Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

пошук перетримок

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

пошук перетримок

Сообщение одуванчик » 11 авг 2010, 10:27

я стикнулася з проблемою перетримки для кішок.
у мене на районі останім часом з"явилось просто до фіга котів. я можу їх стерелізувати ( спіймати, відвезти привезти), наколядувати гроші на хавку та пісок але фінансово перетримки для котів я не потяну. по приблизним підрахункам дві вагітних і штук 5 поки що не вагітні , а про котенята я мовчу.

до себе я не можу узяти навіть на кілька днів. (людина з якою я знімаю квартиру категоричнго проти).
по сусідам і кос"єржкам я уже прошлась. усі відмовились від можливості тимчасово потримати у них котів навіть після стерелізації.

от що я подумала.... як би скласти якесь оголошення де розписати переваги стерелізованих твар у районі і запропонувати небайдужим людям організувати навіть разову перетримку у себе в квартирі . або запропонувати одиноким пенсіонерам потримати у себе одну/дві кішки після стерелізації з ншим кормом та піском........
пенсіонерам можна запропонувати оплату гривень 10 в день.....

або запропонувати в ЖЕКу виділити якусь каморку тимчасово і нелегально щоб потримати тиждень кішку після стерелізації.....

оголошення можна поклеїти по під"їздам або по стовпах. указати номера тел. волонтерів які мешкають в конкретному районі.

поділіться ідеями
Последний раз редактировалось одуванчик 11 авг 2010, 10:49, всего редактировалось 1 раз.
одуванчик
Старожил

Re: пошук перетримок

Сообщение nyura » 11 авг 2010, 10:48

Олечка, тема очень злободневная, поднималась тысячу раз, объявки мы клеяли, искали желающих передерживать и даже не бесплатно, но пока увы... И с ЖЭКом было бы неплохо арендовать какую-то комнатуху, но где ее найти по приемлемой цене?
ИзображениеИзображениеИзображение

НЕТ ВОЙНЕ!
nyura
Старожил

Сообщение одуванчик » 11 авг 2010, 10:54

так а шо робити??????? давайте спробуємо знову поклеїти оголошення по під"їдам.... може щось і вигорить...

я думаю, може ще звернутися до інвалідів людей які постійно сидят дома.... невже їм невелекий заробіток буде зайвий???
може звернутися в спілку інвалідів, поговорити особисто, розписати, що таке перетримка і запропонувати їх прийняти участь....
якщо брати вартість кота в день - 10 грн то в місяць є 300 грн. невже їм не потрібні такі гроші????
одуванчик
Старожил

Сообщение megera » 11 авг 2010, 12:04

Оля, объявки РАБОТАЮТ, если их развесить пару сотен, то 2-4 отзыва будет. :ab:
megera
Старожил

Сообщение одуванчик » 11 авг 2010, 12:27

ок. я готова поклеїти 100 оголошень в найближчих домах. можу припахати кілька співробників......
як що знайду хоч би одну і хоч би разову перетримку це вже плюс....

я так зрозуміла, що такі оголошення уже писали. може хтось скинути зразок?
одуванчик
Старожил

Сообщение RAM » 11 авг 2010, 13:38

я коли шукала двірника (для того щоб його заберпечити роботою) дзвонила в центр зайнятості і говорила з керівництвом. Я повідомляла, що беру на роботу неофіційно і на маленьку зарплату, але мені пішли на зустріч. Можна проговорювати, що за коробку цукерків від вас вони до вас направляли інвалідів і персіонерів. Ще ж є собеси... Туди теж можна звернутися, переговорити з керівництвом або з інпекторами. В них все одно така робота - говорити з людьми, а нам може буде поміч...
ПРавда в Києві більшість чиновників зажрані, але всюди є нормальні люди... Можна було б і на цих органах обявки повісити, попередньо обговоривши це з керівництвом.
Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає, натирай темні до тих пір, поки вони не заблищать. Древня китайська мудрість.
RAM
Старожил

Сообщение одуванчик » 11 авг 2010, 14:55

спробую вийти на знайомих в совбесах але їм будуть потрібні листівки про перетримку з короткою інформацією "що таке перетримка і з чим її їдять"
одуванчик
Старожил

Сообщение Ангелина » 11 авг 2010, 15:11

RAM писал(а):я коли шукала двірника (для того щоб його заберпечити роботою) дзвонила в центр зайнятості і говорила з керівництвом. Я повідомляла, що беру на роботу неофіційно і на маленьку зарплату, але мені пішли на зустріч. Можна проговорювати, що за коробку цукерків від вас вони до вас направляли інвалідів і персіонерів. Ще ж є собеси... Туди теж можна звернутися, переговорити з керівництвом або з інпекторами. В них все одно така робота - говорити з людьми, а нам може буде поміч...
ПРавда в Києві більшість чиновників зажрані, але всюди є нормальні люди... Можна було б і на цих органах обявки повісити, попередньо обговоривши це з керівництвом.

+1000
Я так же считаю, что нужно обезательно пробывать разные варианты. И в центре зайнятости можна попробывать оставить обьявки и в совбесе. Возле институтов, магазинов, школ, больниц, метро - везде (в особенно людных местах) нужно клеить обьявки, а не только возле подьездов :ab:
Может и в Авизо стоит разместить обьявку :bn:
Ангелина
Старожил

Сообщение Домовёнок » 11 авг 2010, 19:07

Пробовали в Авизо. Толку столько же,, сколь от обьявок на подъездах, то бишь " 0". Можно ещё пробовать. А вдруг случиться чудо.
066 781 99 14, 096 255 2935, 093 248 37 83.

Карта Приват для помощи зверикам приюта 4149 6293 9108 1163 Возная Т.Е.
Для тех, кто помогал нам ранее, и захочет помочь,обратите внимание, изменился номер карты
Домовёнок

Сообщение одуванчик » 12 авг 2010, 13:43

ок. а якщо я найду таку квартиру які запобіжні міри потрбно вжити щоб вберегти кішок від можливих вірусів і інфекцій??????
одуванчик
Старожил

Сообщение nyura » 12 авг 2010, 14:25

Оль, с этим вопросом лучше к Руслане обратись, она как врач тебе все подскажет.
ИзображениеИзображениеИзображение

НЕТ ВОЙНЕ!
nyura
Старожил

Вернуться в Беседка