Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як таке можливо? Це жах

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як таке можливо? Це жах

Сообщение Roxolana » 15 авг 2014, 17:33

Шановні, не знаю чи я правильно звертаюся, однак оцю от гидоту я побачила у зоозахистній групі.

Це дуже погано, насміхатися із наших померлих воїнів. Скажіть, що це якась неправда?

Изображение

це якісь людожери, таке писати.
Roxolana

Re: Як таке можливо? Це жах

Сообщение gala » 15 авг 2014, 19:00

Це може бути і недогромадянин, який любить тварин, та не любить країну, в якій з примхи долі опинився. Але скидається і на роботу путінських тролів, армія яких працює добами на українських сайтах і в соцмережах уже кілька років. Не дуже переймайтесь цим сміттям.
gala
Старожил

Сообщение Roxolana » 16 авг 2014, 00:13

Ви знаєте, я не можу. Я плакала декілька ночей. Мені так шкода отих молодих хлопців що гинуть! Гинуть за що?

Це сором для нас усіх, це якесь покарання згори, що ми оце маємо пережити. Як таке сталося? Чому ми маємо дивитися на те, як наша найліпша молодь гине?

І це не путінськ тролі, це наші, недогромадяни. І вони лицемірно вважають себе зоозахистниками. Як таке може бути? Чи є у них совість.

Подивіться самі - чому у цього чоловіка у друзях Ренк та Фісовна і ПАВЛО ГУБАРЄВ?

Изображение

Він пише, що він захистник тварин. Однак він захищає сепаратистів, що вбивають наших хлопців. Я не можу цбого збагнути, і не збагну. Самі зайдіть до ньго на фейсбук і почитайте. Почитайте що пише ота Яна, що вона ненавидить Україну, і ніколи не буде любити.

Чому? У мене серце розриваєеться від смутку, я не знаю що далі писати....
Roxolana

Сообщение ЛигаПомощиЖивотным » 16 авг 2014, 00:38

А я вам уже писала, что это потому что сейчас время такое. Потому что сейчас нужно убивать врагов, которые пришли на нашу землю, а лучше всего убивать умеют те, которые убивали в мирное время. Не нужно думать что я поддерживаю, я не поддерживаю никак. Я очень даже против их основного занятия. Но надо понимать, что сейчас нас защищают в том числе и догхантеры. Я уже писала про вот этого из Правого Сектора http://titulus.bbhit.ru/viewtopic.php?i ... =17#p52487 которого поймали сепаратисты и казнили. Как ни прискорбно понимать, но нас сейчас защищают именно догхантеры. Потому что у них есть необходимые навыки убийства. Это сейчас на войне полезно, но в мирное время, это очень плохо - потому что тогда нету врагов и догхантеры со своей жаждой убийства убивают животных. Сейчас же, когда война это правильно что они на фронте.

С другой стороны это очень плохо что зоозащитиники стают на сторону сеператистов и захватчиков нашей страны. Я живу в Харькове, тут до границы с бывшей братской страной Россией 60 км, и я очень боюсь, что к нам придут сеператисты и будут грабить и убивать. Потому пусть догхантеры, или правый сектор, или Святогор с автоматом но их кто-то должен остановить.

А разбираться с их негуманным отношением мы будем потом.
ЛигаПомощиЖивотным

Сообщение gala » 16 авг 2014, 01:17

Roxolana, я поділяю Ваш смуток, але я не в паніці, тому що задовго до нинішньої російсько-української війни пересвідчилася, що в Україні, зокрема в Києві, сидьма сидить п'ята колона рашистів, тобто проросійських україноненависників. Не просто сидить, а діє, чи то приховано, чи то відверто. В процесі тривалого спілкування можна було припустити, чи це відповідна службістська фунція людини, чи таке собі її невинне переконання.
Мешканці тотально зрусифікованих, опромінених путін-ТВ, регіонів, - то окрема історія. І те жахіття, що зараз там відбувається, врешті-решт, тверезо вплине на свідомість людей. Ну а якийсь відсоток клінічних ідіотів не позначиться на загальній картині. Мене, між іншим, теж вразив хід думок деяких донбасівських біженців. Вразив настільки, що це відбилося на фізичному стані. Але мабуть, це треба було побачити і почути, щоб міркувати і шукати відповіді на питання: "Як нам далі жити?"
Щодо розпачу з приводу цих упосліджених інтернет-персон пригадаю слова Шекспіра: "Що йому Гекуба, Що він Гекубі, щоб про неї ридати?" Що нам до цих Ян, Сергіїв, чи кого там ще? Хай міркують, як заманеться, аби не шкодили реальними діями. (Якщо ж ідеться про Яну Ренк, я чула нещодавно її виступ по радіо. Нічого українофобського не прозвучало. Якраз навпаки, міркування адекватні. Може, людина виплеснула емоції, які у всіх зараз зашкалюють).
А ось хлопців, найкращу молодь, шкода до сліз. Але гинуть вони за Україну, даруйте за пафос. І, на жаль, гинуть закономірно. Бо за Незалежність, подаровану грою долі, не відвойовану і не убезпечену президентами, телепнями і часом відвертими холуями східного хана, зараз усі платимо кров'ю своїх співгромадян. Тому що є колективна відповідальність народу. Довго дбали лише про власний добробут і заплющували очі на неприпустимі речі.
В кінцевому підсумку, все відбулося, як прорікав Тарас Шевченко.
"Та не однаково мені,
Як Україну злії люди
Присплять, лукаві, і в огні
Її, окраденую, збудять...
Ох, не однаково мені."

Але є й це:
"Буде бите
Царями сіянеє жито!
А люди виростуть. Умруть
Ще незачатиє царята...
І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі."

Отже, "Роблячи добре, не знуджуймося, бо часу свого пожнемо, коли не ослабнемо" (Галатів 6:9).
gala
Старожил

Сообщение Кэт » 24 авг 2014, 11:38

ЛигаПомощиЖивотным писал(а):Как ни прискорбно понимать, но нас сейчас защищают именно догхантеры. Потому что у них есть необходимые навыки убийства. Это сейчас на войне полезно, но в мирное время, это очень плохо - потому что тогда нету врагов и догхантеры со своей жаждой убийства убивают животных. Сейчас же, когда война это правильно что они на фронте.

Это шутка?
Т.е. вы хотите сказать, ЧТО маньяки нас защищают?
Т.е. вы уверены, что большая часть ублюдков пошла на войну НАС защищать?
Вы или с другой планеты, или...
Кэт

Сообщение Манула » 24 авг 2014, 17:23

Примите за данность, таковы реалии.
Не все люди, занимающиеся проблемами бездомных животных, являются патриотами и сторонниками единой Украины.
Не всех патриотов и защитников Украины волнуют проблемы бездомных животных.
Армия - срез общества, как с одной, так и с другой стороны.

Найменші бойові побратими ЗСУ
Слава Украине! Слава нашим защитникам!

Тему закрываю.
ИзображениеИзображение
Кошки оставляют следы на коврах,на мебели,на одежде, но самые замечательные в нашем сердце!
Манула
Старожил

Вернуться в Беседка