наше диво звуть Лакі. перс з кимось підгуляв)
він важить 7 кіло, але не товстий, він спортивний))) коли вже кастрували у знайомої яка сидить в котячих журі була істерика) казала що він якийсь аж занадто пропорційний і такому як він родословна було б не потрібна)
4 рочки) молочно-рудого кольору.
кастрований, привитий, має паспорт.
гарно вихований: в туалет - тільки в туалет. і нічого ніколи не скидає) один раз в дитинстві отримав за горщих - запам"ятав на все життя, що такого робити не можна)))
єдина проблема (хоча для когось не проблема) - він не сидить на руках. кіт з характером. просто люди зазвичай хочуть пухнасте створіння, яке вічно мурчить.
не) він звісно мурчить і ластиться, але коли хоче їсти або дуже скучив. полюбляє бавитися (віддамо з іграшками). але якщо йому хтось надоїсть дасть здачі)
якщо є мала дитина не раджу брати, бо я б не хотіла щоб моя мала з ним спілкувалась, бо діти не розуміють, а він сприймає тягання як посягання. ми особисто йому відрізали кігті) до речі спеціальну машинку теж можу подарувати.
але воно таке класнє. з ним треба пожити)
я пропоную взяти на випробувальний термін - тиждень. якщо раптом щось не влашує - заберу назад)
найгірше, коли віддаєш створіння не з вулиці, а своє. ми роздивились різні варіанти, але нажаль залишити його не можемо. будь-ласка віднесіться з розумінням і непишіть типу, а можна було б залишити, а чому, а ви погані(
80967694689