Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Вибір рецепції для офісу

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Вибір рецепції для офісу

Сообщение fejo » 14 окт 2023, 13:41

Дорогі форумчани, можливо хтось з вас зіткнувся з вибором рецепції для офісу? Наша компанія розширюється, і ми плануємо новий офіс. Які поради у виборі меблів та дизайну для рецепції ви можете поділитися?
fejo
Старожил

Re: Вибір рецепції для офісу

Сообщение Summer15 » 14 окт 2023, 13:47

Звісно, я можу поділитися своєю думкою. Спершу визначте стиль вашої компанії. Сучасний мінімалізм, корпоративна класика або щось інше? Потрібно також врахувати розмір приміщення та бюджет. Що ще важливо для вашої рецепції?
Summer15

Сообщение fejo » 14 окт 2023, 13:53

Summer15 писал(а):Звісно, я можу поділитися своєю думкою. Спершу визначте стиль вашої компанії. Сучасний мінімалізм, корпоративна класика або щось інше? Потрібно також врахувати розмір приміщення та бюджет. Що ще важливо для вашої рецепції?

Дякую за відповідь! Наш стиль - це сучасний мінімалізм. Приміщення середнього розміру, тому просторе рішення важливе. Я також цікавлюсь, чи можете ви порекомендувати конкретні компанії, які пропонують офісні меблі для рецепції?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 14 окт 2023, 14:06

Звісно, можу порадити, так як маю певний досвід в облаштуванні нових офісів. Гадаю, варто розглянути компанію Smart Space. Вони спеціалізуються на меблях під замовлення та офісних меблях. Для сучасного мінімалістичного стилю вони пропонують різноманітні рішення.
Ви можете поговорити з їхніми дизайнерами, які допоможуть вам створити ідеальну рецепцію , відповідно до вашого бюджету та потреб компанії. Також, відгуки про цю компанію приємно вражають, адже якість їхніх робіт на високому рівні.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка