Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Утримання курей

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Утримання курей

Сообщение октавия » 20 июл 2024, 22:38

Вирішили завести курей на своєму подвір'ї, але зовсім не знаємо, з чого почати. Які породи найкраще підходять для новачків? На що треба звернути увагу в плані їх утримання, щоб забезпечити їм комфортні умови і здоров'я? Буду дуже вдячний за будь-які поради та особистий досвід!
октавия

Re: Утримання курей

Сообщение пифагор » 20 июл 2024, 22:45

Привіт! Раджу тобі не хвилюватися, бо утримання курей — це чудова ідея, і все в тебе вийде. Коли я починав, мені дуже допоміг портал Папуга Інфо https://papugainfo.com.ua/ . Там є безліч корисних статей про свійських птахів та сільське господарство, які дадуть відповіді на багато твоїх запитань. Для початківців рекомендую породу курей Леггорн, оскільки вони невибагливі та мають високу яйценосність. Важливо забезпечити їм достатньо простору для вигулу, чистий курник та збалансоване харчування. Ще не забувай про регулярне прибирання та доступ до свіжої води.
пифагор

Вернуться в Беседка