажання приховати емоції
0.25 - стиснуті губи, мікронахмурення брів - переживання і злість
"я абсолютно уверен" - хоче сам себе переконати в тому що каже
0.39 - на словах "государственного переворота" мікровідхилення назад - дистанціонування від чогось дуже неприємного
0.48 - "я делал все чтоб в стране не било кровопролития" - два послідовних кліпання одне за одним - підлаштування фактів
0.49 - "ми делали все..." зміна "я" на "ми" - втеча від відповіальності, є ще хтось хто приймає рішення
0.54 - "делали все шаги штоб стабилизировать .." - стиснуті губи - неконтрольована злість
1.02 - "...политическую ситуацию в стране" - опустив руку - здався!; затримав кліпання очима - бажання не бачити того що відбувається
1.04 - "...но произошло ..." розведені руки - жаль щодо подій останніх декількох годин
1.11 - "я приєхал в Харьков вчера позно вечером" - підняті брови - сам здивувався тому що говорить (не планував їхати, або приїхав в інший час)
1.16 - "я хотел принять участие у сегоднешнем сєзде депутатов" - зглотування, скривлена міміка - відчуття чогось дуже неприємного
1.18 - "депутатов всех уровней" - нахил тіла вперед - бажання проявити агресію (переконати) "депутатов всех уровней"
1.20 - різке відхилення назад - не вдалося
1.26 - "...получилось так что я не мог.." дуже це його бентежить що він "не мог"
1.28 - повторення "не мог поехать", отже "поєхать" мав кудись інде аніж зараз каже
1.42 - "мене все-время пугают.." - стиснуті губи - злість перемішаний зі страхом (напружена нижня губа)
1.46 - "я никуда не собираюсь уєжджать с страни" сказано рубано і з повторюваним жестом тільки правої руки - бажання переконати у своєму обмані
1.51 - "я не собираюсь подавать в отставку" - заперечний кивок головою - хоче сам себе переконати у тому що каже
1.52 - "я законно избараний президент" на слові "законно"смикнулася правий кутик губ - нещире бажання посміхнутися, ухмилка
1.55 - "мне давали гарантии" - голосне зглотування, швидка мова, заперечний жест головою - брехня
2.00 - "все международниє посредники с которими я роботал" з другої частини речення включається ліва рука - тобто згадав про когось на кого справді надіється
2.06 - "гарантии" - вже вдруге заікнувся на цьому слові - воно для нього чомусь дуже важливе
2.10 - "я посмотрю как они будут виполнять ету роль" - смикання всім тілом - агресія і злість
2.14 - поки думав двічі підряд кліпнув - неприйняття якоїсь внутрішньої думки
2.18 - "все что сегодня происходит" - наморщений ніс - огида
2.27 - "в большей степени" повторив два рази - самопереконання, на слові "бандитизм" - порухав щелепами - дуже злиться
2.36 - "я остаюсь на територии Украини" - дослівне повторення слів журналістки, погляд вниз, стиснуті губи по завершенні - відверта неприхована брехня
2.46 - "я буду призивать всех международних наблюдателей, всех посредников" - наморщений ніс, стиснуті губи - огида особливо до "посредников"
2.52 - "участвовали в политическом кофликте" - обмовка - слово "конфликт" зайве (відносно посередників які ведуть переговори) - міркує про якийсь "конфликт"
2.55-3.10 - бажання приховати страх (захований великий палець лівої руки, відхиляння назад, напруження нижньої губи) агресією (підвищений голос, рвучкі рухи, вказівний палець правої руки)
3.12 - "должни слишать""слишать от меня" - повторювання слова "слишать" - злість; опускання рук - здався, вже не переконуватиме
3.16 - "я ничего подписивать не буду" - щира рішучість зробити те що сказав - широкий жест, відкрите зап'ястя
3.23 - "с ... бандитами" - затримка, стиснутий кулак, відверта огида до "бандитов, которие тероризируют ..."
3.30 - після "позорят Украину" - часті кліпання - дуже не хоче чогось приймати, істерика
журналістка на 03:35 на словах "майдан не росходится. что делать в етой ситуации? как бить?" посміхнулася одним лівим кутиком (емоції) - злорадство
3.37 - стиснув праву руку у кулак перед тим як відповісти - неприхована безсила лють
3.38 - "что я буду дальше делать?" - перепитування - сам не знає відповіді - руками закрив себе - бажання захиститися
3.44 - на словах "свою страну" - неприхована огида - наморщений ніс, кутики губ опущені донизу
3.50 - журналистка "каким образом?" - "я еще не знаю" - широкий відкритий жест, надто швидка відповідь - правда, яка чергується з агресією бо це дуже його хвилює
3.53 - затягування слини "ссс" переживання і біль
3.54 - знову стиснута рука в кулак - злість
4.02 - "я дальше поеду по юго-востоку страни" - підключив ліву руку - дуже в це вірить
4.04 - "которие пока еще" - слово "пока" розтягнуте, рухи не симетричні - тепер вже не вірить у те що каже
...

