Ситуація така: вчора вишпортала з під джипу щось тоєподібне жіночог роду. Собачка трусилася від холоду. Оскільки часу в мене було обмаль, то закрила дома у ванній. Ну і звичайно - на собаці є блохи. Візуально залисин нема - може від лишаю Бог милує. Вуха теж чсті. Стілець в нормі, апетит теж. В тічці, як я розумію (ніколи з сучками справи не мала).
Ну от - сьогодні занку почали почухуватися мї коти, хоча контакту і не було. Але ж перед блохами перепон не існує. Оскільки підходить термін планвої профілактики - хочу всіх обробити Адвокатом. Але на все моє стадо закупити - я з торбами по світу піду. Для малих котів до 4 кг пипетка - 91 грн, для котів від 4 д 8 кг - 93 грн. Вигідіше купувати пипетку для веиких котів.
Тепер саме питання: якщо я закуплю ці пипетки для великих котів, наберу в шприц і поділю відповідно до ваги котів пропорційно - з розрахунку 0,1 мл на кг ваги (тобто на 3 кг кота 0,3 мл капну, а на 6 кг - 0,6 мл) - ТАК БУДЕ НОРМАЛЬНО? Препарат подіє?
І ще - що скажете пр Спот-он Барс - він теж від бліх і глистів? Як йог наносити? Бо там пипетка для собак вроді від 2 до 10 кг, знайдений песик десь до 3 кг важить. Ділити? (Я не впевнена що добре поділю такий малий об"єм)
Пишу сюди, а не у ветконсультацію, бо хочу ще сьогодні встигнути закупити препарати - завтра ветаптеки вихідні...
Може хтось може взяти консультацію у знайомого Вам вета і написати сюди?
Бо мої ветеринари нічого відповіси не змогли...