одуванчик » 04 авг 2011, 10:27
Ксю, ну да.... не моє не жалко....... воно ж не моє.... я порахувала , що за два роки за нашу двушки ми заплатили майже 10 тисяч доларів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мать вашу....... я коли порахувала то три дні була в депресії.... десять штук баксів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
власник не робив ні до нас ні після нас не буде робити ремонту. у мене в кімнаті стар-старі шпалери, які місцями відклеюються. у нас немає хазяйської стіралки ( моя поломалася і я думаю чи купувати нову чи розвести власників квартири), у нас старі вікна з щілинами і враховуючи наші остані зими і той факт що квартира у нас бокова і маленькі батареї зимою у мене доситьб таки прохладно. так вікна не мої, були б мої я б їх давно уже поміняла б на пластикові. от того я їх залеюю навіть з вулиці скотчем щоб не так дуло.... а весною коли знімаю скоч то вікна досить такі старшні... але мені не жалко, бо не мої....
да у нас тече кран в ванній, але кукувати кран - змішувач за 300-500 грн я не буду, бо то не моє. я куплю китайське фуфло за 100 грн яке прослужить максимум 2 роки... а мені більше і не потрібно...
духовкую користуватися ми не можемо бо там немає решітки та протвня ( жоден з яких нам давали не підходить по розмірам)
і от за це все 10 штук за два роки........ а валсники в цю квартиру за два роки не вклали ні копійки....... комунальні, світло , вода , телефон ( який не працює, бо коти рвуть провода) інтернет, домофон, телебачення це ще гривень 600-800 в місяць...
от того мені і не жалку цю квартиру.
ален поряд з цим, ми підртримуємо чистоту, коти не рвуть шпалери, інколи деруть крісло, але власник нам дозволив його викинути..... ми убираємо, міняємо інколи сантехніку, але вибачки супер-пупер драяти цю квартиру Я НЕ БУДУ. бо вона не моя... але і гробити її теж не буду.
і кстаті у нас відносини з власнику супер-пупер класн і і він просить нас не з2їзджати, бо ми у нього самі кращі...