Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не суто політичне питання - РУБИКОН-3 16-21 марта

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Re: Не суто політичне питання - ЄвроМайдан 08.12.13 в 12:00

Сообщение Natau » 06 дек 2013, 01:06

Этой ночью милиция убьет Дзындзю в СИЗО

Информация пугающая... Но учитывая, что сейчас происходит и как действует милиция не гнушаясь и не боясь ни-че-го, возможно и такое развитие событий :ac:
Страшно, если зековская власть все-таки применит силу и разгонит протестующих. Последуют массовые репрессии(( По всей видимости они уже начались(((
HELP! Диночка с пулей в позвоночнике http://urla.ru/10000qcl
Natau

Сообщение Natau » 06 дек 2013, 02:36

Наши силы увеличиваются с каждым днем. Поверьте в них. Поверьте в себя, - Юлия Тимошенко
Лидер оппозиции обратилась ко всем протетующим с призывом продолжить борьбу
Об этом Цензор.НЕТ сообщили в пресс-службе Батькивщины.
Заявление на языке оригинала:

"Позавчора, 3 грудня, Янукович кинув у каземати трьох людей, побитих до полусмерті під кривавою ялинкою садистами з «Беркуту».

Учора заарештували ще дев'ятьох. Один з них - журналіст, другий - батько трьох дітей. Частину людей було витягнуто брутально з лікарень, під час судилища вони знаходились в непритомному стані. Суд над невинними людьми проходив вночі, як у сталінські часи. Тепер залишилось тільки, як тоді, розстріляти непокірних просто в тюремних камерах через отвір у камерних дверях. Якщо ми не доведемо сьогодні справу щодо відсторонення від влади Януковича, з нашими дітьми так само чинитимуть ще десятки років.
Ув'язнення невинних та мирних патріотів України, по-звірячому побитих «Беркутом», у той час, коли вся Україна та весь демократичний світ чекає притягнення до відповідальності винних у кривавій розправі над нашими дітьми, у той час, коли на майданах стоять мільйони обурених українців і вимагають відставки Януковича, у той час, коли в Києві проводиться зустріч міністрів закордонних справ ОБСЄ, - це є викликом, який Янукович кидає всій Україні, всьому демократичному світові.

Арештом побитих невинних людей він прямо говорить, що плює на всіх, що він буде і далі бити, вбивати, саджати всіх, хто стоятиме на його шляху до абсолютної влади. Він не приховує, що обрав шлях диктатури, він своїми діями заявляє це відверто на весь світ. Він кричить всім нам в обличчя, що ми всі - ніхто, що ми - маса, яка його не цікавить і з якою він не планує рахуватися. Він заявляє демократичному світу, що він тиран, і якщо демократичний світ хоче співпрацювати з Україною, то мусить його сприймати таким, яким він є, бо він не планує мінятись. На території України відбувається становлення нового Сталіна. І якщо ми всі, разом з демократичним світом, його не зупинимо, то будемо мати ще одну Північну Корею.

Я закликаю всіх людей, які здатні боротися, - дійте! Ще не пізно! Одних розмов на майданах недостатньо. Народу України треба негайно брати владу в свої руки, а не вести з диктатором солодкі розмови. Усі дії повинні бути скоординовані з опозицією: на неї покладена велика місія і її треба дослухатися, щоб не допустити кровопролиття. Наше протистояння мирне, легітимне. Воно повинно стати переможним, і я в цьому впевнена. Пропозиції щодо конкретного плану дій я передала лідерам опозиції, сподіваюся, вони дослухаються.

Я прошу вас всіх, хто готовий боротися, відчуйте свою силу і повірте в неї! Наші сили зростають з кожним днем. Повірте в них! Повірте в себе! Я прошу вас - відчуйте всю ницість та реальну слабкість тих двох-трьох «особєй», які зробили ваше життя нестерпним, і йдіть вперед. Або зараз перемагайте, або готуйтеся до абсолютної диктатури на довгі роки.

