Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Хочу вибрати якісний монітор!

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Хочу вибрати якісний монітор!

Сообщение fejo » 10 авг 2023, 08:26

Привіт. Які головні критерії вибору монітора для роботи графічного дизайнера? Хто дивився в інтернеті відео-огляди та підкаже мені? Взагалі, де такий можна купити? І яким він повинен бути?
fejo
Старожил

Re: Хочу вибрати якісний монітор!

Сообщение Summer15 » 10 авг 2023, 08:26

Поки буду зі старим монітором, побачив якісь ціни, і зрозумів, що для мене це занадто дорога покупка. Хоча бачу на Apple MacBook зараз великий ажіотаж може собі таку купівлю для роботи.
Summer15

Сообщение fejo » 10 авг 2023, 08:27

Вітаю друзі. Мені здається, в інтернеті є великий вибір якісної техніки. Я поки що не готовий віддати за монітор велику суму. Поки що шукаю, що я можу купити за суму, виділену на це.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 10 авг 2023, 08:28

fejo писал(а):Вітаю друзі. Мені здається, в інтернеті є великий вибір якісної техніки. Я поки що не готовий віддати за монітор велику суму. Поки що шукаю, що я можу купити за суму, виділену на це.

Привіт форумчани. Я планую купити монітор 144 Гц https://allo.ua/ua/monitory/chastota_ra ... na-144_gc/ у магазині Алло, тут ціни мене влаштовують. Так як я працюю постійно в комп'ютері, мені потрібно, щоб дисплей був якомога більше.
Зараз такий монітор мені просто необхідний. Очевидно купувати буду в цьому магазині, тому що довіряю цьому магазині найбільше. І вам раджу туди заглянути та подивитися асортимент. Для себе вибрав монітор від Samsung, довіряю їм. Але там багато є крутих і якісних моніторів, від інших виробників.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка