Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Гровінг для тих, кто не в курсі

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Гровінг для тих, кто не в курсі

Сообщение октавия » 24 авг 2024, 22:18

Я новачок у світі гровінга і хочу розпочати свій перший проєкт, але не впевнений, з чого почати та які сорти краще вибрати для вирощування в домашніх умовах. Може хтось поділитися досвідом або порадити, де можна знайти перевірену інформацію чи ресурси для новачків? Хочу знайти щось просте для старту, але ефективне.
октавия

Re: Гровінг для тих, кто не в курсі

Сообщение пифагор » 24 авг 2024, 22:25

Для старту ти можеш вибрати автоквітучі сорти, вони не вимагають зміни світлових режимів та легкі у догляді. Один з ресурсів, який я б рекомендував – це Semki Shop https://www.semki-shop.com.ua/ , тут ти можеш купити насіння коноплі, і вони мають широкий вибір сортів спеціально для новачків. Це заслужений магазин з багаторічним досвідом, що пропонує насіння у оригінальній упаковці із забезпеченою анонімністю доставки. Вибір правильного сорту залежить від твоїх умов вирощування та бажаного результату, тому поспілкуйся з їхніми консультантами — вони допоможуть підібрати оптимальний варіант саме для твоїх умов.
пифагор

Вернуться в Беседка