Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Треба придбати страховий поліс для поїздки до Болгарії

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Треба придбати страховий поліс для поїздки до Болгарії

Сообщение fejo » 28 авг 2024, 09:24

Друзі, потрібна ваша допомога. Збираємося з донькою на відпочинок до Болгарії і мені сказали, що треба мати обов'язково страховий поліс. І тут встає питання - де краще його придбати. Чи можна це зробити онлайн? Яку страхову компанію краще вибрати, щоб не переплатити, але й бути впевненим у надійності страховки?
fejo
Старожил

Re: Треба придбати страховий поліс для поїздки до Болгарії

Сообщение Summer15 » 28 авг 2024, 09:27

Коли справа доходить до вибору страхового полісу для подорожі, особливо в таку мальовничу країну, як Болгарія, слід ретельно розглянути всі варіанти. Зараз існує безліч онлайн-сервісів, які пропонують різноманітні страхові продукти, але важливо обрати той, який дійсно відповідатиме вашим потребам. Я б рекомендував ознайомитися з пропозиціями різних компаній, звернути увагу на їхню репутацію, умови та, звісно, вартість такого важливого документа.
Summer15

Сообщение fejo » 28 авг 2024, 09:30

У мене мало часу на пошуки такої страхової компанії вже через пару днів нам треба виїжджати, а ще сумки не зібрали. Може можна купити такий страховий поліс онлайн і ви зможете порадити де саме?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 28 авг 2024, 09:39

Звісно можна й онлайн придбати страховий поліс для туристичних подорожей і це зовсім нескладно. Можу порадити сервіс онлайн страхування Green Travel. Це дуже зручний і надійний сервіс, який дозволяє придбати поліс всього за кілька хвилин. Все, що потрібно зробити, це обрати на сайті відповідні до вашого типу поїздки опції та вказати особисті дані. Після оплати документ буде автоматично сформований і готовий до використання.
Ось тут https://greentravel.ua/ua/turistichne-strahuvannja-v-bolgariju/ на цьому сервісі Грін Тревел все про туристичне страхування в Болгарію, ви зможете дізнатися про вартість медичної страховки за кордон, а також оформити страховий поліс. є там і різні страхові програми, я завжди вибираю "стандарт", а ви вже сами вирішуйте яка вам потрібна. Зауважу, що електронний страховий поліс завжди буде з вами і це дуже зручно для користування.
Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка