Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Ексклюзивний одяг для жінок

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Ексклюзивний одяг для жінок

Сообщение fejo » 26 сен 2023, 22:54

Здравствуйте, дорогі форумчани! Шукаю ексклюзивний одяг для себе. Може хто порадить якийсь бренд чи магазин? Важливо, щоб це було щось дійсно особливе та оригінальне. Дякую за рекомендації!
fejo
Старожил

Re: Ексклюзивний одяг для жінок

Сообщение Summer15 » 26 сен 2023, 22:58

Я б рекомендувала звернути увагу на бренд Gucci. У них завжди чудові колекції, що точно вражають своєю оригінальністю та стилем. Також варто відвідати мультибрендові магазини, там можна знайти великий вибір різноманітних дизайнерських речей. Успіхів у пошуках!
Summer15

Сообщение fejo » 26 сен 2023, 23:03

Summer15 писал(а):Я б рекомендувала звернути увагу на бренд Gucci. У них завжди чудові колекції, що точно вражають своєю оригінальністю та стилем. Також варто відвідати мультибрендові магазини, там можна знайти великий вибір різноманітних дизайнерських речей. Успіхів у пошуках!

Дякую за пораду і я погоджуюсь, що Gucci дійсно має дуже цікаві речі. А може, ви ще можете порадити якісь інші бренди чи магазини, де можна знайти ексклюзивний одяг?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 26 сен 2023, 23:09

Раджу вам звернути увагу на мультибрендові інтернет-магазини, такі як Хелен-Марлен. Вони пропонують широкий вибір різних брендів, включаючи P.A.R.O.S.H. https://helen-marlen.com/ua/brands/p-a-r-o-s-h . Цей бренд славиться своєю елегантністю та неповторним стилем.
Обов'язково зазирніть туди, можливо, ви знайдете щось, що вас зацікавить. В Хелен-марлен, до речі, можна зараз купить шикарні речі за цінами з хорошою знижкою. Нещодавно купували одяг для мене та взуття для мого чоловіка. Дуже задоволені якістю, цінами та сервісом магазину.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка