Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Вибір міні-трактора

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Вибір міні-трактора

Сообщение Summer15 » 21 окт 2022, 21:53

Привіт. Хто зіштовхувався з вибором і покупкою такої техніки, як міні-трактор? Яких виробників варто розглядати, вибираючи техніку? Допомогаю батькові визначитись з вибором. Можливо порадите конкретно ресурс з такими пропозиціями в нових та б/в варіантах? Будемо вдячні.
Summer15

Re: Вибір міні-трактора

Сообщение Summer15 » 21 окт 2022, 22:56

Alexey87 писал(а):Доброго дня! Знаю, що японського виробництва трактори дуже вихваляють. Вони візуально ніби й класні.
Але мені здається, що надто дорого обходяться як при покупці , так і при подальшому обслуговуванні.

Так, правду кажете. Мені нещодавно радили дивитись більше в сторону європейських виробників. Німецькі, нідерландські та австрійські бренди. Але вони теж досить недешеві, як я дивлюсь... А не знаєте, де краще вибирати, переглядати пропозиції на такую техніку?
Summer15

Сообщение Farrys » 18 июл 2023, 23:12

Думаю что мини трактор не сможет справиться со всеми задачами и рано или поздно вы будете все равно покупать нормальный. Сейчас можно в AST-Group трактор новый купить в Украине https://ast-group.in.ua/ru/traktora-yto-basak/ . Там даже есть возможность купить любую технику в кредит на выгодных условиях, а сами тракторы все в наличии, ждать не нужно.
Farrys

Сообщение fejo » 20 июл 2023, 20:04

Можливо ви праві.
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка