Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Продаж готових ТОВ

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Продаж готових ТОВ

Сообщение октавия » 22 июн 2024, 22:46

Хочу придбати готову компанію (ТОВ) для швидкого старту свого бізнесу. Які є рекомендації щодо пошуку перевірених продавців, які можуть надати всі необхідні документи та ліцензії? Буду вдячний за будь-які поради та досвід у цьому питанні. Дякую!
октавия

Re: Продаж готових ТОВ

Сообщение пифагор » 22 июн 2024, 22:53

Привіт! Якщо шукаєте надійний спосіб придбати готове ТОВ https://poshuk.info/ , можу порекомендувати портал Poshuk info. Вони пропонують зручний пошук виконавців послуг, що включає продаж готових компаній з усіма необхідними документами та ліцензіями. Я сам нещодавно скористався їхніми послугами і придбав готову фінансову компанію. У них є також багато інших пропозицій, як-то продаж лізингових компаній, страхових компаній та навіть офшорних компаній. Пошук на порталі дуже зручний і допоміг мені знайти саме те, що я шукав. Раджу спробувати!
пифагор

Вернуться в Беседка