Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Купувати насіння

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Купувати насіння

Сообщение октавия » 26 май 2023, 21:03

Всім привіт! Я ось маю на меті розпочати невеличку аграрну діяльність на своїй присадибній ділянці. Отож порадьте де краще купувати насіння та яке саме. В першу чергу хочу цікавлять томати.
октавия

Re: Купувати насіння

Сообщение пифагор » 26 май 2023, 21:13

Я люблю готувати овочеві салати влітку та робити консервацію на зиму. Саме тому я ретельно обираю насіння овочів для моєї городини. Купую посівний матеріал як завжди у Harvest Center. Саме там можна замовити також необхідні добрива. Особливо мені сподобалися помідори "Черрі солодкий дар" та баклажани "Фіолетовий гість". Неймовірно смачні та соковиті! Завдяки цим овочам, мої страви набули нового рівня. Ось це насіння можу тобі щиро порадити.
пифагор

Re: Купувати насіння

Сообщение Bigiril » 10 июл 2023, 23:25

Якісний посівний матеріал і засоби захисту рослин я раджу вам купувати на https://agro-seeds.com.ua/
Є препарати різного типу дії, якщо виникнуть проблеми з вибором, завжди можна проконсультуватися з менеджером.
Компанія працює з доставкою по всій Україні.
На цьому майданчику сконцентровано багато продавців подібних товарів. Тож вибір за вам
Bigiril

Вернуться в Беседка