Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Юридична консультація щодо демобілізації

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Юридична консультація щодо демобілізації

Сообщение fejo » 04 апр 2023, 22:21

Доброго дня! Я хотіла б запитати про онлайн юридичні консультації. Як вони працюють? Чи можна отримати повноцінну консультацію через інтернет? Мене цікавить консультація військового юриста щодо складання рапорту.
fejo
Старожил

Re: Юридична консультація щодо демобілізації

Сообщение Summer15 » 04 апр 2023, 22:32

Добрий день. Так, на сьогодні багато компаній надають юридичні консультації в режимі онлайн. Ви можете отримати повноцінну консультацію від досвідченого юриста, який працює з вами через інтернет. Це можна зробити навіть через мобільний додаток.
Summer15

Сообщение fejo » 04 апр 2023, 22:35

Summer15 писал(а):Добрий день. Так, на сьогодні багато компаній надають юридичні консультації в режимі онлайн. Ви можете отримати повноцінну консультацію від досвідченого юриста, який працює з вами через інтернет. Це можна зробити навіть через мобільний додаток.

Дякую за відповідь. Чи можна отримати консультацію в режимі реального часу? Чи можете ви порекомендувати якусь компанію, яка пропонує такі послуги? Або додаток, яким можу скористатися.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 04 апр 2023, 22:43

Звичайно. Я рекомендую спробувати онлайн додаток "Консультант", яким сама декілька разів користувалась. Ви можете отримати різного роду юридичні послуги, включаючи консультації, створення договорів, юридичні документи та багато іншого.
Додаток має велику базу даних і може надати вам відповіді на будь-які юридичні питання, в тому числі питання військового характеру https://consultant.net.ua/service/repor ... ilization1 . Крім того, у Консультанта є багато партнерів по всьому світу, які надають юридичні послуги в режимі онлайн. Вони можуть допомогти вам з вирішенням юридичних питань.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка