Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Знайти психолога онлайн

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Знайти психолога онлайн

Сообщение fejo » 22 мар 2023, 16:45

Доброго дня. Я хочу знайти психолога, але не знаю, як обрати правильного. Можете мені допомогти? Хто користувався послугами психологів в режимі онлайн? Наскільки це зручно?
fejo
Старожил

Re: Знайти психолога онлайн

Сообщение Summer15 » 22 мар 2023, 17:01

Перш за все, дізнайтеся, чи має психолог необхідну кваліфікацію. Перевірте його ліцензію та диплом.
Також варто попросити рекомендації від інших пацієнтів. Який досвід у нього?
Summer15

Сообщение fejo » 22 мар 2023, 17:09

Summer15 писал(а):Перш за все, дізнайтеся, чи має психолог необхідну кваліфікацію. Перевірте його ліцензію та диплом.
Також варто попросити рекомендації від інших пацієнтів. Який досвід у нього?

Дякую вам за відповідь та поради. Але я більше зацікавлена у психологові онлайн. Як я можу визначити, чи він дійсно хороший? Порадьте, на що звернути увагу. Ще одне запитання - які ціни на психологів онлайн?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 22 мар 2023, 17:34

Ну, ви можете розглянути його профіль та відгуки клієнтів. Але знову ж таки, перевірте, чи має він необхідні кваліфікації та ліцензію. Я бачу, що ви цікавитеся психологами онлайн. Важливо звернути увагу на різні програми та пакети, які пропонують психологи, адже вони можуть відрізнятися за ціною та тривалістю.
Можу порадити звернутися на сайт https://psychologyua.com/obraty-psykholoha/ , який пропонує послуги психологів онлайн за адекватними цінами. Працюють дистанційно з українцями з будь-яких регіонів. Звертались з чоловіком до них, задоволені результатом )
Изображение
Summer15

Сообщение thestarnataly » 22 июн 2023, 16:17

Хто дивився Подкаст терапію? Що це за новини такі, що Спартак Суббота - шахрай та самозванець? Де можна знайти розслідування про цього відомого психолога?
"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
thestarnataly

Сообщение Myhaslav » 23 июн 2023, 11:15

Я чув про цю справу з Спартаком Субботою. Якщо ви шукаєте розслідування про нього, я б порадив заглянути на сайт informator.ua. Там ви знайдете статтю, що розкриває всі деталі цієї ситуації. Informator.ua відомий своєю надійністю та об'єктивністю у представленні новин. Заходьте на сайт https://informator.ua/uk/spartak-subbota-shahray-ta-samozvanec, щоб дізнатися більше про цей випадок та отримати всю необхідну інформацію. Тут ви знайдете чесне та акуратне розслідування, яке допоможе вам сформувати власну думку про Спартака Субботу.
"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke
Myhaslav

Сообщение CBUHOnAC » 24 окт 2023, 18:34

Мне бы наоборот хотелось помогать людям. Думаю вот обучение на психотерапевта пройти, что скажете?
CBUHOnAC

Сообщение Кусочек колбаски » 24 окт 2023, 20:35

Смотря на мир вокруг, легко заметить, что психологические проблемы стали частью нашей реальности. Люди теряют равновесие, не могут найти себя, страдают от многочисленных стрессов. Я верю, что каждый из нас способен стать опорой для кого-то. Но для этого необходимы знания и умения. Совсем недавно узнала о центре обучения newleaf, и думаю, что это прекрасная возможность для многих начать свой путь психолога. Для себя выбрала психотерапевт обучение www.newleaf.com.ua/ru/project/master-kurs/ и очень довольна. Подумайте, возможно, именно вы сможете дать руку помощи тем, кто в ней так нуждается.
Кусочек колбаски

Вернуться в Беседка