Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Ремонт техніки

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Ремонт техніки

Сообщение октавия » 31 окт 2023, 23:49

Мені потрібно зробити ремонт своєї техніки у Львові, і я не можу визначитися, яку фірму обрати. Можливо, хтось з вас вже користувався послугами ремонтників у цьому місті і може порадити надійну компанію? Мені важлива якість робіт і адекватні ціни. Буду вдячний за будь-яку інформацію та рекомендації.
октавия

Re: Ремонт техніки

Сообщение пифагор » 01 ноя 2023, 13:04

Звісно, я можу порекомендувати вам фірму для ремонту побутової техніки у Львові - компанія "МайстерОК" https://mobicard.com.ua/card/maisterok_lv . Вони мають досить великий досвід у цій справі та пропонують широкий спектр послуг з ремонту різної техніки. Що стосується якості, то відгуки клієнтів свідчать про їхню професіоналізм і надійність. Також, цей сервіс надає зручну можливість записатися на ремонт через сайт, що вбереже ваш час. Звертайтеся до "МайстерОК", і ви точно будете задоволені їхніми послугами.
пифагор

Сообщение CBUHOnAC » 24 ноя 2023, 22:08

Мне надо сделать ремонт духовки в Киеве, есть у кого контакты нормальных мастеров?
CBUHOnAC

Сообщение Кусочек колбаски » 24 ноя 2023, 22:20

А что за духовка у вас? Какой марки, что не работает?
У меня была Самсунг печка, классная такая, но что-то перестала включаться и греть нормально. Я решила ее отнести в сервис, вот сюда https://kyiv-service.com.ua/ru/remont-duhovyh-shkafov/ и мне ее починили без проблем, там проводка перегорела. Теперь у меня снова моя любимая печка работает идеально!
Кусочек колбаски

Вернуться в Беседка