Я вірю в вас! Шкодую, що не можу в ці історичні хвилини стати з вами пліч-о-пліч, але всім серцем прагну нашої перемоги.
Тримайтеся та дійте! Молюся за всіх вас! Слава Україні! Юлія Тимошенко*

Качанівська колонія, Харків. 5.12.2013 р". Источник: http://censor.net.ua/n262364
Natau

Сообщение Natau » 06 дек 2013, 03:08

В аеропорту Мюнхена митники показали: українці – це європейці

Сьогодні в аеропорту Мюнхена німецькі митники показово попросили українських громадян перейти до віконця «EU».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив користувач Богдан Глоба.

«Друг написав повідомлення: прилетів українським рейсом в Німеччину, на кордоні німецькі митники показово попросили українських громадян перейти до віконця «EU». Здається, вся Європа стоїть з нами на Майдані», – йдеться у його дописі.

Він уточнив, що його знайомий летів рейсом Київ-Мюнхен.

Нагадаємо, вчора Варшавський Палац культури і науки був освітлений барвами українського прапора. Рішення про освітлення 42-поверхової споруди національними кольорами України ухвалила мер польської столиці Ганна Ґронкєвіч-Вальц. На своєму профілі в соціальній мережі «Твіттер» вона написала, що в середу від 17:00 до опівночі палац стане синьо-жовтим на знак солідарності з українцями.

Изображение

Таку акцію солідарності ініціювали варшавські громадські діячі, серед яких є представники української національної меншини в Польщі.

Висота столичного Палацу культури і спорту – 231 метр. У вівторок синьо-жовтими барвами на знак солідарності з Україною освітлювали міський стадіон у Вроцлаві.
http://zik.ua/ua/news/2013/12/05/v_aero ... tsi_444988

В Парижі в знак підтримки України Ейфелева вежа прийняла синьо-жовтий колір :ab:
Изображение

Українці заспівали гімн України прямо в метро

Отличный фоторепортаж с Майдана (Ответ #5256 : Сегодня в 02:29:20)
http://uahorses.com/Forum/index.php?topic=6550.5250
Natau

Re: Не суто політичне питання - ЄвроМайдан 01.12.13 в 12:00

Сообщение Smesh » 06 дек 2013, 09:24

Юлиана писал(а):Это такой план у него :ab: ?
"Закликати до бойкоту товарів та послуг тих компаній та організацій, власники яких є депутатами або активістами Партії регіонів."

Ой, как бы я радостно НЕ покупала у Ахметова свет и горячую воду...
Только у кого ж еще это можно купить? :cm:

Короче, без Юли не получается у них...
Янукович по пацански не собирается уступать и договариваться, а эти му...ки не знают, чего делать. :dy:

И еще, я немножко смотрела по транзитам астрологическим, и более опытные мои коллеги тоже все говорят, что надолго это все. Скорой победы не будет :ac:

Мне вот интересно, те, кто там слушает песни, танцы, тусовки и фото на фоне елки... они понимают, что еще через пару недель народ разбежится, если некому его вести?

Сразу скажу, что я не хожу сейчас по семейным серьезным обстоятельствам раз, и еще потому, что я экстремистка, меня выкинут оттуда, потому что начну народ подбивать к действиям.

Зараз екстреміські погляди а тим паче дії недоречні точніше не допустимі!!!! Чому зараз провокатори намагаються підбурити людей на фізичні дії, для того щоб застосувати силу проти людей. Зараз як на мене требі якомога довше втримати майдан і ні в якому разі не намагатися силою щось вирішити, тому що тоді нас чекає чи білорусський варіант, коли люд придушили а, ті хто іх підняв виїхали за кордон, або єгипетський, де погроми, розбій т. п. Дуже хочеться вірити, що під тиском міжнародної спільноти влада почне щось змінювати, піде на поступки, але для цього майдан потрібен, щоб мир світ побачив, що ми українці хочемо змін. Пам'ятаете як ми виходили на зоозахистні акції і коли нас було мало, европейці говорили, що ж ви просите допомогти щось змінити, а самі сидите. Тому зараз ми повинні бути разом, разом виходити на майдан, виражати свій протест, але виключно мирним шляхом!!!!
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение skavi » 06 дек 2013, 09:53

Я все помниаю, но сейчас уже НЕ стоит ЕС - Россия.. Сейчас стоит под выбором - жить под бандюками и зеками, которые творят ВСе что хотят.. На банковой ментов побили??
Кто начал потасовку все же понимают.. Но как вы, кто сейчас НЕ помниамает майдан, не можете осознать что мы все боремся с властью, которая такая преступная никогда не должна быть.. Еще немного и будем как у бацьки... сидеть и молчать..

https://www.youtube.com/watch?v=bNoOLHgY6sU посмотрите... хотя думаю для вас безрезультатно смотреть, ибо это что горохом о стенку
Я НЕ хочу жить в такой стране... Не хочу..

И после этого, якобы зачинщиков драк в полу-живом состоянии БЕЗ допуска адвокатов уже судят.. УЖЕ! это что за скорость супермена.. что они себе думают то? :aq: :aq: :aq: И что вы себе думаете?? я не понимаю такого...
Пиарю мало в связи с отсутствием времени.. Прошу понять и простить...
skavi
Старожил

Сообщение LN » 06 дек 2013, 10:08

skavi писал(а):Я все помниаю, но сейчас уже НЕ стоит ЕС - Россия.. Сейчас стоит под выбором - жить под бандюками и зеками, которые творят ВСе что хотят.. ...

+ 1.
Янукович и его банда перешли черту.
LN
Старожил

Сообщение Tanz » 06 дек 2013, 10:24

.
Последний раз редактировалось Tanz 06 дек 2013, 10:26, всего редактировалось 1 раз.
Tanz
Старожил

Сообщение Tanz » 06 дек 2013, 10:26

skavi писал(а):Я все помниаю, но сейчас уже НЕ стоит ЕС - Россия.. Сейчас стоит под выбором - жить под бандюками и зеками, которые творят ВСе что хотят.. На банковой ментов побили??
Кто начал потасовку все же понимают.. Но как вы, кто сейчас НЕ помниамает майдан, не можете осознать что мы все боремся с властью, которая такая преступная никогда не должна быть.. Еще немного и будем как у бацьки... сидеть и молчать..

https://www.youtube.com/watch?v=bNoOLHgY6sU посмотрите... хотя думаю для вас безрезультатно смотреть, ибо это что горохом о стенку
Я НЕ хочу жить в такой стране... Не хочу..

И после этого, якобы зачинщиков драк в полу-живом состоянии БЕЗ допуска адвокатов уже судят.. УЖЕ! это что за скорость супермена.. что они себе думают то? :aq: :aq: :aq: И что вы себе думаете?? я не понимаю такого...

+100% Да именно так! Или мы "быдло" которое можно запросто "закатать в асфальт", стереть с лица земли, или мы ЛЮДИ, и нас надо уважать хочется кому-то или нет!
Tanz
Старожил

Сообщение Веста » 06 дек 2013, 10:48

Хочу поддержать Smesh. Да, мирным путем, не поддаваясь на многочисленные провокации. И стараясь не допускать негативных мыслей, о том что эта преступная власть может нас победить.
Мы любим свою страну, мы уважаем права человека и животных, мы чтим и храним свое культурное наследие, мы помним о своих обязанностях, мы уважаем себя. Мы стоим горой за свои человеческие ценности.
Веста

Сообщение gala » 06 дек 2013, 11:06

А мені ось цікаво, це для чого в такий напружений для країни момент?
http://lb.ua/news/2013/12/06/244752_yan ... itsya.html
Уже одна таємна зустріч відбулася, після чого почалася вся ця вакханалія.

Між іншим, сьогодні День Збройних сил України, які зараз фінансуються менше, ніж каральні спецзагони "Беркуту", "Грифону" та інші.

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 11:16

Друзі, візьміть до уваги.

Обережно, шахраї збирають "гроші на Майдан"! Офіційні реквізити.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/6/7005098/

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 11:26

Чим відрізняються "ті" від решти народу? Тим, що вважають, що всі засоби добрі для досягнення мети. Тому, опріч силових дій, до яких, на жаль, вдалися вже двічі, застосовують й інші методи. І тому слід бути пильними.

