Илоночка с Днем Рождения!!! Всего самого наилучшего! И здоровья Карпатского!!!Очень не хватает на форуме ваших шуток и рассказов на прекрассном украинском!!!
Здоровенькі були, мої любі форумчани! Щиро дякую за вітання - мені було беЖумно приємно що навіть через стільки часу відсутності про мене не забули (червонію і скромно тиндзяю ніжкою ) У мене зараз нове життя, нове оточення, нові вподобання - та все рівно, я залишаюся рятівником тварин, тому що це не викорениш навіть зміною часових поясів Чуть пізніше я знову прискачу і покажу фотоРожки своїх бородатих, вухатих і шкябаючих улюбленців
МаЦь! Дуже щиро вітаю тебе з Днем Народження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми всі тут скучили безмежно за тобою!!!!!!!!!!!!! Повертайся з полонини негайно!!!!!!!!! Тут не вистачає твоїх жартів, твоєї войовничої і бурної енергії, коротше кажучи - ту не вистачає тебе !!!!!!!!! А взагалі-то : від щирого серця бажаю тобі здоров'я, довгого и безмежного, як небо над полониною, щастя і радості так багато, скільки краплинок роси з'являється вранці на зеленій травці, любові та щирої теплоти від оточуючих, як вдень від сонечка промінчиків! Ми тебе дуже любимо! Залишайся такою, якою ми тебе знаємо!!!!!
Вы все еще ищите боксерика???Тогда мы идем к Вам))) И запомните: лучше немецкого боксера может быть только два, три, четыре, пять(нужное подчеркнуть) боксерика))))) Желаю всем ЛЮБВИ, УДАЧИ, СЧАСТЬЯ и БОГАТСТВА!!!
Ілоночко! І від нас з Льопушкой прийми вітання. Щастя, здоров'я, щоб все вдавалось, щоб звірики радували. Щоб на душі було радійсно і піднесенно. А проблемки були як маленькі швидкоплинні хмарки погожого дня.