оце те що встиг описати вранці доки моя малеча не встала і здивувавшись що тато так рано вдома забрала мене до своїх важливих малючачих справ :)

Насправді цей виступ очевидно має дуже багато емоцій, які колишній президент намагається приховати, а отже вони стають ще більш очевидними бо "шила в мішку не втаїш". На одному відео є проявів брехні "до вибору до кольору" на "всі аромати світу в одному флаконі".

Основні висновки:
Янукович дуже злий на "бандитів" і при можливості залюбки фізично їх би знищив (різні невербальні прояви агресії) він перестав надіятися на депутатів, яких би теж знищив (та сама агресія), та посередників (огида) і на "юго-восток" (хоча можливо тільки на "юг", бо іноді говорить їх надто роздільно). Ще має сподівання на якісь гарантії, але від кого невідомо. Дуже хоче покинути Україну, але не може цього зробити і це його дуже лякає.
взято отсюда http://vk.com/shkola_rozvytku_spe?w=wall140939554_727
surok

Сообщение gala » 25 фев 2014, 23:50

Изображение

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение Oo » 26 фев 2014, 03:22

Лирическое отступление.
Валік Волошин
Один из проспектов Киева, утро, легонькая пробочка, люди в маршрутке смотрят в окна, смартфоны, иногда на часы. Слева маршрутку пытается обогнать Ленд Крузер, справа проталкивается немного помятый Ланос Запорожской сборки.. Внезапно люди ощущают, что движение прекратилось совсем. В одном направлении проспект встал полностью. Выглядывают в окна интенсивнее, — встречка от машин полностью очистилась, проносится Шкода ДАИ, делая «кря–кря, фа–фа».

Кто–то невозмутимо продолжает читать смартфон, кто–то гневно супится, кто–то вздыхает.. Справа, со стороны Ланоса, доносится стук закрывающейся двери. Выходит молодой Человек, лет 30–ти, что–то вертит в руках, идет к багажнику. В руках оказывается новенькая, черная лыжная маска, которую молодой Человек невозмутимо надевает. В маршрутке стихают разговоры. Открывается багажник Ланоса, Парень извлекает оттуда покрышку, еще какое–то тряпье и, взяв покрышку на плечо, устремляется прямо в центр пустынной полосы проспекта.

Ставит покрышку посреди дороги, подпирает осколком бордюра. Тряпьем оказывается потертая куртка цвета хаки с символикой Сотни самообороны Майдана и испачканный чем–то бурым флаг Украины. Парень неспешно одевает куртку, разматывает флаг, внутри которого оказывается бита.

..По полностью свободной дороге, еще до поворота на перекрытый проспект, несется пятачок Галендвагенов и скромненький С300. Ну, ведь народ же просил быть скромнее, к чему эти навороты с Майбахами, правильно, Юлия Владимировна? Пан Арсений, лучезарно улыбаясь, рапортует о новых достижениях Партии, Юлия Владимировна подтрунивает над ним и пытается как–нибудь перевести дискуссию к молчанию. Очень хочется в тишине снова полюбоваться таким выстраданным и завоеванным, Своим Киевом..

Старший охраны Кортежа, внезапно, шипит в рацию какой–то стремной интонацией.. где же она слышала эти слова.. м.. четче! М.. Майдан? Что?

Кортеж останавливается совсем не далеко от парня в лыжной маске, куртке хаки. Он стоит, ноги на ширине плеч, глаза ухмыляются, битой мерно постукивает по ладони. А слева от него — автомобильная покрышка, наполовину прикрытая флагом Украины с бурыми пятнами.

Выскакивает пара охранников и устремляется к нему. Ну он один, блин, майданутый. Просто, ща оттянем тихонечко, еси че — пуганем, Вась, гоу. Да че он там, улыбается или че? Слыш, друже! Давай, разбирай инсталляцию, отваливаем, ну, пошел!

Выражение глаз парня каменеет. Вместо ответа он отступает на шаг назад, поднимает вверх кулак и кричит, уверенно, во весь голос: «Слава Украине!!». Охранники на самую долю секунды расслабляются, пытаясь осознать — просто фрик, но. На второй доле секунды все пространство проспекта разрывается ответным ревом: «Героям Слава!!».

