Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Які тарифи на доставку з США в Україну?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Які тарифи на доставку з США в Україну?

Сообщение Summer15 » 17 май 2024, 16:31

Мені потрібна допомога з питанням щодо тарифів на доставку з США в Україну. Я шукаю надійний сервіс для доставки товарів, але досі не можу знайти конкретну інформацію про тарифи. Хочу зрозуміти, які варіанти є на ринку, які послуги включаються в стандартні тарифи, і які додаткові послуги можуть бути корисні. Чи можете ви поділитися своїм досвідом і розповісти про найкращі сервіси для доставки? Особливо цікаво, як вони розраховують вартість для різних типів товарів та які терміни доставки вони пропонують.
Summer15

Re: Які тарифи на доставку з США в Україну?

Сообщение fejo » 17 май 2024, 16:31

Доставка з США в Україну, це справді важлива тема. Я користувалася кількома сервісами, і можу поділитися своїм досвідом. Є два основні варіанти доставки: авіа та морська. Авіа дорожча, але швидша – зазвичай займає 8-14 днів. Морська доставка дешевша, але триває 6-8 тижнів. Тарифи залежать від ваги та розмірів посилки, а також від того, чи це комерційна посилка. Стандартна авіа доставка коштує приблизно 7.8$/кг, комерційна – 8.5$/кг. Морська доставка дешевша – 3.5$/кг. Деякі сервіси пропонують страхування та додаткові послуги, як-от перевірка трекінг-коду.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 17 май 2024, 16:32

Можливо, є конкретні сервіси, які ви б порадили? Також цікавить, які додаткові послуги можуть бути корисними, окрім страхування. Я чула про послуги повернення треку та перевірки трекінг-коду. Чи варто їх замовляти? І ще, як правильно розрахувати вартість для нестандартних посилок, наприклад, дуже великих або тих, що мають незвичайні розміри? Я хочу уникнути неприємних сюрпризів з додатковими витратами. Буду вдячна за будь-які поради!
Summer15

Сообщение fejo » 17 май 2024, 16:33

Summer15 писал(а):Можливо, є конкретні сервіси, які ви б порадили? Також цікавить, які додаткові послуги можуть бути корисними, окрім страхування. Я чула про послуги повернення треку та перевірки трекінг-коду. Чи варто їх замовляти? І ще, як правильно розрахувати вартість для нестандартних посилок, наприклад, дуже великих або тих, що мають незвичайні розміри? Я хочу уникнути неприємних сюрпризів з додатковими витратами. Буду вдячна за будь-які поради!

Можу вам і за це розповісти. Коли я шукала компанію, то знайшла непоганий варіант Vector USA, в них доступна ціна на доставку з США https://www.vector-usa.biz/ua/tarify-na ... v-ukrainu/ всі ціни на їх сторінці актуальні і швидкість доставки як вони пишуть залежить від тарифного плану.

В цілому якщо так казати, то Авіа доставка дуже швидка і 10-14 днів почекати це не багато. Якщо ви все ж таки вирішите щось замовляти зі Сполучених Штатів Америки, то замовляйте і робіть доставку через цю компанію, вона вас ніколи не підведе і зробить все щоб ви співпрацювали і надалі.

Изображение
fejo
Старожил

Сообщение natascha08 » 20 ноя 2024, 21:19

Summer15 писал(а):Мені потрібна допомога з питанням щодо тарифів на доставку з США в Україну. Я шукаю надійний сервіс для доставки товарів, але досі не можу знайти конкретну інформацію про тарифи. Хочу зрозуміти, які варіанти є на ринку, які послуги включаються в стандартні тарифи, і які додаткові послуги можуть бути корисні. Чи можете ви поділитися своїм досвідом і розповісти про найкращі сервіси для доставки? Особливо цікаво, як вони розраховують вартість для різних типів товарів та які терміни доставки вони пропонують.
Статья о Meest Shopping оказалась очень полезной и информативной, подробно рассказывая как с помощью сервиса доставить товары из США Особенно мне понравилось, как автор акцентировал внимание на преимуществах покупок в США — качество товаров, большие скидки на распродажах и доступная доставка. Meest Shopping решает проблему доставки таких товаров в Украину и делает этот процесс быстрым и выгодным. Очень нравится, что все объясняется на доступном языке, и теперь я точно знаю, как правильно пользоваться сервисом. Статья оставила только положительные впечатления и мотивировала меня воспользоваться сервисом для будущих покупок.
natascha08

Вернуться в Беседка