Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Нова посмішка

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Нова посмішка

Сообщение октавия » 12 авг 2024, 20:35

Думаю про нову посмішку, хочу повернути впевненість у себе. Читав про різні методи відновлення зубів, але є стільки варіантів, що голова йде обертом. Хтось може порадити, де в Україні можна зробити це кваліфіковано? Шукаю щось, що виглядає натурально і стійке до зносу. Цікавить досвід тих, хто змінював посмішку, як ви вибирали клініку та лікаря?
октавия

Re: Нова посмішка

Сообщение пифагор » 12 авг 2024, 20:37

Мені теж нещодавно довелося змінювати свою посмішку, і я можу порадити, як краще підійти до цього питання. Я звертався до клініки Implantatsiya, де мені допоміг Доктор Кушнірук . Він реально крутий у своїй справі, і результат вийшов просто фантастичний. Мені зробили комплексне протезування на імплантах, і тепер я просто не можу натішитися своєю новою усмішкою. Відзначу, що все було дуже комфортно і швидко — саме те, що потрібно для якісного і тривалого результату. Якщо хочеш отримати дійсно професійний підхід і якісний результат, раджу звернутися до нього.
пифагор

Вернуться в Беседка