Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де замовити кремацію?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де замовити кремацію?

Сообщение Summer15 » 24 окт 2023, 00:16

У мене виникло питання, і мені дуже потрібна допомога. Що робити, коли людина померла? Я абсолютно не уявляю, з чого починати в цій складній ситуації. Важливо якось оформляти документи? Куди звертатися, щоб дізнатися, які дії потрібно вжити? Буду дуже вдячний за поради та рекомендації.
Summer15

Re: Де замовити кремацію?

Сообщение fejo » 24 окт 2023, 00:17

Спробуй спершу знайти інформацію в інтернеті. Гугл може бути корисним інструментом. Спробуй запити типу "що робити, коли людина померла?" або "порядок дій при смерті близької людини". Там можна знайти основні кроки, які потрібно вжити.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 24 окт 2023, 00:17

Я відразу перевірю весь цей матеріал. Але все одно, якщо у когось є особистий досвід або додаткові рекомендації, буду вдячний їх почути. Тому що набагато краще коли рекомендують щось перевірене то конкретне, ніж просто так пишуть(
Summer15

Сообщение fejo » 24 окт 2023, 00:17

Summer15 писал(а):У мене виникло питання, і мені дуже потрібна допомога. Що робити, коли людина померла? Я абсолютно не уявляю, з чого починати в цій складній ситуації. Важливо якось оформляти документи? Куди звертатися, щоб дізнатися, які дії потрібно вжити? Буду дуже вдячний за поради та рекомендації.

В такій складній ситуації дійсно важливо знати, що робити. Тому що багато людей задають питання, що робити коли померла людина https://vavilon-ritual.com.ua/poslugy/o ... horon.html але швидко знайти відповідь на питання не вдається. Однак іноді краще залишити все в руках професіоналів.

Можу порадити компанію "Вавілон", яка давно працює в сфері ритуальних послуг в Києві. Вони надають допомогу в організації похорону та вирішенні всіх питань, пов'язаних з цією темою. Багато людей таких які кажуть що кращої компанії за цю просто не існує, можливо так і є.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка