Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Як навчитися заробляти на крипті?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Як навчитися заробляти на крипті?

Сообщение Summer15 » 22 дек 2023, 18:38

Друзі ви знаєте що таке крипта? А як на ній можна заробити? А з чого почати?
Summer15

Re: Як навчитися заробляти на крипті?

Сообщение KroPiVVa » 27 дек 2023, 18:14

Summer15 писал(а):Друзі ви знаєте що таке крипта? А як на ній можна заробити? А з чого почати?

Моє знайомство з криптою почалося з літератури, і мабуть перша стаття була це "Що таке криптовалюта і як на ній заробляти" https://www.web3.org.ua/iak-zarobliaty-hroshi-za-dopomohoiu-kryptovaliuty/ котру я вам дуже рекомендую почитати. В ній ну дуже багато цікавого, і ви зможете зрозуміти треба воно вам чи ні.
KroPiVVa

Сообщение Кусочек колбаски » 15 июн 2024, 15:36

Для мене це складна тема, я ніяк не можу розібратися
Кусочек колбаски

Сообщение пифагор » 15 июн 2024, 15:39

Я вам можу порадити один класний обмінник Обміфай https://obmify.com/usd-cash-to-btc я з ним вже декілька місяців працюю і все супер.
Платежі проходять швидко, комісія невелика, знайти тут найкращі пропозиції для обміну - не проблема. Тому, я вам хочу запролпонувати спробувати цей обмінник - спочатку обміняти невелику суму, зацінити всі переваги, і вже потім - працювати плідно тут.
пифагор

Вернуться в Беседка