Из машин и маршруток выходят люди. Кто–то надевает балаклавы, где–то, на краю поля зрения, виден разворачивающийся красно–черный флаг. Немая сцена.

Кто–то вдалеке начинает бить палками по листам жести.

(c) Potemkin
Oo
Старожил

Сообщение Smesh » 26 фев 2014, 10:13

Карл Волох
Итак, о текущей ситуации.
1.Многое, что говорят о ситуации в Крыму - к сожалению, правда. Иными словами, там может начаться нечто очень тревожное. И единственная надежда - далеко не на какой-то из вариантов силового вмешательства (типа, добровольцев из ПС), а на местные проукраинские или непророссийские силы - в частности, на Могилева. Да, представьте, этот тип сегодня - главный ситуативный союзник новой власти, кроме Меджлиса. Так что, не удивляйтесь, если сегодня услышите, что один из ведущих украинских политиков позвонил Могилеву и поддержал его как законного представителя власти. И давайте найдем в себе достаточно мудрости, чтобы понять, что происходит, а не начинать орать "зрада", как все привыкли в последние месяцы. Надеюсь только, что время еще не потеряно.
2. Все, что вы знаете о плачевном состоянии украинской экономики - это розовые мифы. Все намного страшнее. Если помните, мы говорили некоторое время назад о том, что золотовалютный запас пересек критическую черту в 17 миллиардов долларов. Так вот, сегодня это 10 миллиардов (кстати, тоже не деньгами, а всякой мурой, типа африканских долгов). Денег нет ни на зарплаты, ни на пенсии, ни на рефинансирование банков, которые лягут в ближайшие дни.
Вариант запустить печатный станок невозможен по определению без премьер-министра. Запад также немедленной помощи до создания правительства не предоставит. По моему личному впечатлению, страна может полететь в тартарары в любую секунду. Кто и для чего использует такое положение, надеюсь, объяснять не надо.
В общем, если завтра же не будет правительства (любого!), нам кранты.
3.Отряды мародеров и рейдеров в масках, в том числе, вооруженных (сколько из них настоящих самооборонцев, а сколько просто бандитов, вышедших пограбить и пожечь по видом таковых - не знаю) начинают представлять реальную угрозу суверенитету страны. Как и охлократия и популизм.
Ну, и последнее - просто несколько интересных фактов или принципиальных размышлений.
Все больше разумных и информированных людей приходят к выводу, что отмена языкового закона КК на этом этапе - часть продуманной в Кремле провокации, какими бы словесами это не прикрывалось.
Сумма украденного Януковичем и его ближайшим окружением только из бюджета (а это не все их доходы) за последние четыре года составляет 40-50 миллиардов долларов.
Кремль держит Януковича под охраной в Украине и размышляет о перспективах его использования.
Люди, требующие немедленного наказания депутатов от ПР и коммунистов, просто не понимают сложности положения, в котором оказалась страна. В моем разумении, суверенитет и территориальная целостность, а также легитимность и неоспоримость нынешней власти (которые дает только нынешнее голосование в Раде конституционным большинством) - ценности во сто крат большие, чем удовлетворение пусть самого естественного чувства справедливости. О важности предотвращения вооруженного конфликта я и не говорю.
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение veryonehope » 26 фев 2014, 10:59

Перепощу еще это. А ведь таки да, есть такой договор.
ДЛЯ ВСЕХ КТО УЖЕ НАМЫЛИЛ ЛЫЖИ ДЛЯ ВСТУПЛЕНИИ КРЫМА В СОСТАВ РОССИИ

Без отторжения Крыма от Украины все разговоры о развале страны бессмысленны. «В случае реализации сценария развала Украины Турция предъявит претензии на Крым пишет корреспондент «Hürriyete», — одного из самых респектабельных изданий страны.
По Кучук-Кайнарджинскому мирному договору от 19 апреля 1783 года Турция может предъявить права на территории входившие в состав Крымского Ханства на момент подписания данного договора, в случае попытки третьей стороны занять полуостров или намерении Крыма объявить независимость» — пишет Нердун Хаджыоглу
В 1991 году такая возможность появилась, но тогда Президент Турции Тургут Озал фактически обменял крымскую «головную боль» на восстановление прав крымскотатарского меньшинства.
Таким образом, это намек Москве, а не Киеву.
Дело в том, что технология Москвы по восстановлению империи не в физических захватах, а в признаниях независимости Абхазии, Южной Осетии и неформального признания Приднестровья. Если такое учудят власти Крыма и будут появляться всякие смелые решения Совета Федераций с намеками на псковскую дестантную дивизию, то не нужно забывать: на дворе не 1944-й, когда нищая Турция по страхом оккупации Сталиным молча наблюдала за депортациями тюрскских народов Кавказа и Крыма…
Я меньше всего надеюсь, что «заграница нам поможет»… но не помешает. Если армия едва справившаяся с грузинской операцией в 2008-м готова бросить вызов одной из самых сильных армий НАТО, то что же… Еще надо понимать, что в отличие от Европы, где все впали в истерику от мнимого всеобщего мира и пацифизма в Турции не испытывают «докорів сумління» во время применения военной силы.
Профессиональная портретная и семейная фотосъемка
veryonehope

Сообщение gala » 26 фев 2014, 13:34

В те, про що говорить Михайло Гаврилюк, важко повірити. Але, прочитавши план так званих операцій "Хвиля", "Буран", можна повірити, що кривоохоронці 18.02 вдавалися до будь-яких збочень.
Часто зустрічаю Михайла на Майдані. Людина дії, а не слів. Скромний і шляхетний чоловік. Тому його оцінка нинішніх подій піднімає дух. Бо часто-густо зараз лунає ниття, а нам усім потрібен оптимізм.
Хто не дуже міцний, не слухайте цю розповідь.

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение shutoffa » 26 фев 2014, 17:26

Після такого відео може й недоречно, але дуже вже влучно.

Український Щитоносець знайшов у себе в кулуарах таємний перелік розподілу посад в Уряді альтернативної довіри.
Публікуємо на умовах секретності.

Міністр ганьби - Арсеній Яценюк.

Міністр балаканини – Олег Тягнибок.

Міністр Істерики - Євген Ніщук.

Міністр з виступів перед Дмитром Гнапом - Віталій Кличко.

Міністр палєва – Владислав Каськів.

Міністр Петрусів, а не Пєть - Фаріон

Міністр переможної сили гумору і кохання - Юрій Луценко

Уповноважений у справах геїв та жидів - Ігор Мірошніченко.

Міністр голодування – Руслана Лижичко.

Міністр діалектики - Віталій Кличко.

Міністр моди й стилю – Віктор Пшонка.

Міністр у справі Лазаренка - Сергій Лещенко.

Міністр системного підходу - Анатолій Кінах.

Міністр Проституції - Володимир Литвин.

Мністр свободи слова – Ганна Герман.

Міністр спортивного орієнтування на місцині - Віктор Янукович.

Міністр правди - Юрій Мірошниченко.

Міністр страху - сотник Парасюк.

Міністр зовнішніх справ - Сашко Білий.

Міністр Спорту - Руслана Писанка.

Міністр аграрної політики - Іван Семесюк.

Віце-прем'єр по гнучкості і пристосуванству - Савік Шустер.

Міністр фотошопу - Роман Шрайк

Міністр євроінтеграції - Мустафа Найєм.

Міністр з відтермінування ув'язнення Допи і Гепи - Арсен Аваков.

Міністр-гусак - Петро Порошенко.

Міністр без портфеля, але з вилами - Олег Ляшко.

Спеціальний уповноважений з розвитку української мови у східних областях - Микола Азаров

Міністр Люстрації - Родина Павліченків.

Міністерство неоднозначності - Брати Капранови.

Міністр з питань обурення і глибокого занепокоєння - Кетрін Ештон.

Надпрем'єр-міністр - Юлія Тимошенко.

Відповідальний за вогнегасники та протипожежну охорону в Кабміні - Віталій Кличко.
shutoffa

Сообщение T@mara » 26 фев 2014, 18:39

К ВИШЕНАПИСАННОМУ - КОМУ БОЛИТ, А КТО ТО уже переступил через погибших . Я от политики ( новое правительство) как то абстрагировалась, слишком мало дней от гибели людей - Пока не смешно... Пока больше на волне скорби. Потерпите "шутить", да еще так нелепо. Лучше перечитайте всю тему сверх вниз. Неужели страсти по погибшим уже прошли.
В принципе для "юмора" можно открыть новую тему, а в этой слишком много серьезных сообщений.
Да и в память об этих событиях все скорбно, даже назначение нового правительства - хочется, чтоб были достойны последних событий.
Там где нас ждут, мы всегда оказываемся точно в срок. (Пауло Коэльо)
T@mara
Старожил

Сообщение gala » 27 фев 2014, 00:44

Український гурт OT VINTA присвятив пісню Небесній сотні

Вона називається "Балада про сіль".

Текст пісні наводимо повністю:

Розсипано зорями солі по небу
По чорному шляху та білим піском
Скажи мені, Діду, мені знати треба
Чумацьким чому називають його.

Чом серце стискає обіймами туги
Коли на одинці безодня і я
Проймає до п`ят, і тоді добре чути,
Щось хоче сказати та стогне земля

Історія роду
Наш зоряний шлях
У тебе як лінія долі
На лівій долоні.
Це прадіди наші,
Тому наша кров
Сльози і піт солоні.

Від самих Варяг аж у Греки дорогу
Своїми кістками мостили брати,
Померлих ховали, молилися Богу
І далі рушали, бо мусили йти.

Хтозна, чим дорогою доля зустріне,
Пірнач гайдамаки, татарська стріла.
Хтозна, чи заробить чумак копійчину,
Чи стрічку червону на роги вола.

Де кроком останнім у вічність ступали,
Узбіччям трухлявіють чорні хрести.
А душі чумацькі до неба злітали
І досі зірками нам світять вони.

Як відомо, усіх цивільних, що загинули у сутичках в центрі столиці, зарахували до Небесноі сотні.

Українська правда. Життя

http://life.pravda.com.ua/culture/2014/02/26/154313/

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение alexuaadmin » 27 фев 2014, 01:03

Самооборона Виноградарь.
Организовали штаб круглосуточного патрулирования. Просьба - люди патрулируют с 21 до 06 утра, если кто может:
Кофе
Вода
Чай
Любые бутерброды
Бумага
Канцтовары
Ну и все, что можете.
Пишите в ЛС.
Спасибо.
С уважением, Алексей Коваленко.

"Мы всегда даем Вам шанс все исправить самостоятельно."
Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение alexuaadmin » 27 фев 2014, 01:20

кто-то из жителей района Подол, знал, что в РДА уже сформирована "народная рада"?
Кто-то присуцтвовал на сборах, делигировал людей?
Просьба отписаться или спросить у знакомых.
С уважением, Алексей Коваленко.

"Мы всегда даем Вам шанс все исправить самостоятельно."
Администрация.
alexuaadmin
Администратор

Сообщение gala » 27 фев 2014, 01:27

ШОК! ''Слава Україні! - Героям Слава!'' на матчі ЦСКА - Спартак у Москві!

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение gala » 27 фев 2014, 10:05

Руслана Лижичко. Звернення до всіх, хто пробує заплутати себе і інших, щодо перемоги Майдану

Завтра тиждень, як розстріляли безвинних людей на Майдані. І тому важливо звернутись до всіх, хто намагається заплутати себе і інших, щодо перемоги Майдану. А фактично – до спекулянтів на цій темі.

Майдан отримав перемогу завдяки героям! Загиблим і живим!

Всі люди, які стояли на Майдані, які боролись кожен як міг, чим міг, як розумів, коли міг. Не кожному здоров'я дозволяло бути весь час на Майдані. Наприклад, мені, щоб бути весь час, довелось відмовитись практично від всього (як це робили і інші люди). Довелось відмінити всі концерти, відмовитись від елементарно необхідних для життя речей, включно із здоров'ям, яке всі витрачали, невагаючись до останньої краплі.

Величезна кількість людей не шкодувала ні своїх грошей, ні своїх ресурсів, ні своїх можливостей заради спільної мети. Ми всі свято вірили, що так правильно. Це і був великий масовий волонтерських рух, який в народі називається патріотизмом, відданістю, самопожертвуваням всім: своїм часом, ресурсами, здоров'ям, життям.

Сьогодні будь-які спекуляції на протесті і перемозі роблять люди, які навряд чи дійсно були весь цей час на Майдані. Навіть ті, хто протестував від першого дня (з 22-го листопада) до останнього кривавого четверга (20-го лютого) і ті, хто продовжують зараз свою боротьбу у різних формах – навіть ці люди не дозволяють собі дати повноосяжну оцінку всьому тому, що відбулось. Це вже прерогатива істориків і дослідників. Ми можемо говорити лише за те, що бачили на власні очі, а не черпали з інтернета чи новин.

На жаль, не так кров безвинних людей зупинила Януковича і всіх фігурантів масового злочину (бо вони вбивці!), як втрата грошей і ультиматум, який йому виставив світ (в тому числі санкції), після чого, лишившись без "військової дубини" і жодних гарантій безпеки, диктатор зі зграєю втік. Залишившись наодинці з Майданом, йому більше нічого не залишалось. Його чекав справедливий суд.

Мені довелось разом з вами багато часу і зусиль витратити, щоб довести Європі про необхідність застосування санкцій

Це був для мене ризик, через це мені довелось пройти крізь серйозні іспити і погрози. Бо називались у впливових інститутах Євросоюзу та в ЗМІ конкретні прізвища і надавалась публічно інформація про статки Януковича, Клюєва, Захарченка, Азарова та інших.

Зараз було доречно подякувати Європі за дію. Своєчасно чи із запізненням, але вони це зробили. Світова спільнота знайшла механізми протидії на своєму рівні кривавому режиму Януковича. Хто знає, скільки ще могло бути вбитих безвинно людей.

Не можна спекулювати на темі загибелі Героїв Майдану.

Винні ми всі.

Мені важко і боляче було перед родинами загиблих на Майдані 22 лютого сказати – пробачте, що ми їх не врятували. Але це потрібно визнати, як це визнають і окремі європейські політики, що санкціі застосовані були занадто пізно. Люди загинули... в нас на очах... Вічна пам'ять героям! Перемога отримана завдяки пожертві найціннішим – життям! І наша боротьба буде мати силу, якщо ми будемо визнавати в першу чергу свої власні помилки. Якщо ми будемо жертвувати – хто чим може. І всі ми надалі будемо мати силу, якщо будемо знаходити те, що нас об'єднує, а не те, що нас розділяє.

Я спробувала зробити мабуть все що могла, але почуття провини за кожну пролиту краплю крові зі мною залишиться на все життя. І це не пафос, це – правда. Вибачте мені всі, що я не змогла зробити більше...
http://blogs.pravda.com.ua/authors/rusl ... 90d25e5c3/

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение gala » 27 фев 2014, 11:46

Изображение

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение Веста » 27 фев 2014, 16:38

:ak: :ak: :ak:
Боль не отпускает...
Светлая память всем погибшим от рук нечисти.

Руслана, наверное, права, если бы не угроза санкций, или применение санкций со стороны запада. То выродки убили и замучили бы еще больше людей.
Кстати, вот ее очень хотелось бы видеть Президентом, или Премьер-Министром. Очень жаль, что нет таких энергичных, честных, любящих свою страну, людей, как она в нашей политике.
Веста

Сообщение Smesh » 27 фев 2014, 17:16

Smesh писал(а):Революцию готовят гении, делают романтики, а её плодами пользуются проходимцы. Отто Бисмарк

https://www.youtube.com/watch?v=lSoGsR304rk
Перша незалежна жіноча сотня
Опубликовано 21 февр. 2014 г.

"В то время, когда убивали людей и начался штурм, народные депутаты от Свободы спрятались в готеле "Украина", а именно Швайка, Кириленко, Кошулинский, Фарион. Все они, когда заносили раненых в отель пол часа не хотели выходить с номеров, только после того, как Первая независимая женская сотня с криками вывела их к народу. Депутаты пили кофе и смотрели на то, как женская сотня помогает носить раненых и просит помочь найти медикаменты и врачей. Ирина Фарион, закатав рукава мыла пол от крови. Гламурные депутаты-мужики, те что сдали КГГА в начищенных туфельках продолжали пить кофе после чего снова спрятались в номера."

Затверджено новий Уряд України. У його складі чотири свободівця.

27 лютого 2014 року Верховна Рада України затвердила склад Кабінету міністрів, запропонований прем’єром Арсенієм Яценюком.

Депутати затвердили всіх урядовців, крім, міністра закордонних справ і міністра оборони, кандидатури яких вносить президент.

Зокрема, до складу уряду увійшли:

перший віце-прем’єр міністр України Віталій Ярема - відповідатиме за силовий блок (народний депутат з фракції "Батьківщина"),

віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич (народний депутат з фракції «Свобода»),

віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман (мер Вінниці),

віце-прем’єр-міністр з питань європейської інтеграції – Борис Тарасюк (народний депутат від «Батьківщини», екс-глава МЗС);

міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак (колишній народний депутат);

міністр охорони здоров’я Олег Мусій (координатор медичної служби Євромайдану);

міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (народний депутат із фракції «Батьківщина»),

міністр інфрастуктури Максим Бурбак,

міністр фінансів України Олександр Шлапак (екс-міністр економіки та з питань європейської інтеграції України, колишній перший заступник глави секретаріату президента);

міністр соціальної політики Людмила Денисова (фракція «Батьківщина»);

міністр юстиції Павло Петренко (народний депутат з фракції «Батьківщина»);

міністр культури Євген Ніщук (заслужений артист України, ведучий Євромайдану);

міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета (президент Київської школи економіки);

міністр аграрної політики Ігор Швайка (народний депутат із фракції «Свобода»)

міністр екології Андрій Мохник (народний депутат із фракції «Свобода»);

міністр освіти і науки України Сергій Квіт (президент Національного університету «Києво-Могилянська академія»);

міністр молоді та спорту Дмитро Булатов (активіст Автомайдану);

міністр палива та енергетики Юрій Продан (міністр палива та енергетики в уряді Юлії Тимошенко).