LB вимикає функцію коментарів
http://lb.ua/news/2013/12/06/244784_lbu ... tsiyu.html

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 11:34

Честь і хвала справжнім офіцерам, які ще пам'ятають, яким мусить бути призначення армії.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/6/7005103/

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 12:11

Інсценівка за прислів'ям "Не скоком, так боком".
http://lb.ua/news/2013/12/06/244806_pre ... royat.html

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение sola » 06 дек 2013, 12:36

Дозволю собі запостити тут, бо, по-перше, аргументи і вимоги вважаю слушними, а по-друге, люди, які підписали це звернення є для мене авторитетними.
Прохання підписати й поширювати:

http://www.petitions247.com/zavdannia5-12

Шановні опозиційні політики!

Ми, учасники Євромайдану, звертаємося до вас. Цей Майдан не такий, як у 2004-му році. Ми подорослішали. Нам не потрібні месії, ми бачимо в політиках лише ефективні інструменти, якими можемо змінити цю країну. Ми дорослі, прагматичні люди. При всій нашій ненависті до Януковича наша мета – не отримати його голову на тарілці, а отримати країну, в якій Януковичі, Азарови і тітушки неможливі. Ми добре усвідомлюємо, що силовий розвиток подій на руку одній стороні – Кремлю. Ми багато в чому незадоволені вашими діями, особливо неконсолідованістю зусиль та відсутністю чіткої програми реформ. Але так само ми усвідомлюємо, що інших опозиційних політиків у нас немає. Ми вийшли на цей Майдан за власним бажанням, тому, що влада перейшла всі межі. Ми повністю підтримуємо ваші вимоги про відставку уряду Азарова та покарання всіх без винятку винних у застосуванні насильства до мирних демонстрантів. Але цього плану замало. Саме тому ми вважаємо за необхідне поставити перед вами наступні завдання, реалістичні, без гучних і красивих слів, виконання яких дозволить вам нарешті стати ефективними інструментами реалізації змін у державі.

Серед найперших до виконання завдань ми бачимо такі:
Звільнення політв’язнів, протиправно утримуваних під вартою після подій на Банковій 1 грудня 2013.
Виведення спецпризначенців з вулиць Києва та інших міст України і повне припинення насильства щодо мирних демонстрантів.
Домовленості про гарантії незастосування репресій до учасників демонстрацій.

Ми чекаємо, що опозиція не буде входити в жодний переговорний процес, доки не будуть виконані ці три умови. Після їх виконання ми чекаємо, що ви в правовому полі доб’єтеся наступного:
Президент буде позбавлений диктаторських повноважень, завдяки відновленню Конституційної реформи 2004 року.
Буде підписано Угоду про асоціацію з ЄС.
Буде прийнято новий Закон про вибори.
Буде прийнято Закон про люстрацію, перш за все в судах, правоохоронних та силових структурах.

Від вас самих, а не від переговорів із владою, ми як ваші виборці чекаємо лише двох речей:
Консолідації та чіткого представлення команди з визначеними функціями.
Представлення чіткого плану реформ на перший рік вашої діяльності при владі.

У виконанні всіх цих завдань ми зобов’язуємося допомагати вам усіма способами, доступними громадянському суспільству.

Це звернення вже підписали такі люди як:

Сашко Положинський

Юрій Андрухович

Сергій Жадан

Іван Леньо

Ірена Карпа

Антін Мухарський

Каша Сальцова

Юрій Макаров

Роман Скрипін

Андрій Бондар

Олександр Бойченко

Олександр Ірванець

Тарас Прохасько

Олександр Ройтбурд

Ірина Славінська

http://www.petitions247.com/zavdannia5-12
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 13:21

А ось звернення Святослава Вакарчука до молоді України. http://life.pravda.com.ua/society/2013/12/6/144298/
"Звернення до молодих"

Звертаюся саме до Вас, хлопців і дівчат, приблизних ровесників нашої Незалежності. До молодих людей, чиє активне життя тільки починається. І буде пов’язане з цією країною. Більшість з Вас тут буде жити, працювати, створювати сім’ї, будувати своє майбутнє.

Звертаюся до Вас — до тих, кому зараз плюс-мінус 20-25. Саме до Вас іще й тому, що не зовсім упевнений, що старше покоління добре почує мене й до кінця зрозуміє. А от за Вас чомусь я впевнений!

Останні події, які умовно можна об’єднати словом "Євромайдан", спонукають мене поговорити з Вами максимально відверто. Так, як говорять з близькими друзями, віч-на-віч. Називаючи речі своїми іменами. Розуміючи: дещо з почутого може комусь і не сподобатися.

Я В ЦЕ НЕ ВІРЮ!

Побачивши те, що сталося в суботу 30 листопада на Майдані, я написав емоційного листа до жителів Півдня і Сходу України. Я справді писав його, стримуючи сльози. І звертався до всіх не мовчати. Не мовчати про те, що сталося в Києві. Про те, що на Сході і Півдні, як виявилось, багато хто чомусь вважав проблемою лише Києва, до того ж штучно створеною все тим же Києвом і Західною Україною.

Я отримав реакцію на свій лист. Багато хто почав наводити мені аргументи. За і проти вступу в Євросоюз...
Я сидів і думав... До чого тут взагалі Євросоюз???

Невже Ви думаєте, що я не написав би такого ж листа, якби силою розігнали майдан, що стояв за вступ до МС з Росією?

Невже Ви думаєте, що я можу розділяти студентів, побитих кийками "Беркута" на "своїх" і "чужих"?

Невже Ви вірите, що я зміг би мовчати, коли б до в’язниці кинули мирних мітингувальників, які вийшли до адміністрації президента, що мав би інше прізвище або інші політичні погляди? Невже Ви, молоді люди, справді відчуваєте себе розділеними на Схід і Захід? Я В ЦЕ НЕ ВІРЮ!

Це Ви на концертах "Океану Ельзи" заповнюєте стадіони Львова і Луганська, Дніпропетровська і Сімферополя, Донецька і Вінниці. Я сам бачив. І Ви бачили.

Це Ви вільно говорите і російською, і українською одне з одним. Я сам чув і розмовляв з вами обома мовами.

Це Ви співаєте Гімн України разом з нашою збірною з футболу, яка теж, нарешті (!!!), повним складом співає його вголос. Я чув це.

Я був поруч з Вами на стадіоні в Стамбулі і гордо кричав "Ура!", коли донецький "Шахтар" виграв Кубок УЄФА. А потім передзвонив директору клубу з пропозицією від "Океану Ельзи" просто, без жодних умов, виступити на привітанні клубу в Донецьку.

Це Ви у Фейсбуці, Твітері і Вконтакті давно розвалили стіну між Сходом і Заходом, яка досі існує між представниками старшого покоління. Я знаю. Я сам спілкуюся з Вами там.

Не Ваше покоління стало солдатами у цьому абсурдному протистоянні. Генерали від політики зробили "гарматним м’ясом" покоління ваших батьків і дідів. Розділяючи і володарюючи відповідно до відомого принципу.
Українська чи російська? УПА чи Червона армія? Голодомор?

Тепер черга нової теми: ЄС — Митний союз?

Але ж найбільше від цієї "війни" страждаєте Ви, молоді люди.

Поки Ваші батьки в кухонних розмовах нападають одне на одного, Ваших ровесників б’ють палицями на вулицях. Б’ють і кидають до в’язниць, не розбираючи, звідки вони і якою мовою розмовляють.

Тих, хто віддає накази, не цікавить, звідки Ви і за кого голосували. Ви для них — так, використаний матеріал. Матеріал для цементування нелюдських законів.

Поки шахтарі з Червонограда й Донецька сперечаються, хто з них більше годує країну, чиновники без переконань і з гербом у вигляді грошових знаків успішно обкрадають і перших, і других.

А щойно напруга спадає — кидають нову кістку погризтися. Невже Ви справді будете вестися на це? Я В ЦЕ НЕ ВІРЮ!

Тільки не мовчіть, заради Бога, не мовчіть!

Я усвідомлюю, що покоління Ваших батьків залишиться таким як є. Їхні погляди навряд чи сильно зміняться. Але хіба їм розбудовувати нашу країну в майбутньому? Хіба не Ви завтра визначатимете долю України? Ви, і тільки Ви. Більше нема кому.

Я не знаю, що би роз’єднувало Вас сьогодні. Студентів Харкова і Львова, курсантів Києва і Севастополя. Шанувальників музики з Донецька і Тернополя.

Просто щирих молодих людей. Тих, хто народився в Україні, і тих, хто абсолютно природньо відчуває цю землю Батьківщиною незалежно від місця народження.

У Вас одна Батьківщина — Україна! Ви просто не маєте іншої Батьківщини.

Ні в минулому, як Ваші діди і батьки, що живуть спогадами та ностальгією.

Ні в майбутньому, як "ваші" політики, котрі тільки й думають, як би вивезти звідси своїх дітей.
Не дайте політикам розвести Вас.

Не дайте кухонним розмовам батьків розсварити Вас.

Не дайте підступним міфам жадібно їсти Ваші молоді душі.

Я бачив Ваші очі!!!! В кожному місті України!!! Вони яскраві! І усмішки Ваші щирі!

Ваша енергія — це те, що об’єднує нас по-справжньому!

Візьміть відповідальність на себе просто зараз — і Ви перетворите цю землю на діамант. Безмежно твердий і невимовно сяючий.

В ЦЕ Я ВІРЮ! Тільки не мовчіть, заради Бога, не мовчіть!", - Святослав ВАКАРЧУК.

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение sola » 06 дек 2013, 13:25

Хто б сумнівався!

Отже, в п’ятницю ближче до вечора Віктор Янукович прилетів до Києва після провального самміту Східного партнерства у Вільнюсі. Не заїжджаючи на Банкову, він поїхав до Межигір’я.
Але у своєму палаці, що розкинувся на території площею з князівство Монако, Янукович провів декілька годин. Після чого відбув на нічне полювання до Сухолуччя – державного мисливського господарства, яке було виведено під контроль офшорних компаній Януковича.
Власне, як стверджують, джерела, під час бійні на Майдані Незалежності Янукович так само упивався кров’ю тварин за сімдесят кілометрів на північ від столиці.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/6/7005130/
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Smesh » 06 дек 2013, 13:33

Підписала петицію, тому що згодна на всі 100% і буду її поширювати :ab:
Дай Бог нам всі вистояти в цій боротьбі!!!
Слава Україні!
Мир не изменится ради спасения одной собаки, но для самой собаки, мир изменится навсегда... (Автор неизвестен)
Smesh
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 13:33

Заклик до мовчазної акції протесту всіх громадян, яким Україна не байдужа.

http://society.lb.ua/position/2013/12/0 ... ivomu.html

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение gala » 06 дек 2013, 13:39

Юрій Луценко пояснив, у чому полягає напруга нинішнього моменту.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/luce ... a8a796c41/

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение veryonehope » 06 дек 2013, 13:46

Ребята, кто был на майдане, подскажите пожалуйста, выход с метро на станции Майдан Незалежности и Крещатик перекрыт или нет? Хочу понять, потяну ли я дорогу до Майдана со своей поврежденной ногой.
Профессиональная портретная и семейная фотосъемка
veryonehope

Сообщение gala » 06 дек 2013, 14:07

veryonehope писал(а):Ребята, кто был на майдане, подскажите пожалуйста, выход с метро на станции Майдан Незалежности и Крещатик перекрыт или нет? Хочу понять, потяну ли я дорогу до Майдана со своей поврежденной ногой.

Не можу відповісти щодо сьогодні. Зараз вирушаю на Майдан. Вчора ніби все було відчинено. Я додому вертаюся тепер тільки через "Театральну", там можна сісти без натовпу. А Ви молодець. Вчора бачила молодого мужчину на милицях.

Слава Україні!
Хай живе вільна Україна!
gala
Старожил

Сообщение skavi » 06 дек 2013, 14:11

Не знаю как майдан, а вот крещатик вообще не перекрывают. Я тут работаю, все норм.. Вечерком чуть больше народа пытается в метро попасть, но нету толкучек, агрессии и т.д.. Реально нету.. В Вс думаю перекроют.. я с м. Университета минут 10 пыталась выбраться... станции типа Льва Толстого открыли только на выход , вход был закрыт..
Пиарю мало в связи с отсутствием времени.. Прошу понять и простить...
skavi
Старожил

Сообщение veryonehope » 06 дек 2013, 14:14

Спасибо!
Профессиональная портретная и семейная фотосъемка
veryonehope

Сообщение elena433 » 06 дек 2013, 14:25

Надюша! Пусть твоя ножка скорее заживает .Если добережся до майдана,то сфоткай елку дпя меня ,это самая лучшая елка,не считая детства.
elena433

Пред.След.

Вернуться в Беседка