Також за поданням в. о. обов'язків президента України Олександра Турчинова Радою призначені :

В. о. міністра оборони - Ігор Тенюх (ВО "Свобода"),

В. о. міністра закордонних справ - Андрій Дещиця (міністр закордонних справ України в уряді Яценюка).
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение Smesh » 27 фев 2014, 23:43

"Елена Зозуля
13 ч. назад возле Киев · отредактировано
ПРОШУ ВНИМАНИЯ!
Уважаемые коллеги!
Работая последние дни психологом на Майдане, я слышу истории простых воинов. Истории мужчин, которые без подготовки и без оружия (с палками!) шли на баррикады. Их никто не вел в бой, они сами шли.

Я вижу, что они в шоке от того, что пролилось столько крови;

в шоке от того, что им не давали оружие;

в шоке, что ими не командовали и было столько хаоса;

в шоке, что сегодня публичными героями становятся те (Правый сектор, Самооборона Майдана и другие, в том числе партийные организации), кто за ПЯТЬ (!) минут до начала массовых расстрелов 18 февраля отступили на задние баррикады (похоже, что они знали о том, какие необратимые события сейчас произойдут). Они сбежали и бросили БЕЗОРУЖНЫХ людей на передовой!!! Без командиров, без плана отступления;

в шоке, что деньги, которые собирались и собираются до сих пор, идут неизвестно куда (спят эти люди на полу на матрасах в офисных зданиях, никакой экипировки им не давали, даже денег на сигареты им практически не выдавали!);

в шоке, что сейчас, когда они говорят правду - им угрожают расправой (вплоть до убийства) люди из определенных сотен;

в шоке, что в списке убитых большинство (!) людей, которые вообще не принадлежали ни к каким сотням и никаким партиям...

Простых воинов я видела в Михайловском 18, 19 февраля и на Майдане 20 февраля. Это мальчишки и девчонки из Киево-Могилянки и других вузов, обычные киевляне, тернопольчане, луганчане и других регионов. Я общалась с ранеными, контужеными в Михайловском, с людьми на баррикадах и на Майдане. Большинство из них были без бронежилетов, вооружены палками и котейлями молотова. Просьба у них была одна: "Дайте нормальное оружие!" Они понимали всю трагичность своего положения, но шли в бой.

Уважаемые коллеги! Прошу вас собирать и записывать увиденные и услышанные факты от воинов (пишите дома в свой личный дневник, не на камеру или диктофон), с которыми работаете, волонтеров мобильных медицинских бригад, врачей, журналистов, что были свидетелями тех событий. Без фамилий, соблюдая конфиденциальность. Мы имеем дело с живой историей и в ситуации, когда УБИВАЮТ людей. Мы можем быть еще одними носителями и свидетелями правды.
ПРОШУ РЕПОСТ.

СЛАВА УКРАЇНІ!

С уважением, Елена Зозуля
Smesh
Старожил

Сообщение Юлиана » 28 фев 2014, 01:51

Вот и я тоже в шоке от всего происходящего.
От всей это возни с портфелями. Сначала отпустили Януковича и Ко с деньгами, которые вывозились мешками, теперь пафосно сообщают, что осталось 43 млн гривень на всю страну на ВСЕ... и опять будут брать в долг... и дерибанить, судя по всему.
Очень хочется отвлечься от этого.
И не могу.
Боюсь пропустить, когда надо опять идти на Майдан.
Мы еще не все от них потребовали...

60 лучших фото Майдана из сети, выложенных в хронологии.
http://kiev.vgorode.ua/news/212594/?003

Там нет почему-то только одной фотографии, которая мне лично нравится больше всего. Я даже где-то сталкивалась на ФБ с автором.
Вот этой. 19 декабря
ИзображениеИзображение
Юлиана

Сообщение Веста » 28 фев 2014, 09:34

Да, все не так однозначно как бы хотелось.
Что такое правый сектор на самом деле, покажет время.
Однако, как быть если то, что говорят об этом правом секторе, простые ребята - правда? Если это правда, то такое зло тоже нужно как-то искоренять. Люди не для того умирали, гробили свое здоровье и психику, чтобы вместо одних выродков, появились другие.

Помним о погибших, и делаем все что в наших силах, чтобы их смерти не были напрасными.
Веста

Сообщение Веста » 28 фев 2014, 11:18

Почитала то, что можно найти в СМИ, в инете о правом секторе. Противоречивая информация, впрочем как и всегда, обо всем в инете. Много ходит всяких слухов. Однако, без доказательств нельзя огульно кого-то критиковать, или очернять. Будь то человек, или организация.
просто не хотелось бы, чтобы плодами усилий стольких нормальных хороших людей, многие из которых погибли, воспользовались негодяи.
Веста

Сообщение gala » 28 фев 2014, 12:57

Юлиана писал(а):Вот и я тоже в шоке от всего происходящего.
От всей это возни с портфелями. Сначала отпустили Януковича и Ко с деньгами, которые вывозились мешками, теперь пафосно сообщают, что осталось 43 млн гривень на всю страну на ВСЕ... и опять будут брать в долг... и дерибанить, судя по всему.
Очень хочется отвлечься от этого.
И не могу.
Боюсь пропустить, когда надо опять идти на Майдан.
Мы еще не все от них потребовали...

Друзі, даруйте, але і в критиці мусить бути міра.
Громадянина Януковича ніхто не відпускав, він, на наше щастя, втік сам. Бо в іншому випадку було б більше крові. Коли вивозилися гроші мішками нам невідомо, але точно це відбувалося під прикриттям Беркута і всіх інших служб. А з припиненням бойових дій від п'ятниці-суботи основна увага керівництва Майдану, яке складається з різних організацій і "секторів", була зосереджена на захисті кордонів Майдану, на попередженні провокацій, які б знову закінчилися зіткненням, на спасінні людей і перемовинах з Заходом, який нарешті дав гарантії визнання нової влади легітимною.
Пафосу ніякого у виступі Яценюка у ВР не було: він озвучив давно всім відому правду про пусту казну і катастрофічне становище країни.
Уряд повинен створювати все-таки прем'єр-міністр, а не різношерстий люд Майдану, який не завжди критично оцінює події і улягає впливу різних зацікавлених осіб на сцені. Тих осіб, яких, до прикладу, я, що активно перебуваю на Майдані від початку, побачила вперше. Істеричні інтонації і спекулювання кров'ю Небесної Сотні у зв'язку з неприйняттям когось в уряді мене особисто насторожують більше, ніж кращі, гірші міністерські кандидатури.
Слід усвідомлювати, в який період вступаємо. Неправильно вимагати все і одразу, коли перш за все треба заліковувати рани, і цим вразливим моментом декому дуже легко скористатися.
Приміром, дуже важко налагодити роботу МВС, бо переважну більшість працівників треба карати, і вони це знають. Слід розбиратися, хто якою мірою винний, щоб все відбувалося в узгодженні з законом, і все це вимагає часу. Але з іншого боку, негайно треба наводити порядок і забезпечувати безпеку громадян на вулицях, що неможливо робити без працівників МВС. Бо є випадки мародерства, здійснюваного невідомими особами. Є список осіб, яких слід заарештувати, і навіть це важко було зробити законним способом, не самосудом. Бо в лавах МВС спостерігалися паніка і саботаж.
Є й інші виклики, які вимагають не лише своєчасного реагування уряду, але й притомної позиції громадян, зокрема мешканців Києва.

Слава Ісусу Христу!
Хайживе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Сообщение gala » 28 фев 2014, 13:35

Це киянин, мешканець Оболоні, СергІй Шаповал, якого знайшли у Будинку офіцерів 18.02. Його поховали одним з перших. Був у складі однієї з сотень Майдану, але 18.02 пішов до Верховної Ради як простий киянин разом з дружиною. Обороняв Майдан також і під час сутичок з Беркутом 11.12.13.

Изображение

Вчора розмовляла з його дружиною, вже вдовою, яка прийшла на Майдан разом з донькою-підлітком. Є ще одна донька. Не знала, що говорити їй. Тільки дякувала і просила триматися, пережити все це, розуміючи, що чоловік загинув за правду, за краще життя всіх нас.
Слава Небесній Сотні! Герої не вмирають!

Слава Ісусу Христу!
Хай живе вільна Україна!
Боже, Україну бережи!
gala
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Беседка