zaryusha » 01 апр 2013, 14:18
НОВЫЙ ТЕКСТ,НО НЕ ДЛЯ СЛАНДО,или надо перевести на русский,чтобы не блокировали
Я не лабрадор, але я лабрадороподібна собачка Пуанта
Привіт. Мене звати Пуанта, я народилась в самому центрі Києва в глибокій норі. Нас у мами було восьмеро і мої брати уже давно по домівках. А я все квартирую у тьоті Олі. Чомусь ніхто не хоче собачок-дівчаток. Мол потім проблеми будуть з кавалерами та цуценятами. Але ви не переживайте, тьотя Оля каже що є така процедура , називається “стерилізація” це коли “чик-чик” і жодний мужик не буде мене домагатись. Тьотя Оля обіцяє це зробити безкоштовно коли я трішки підросту.
А поки що мені 3 місяці , у мене дуже гарна шубка, як у лабрадора, така ж сяюча та шовковиста. У мене тендітна фігура і коли я підросту я буду найгарнішою та найкрутішою собакою на районі. Ось побачите, нам ще будуть заздрити усі собачники і здогадуватись про мою породу.
Я умію, ну майже умію, гуляти на поводочку, практично не роблю калюж в домі, я дуже вихована собачка, хоча можу побалуватися.
Я б з радістю переїхала б жити до вас, в квартиру чи приватний будинок. Я буду вам вірним другом та товаришем в іграх для ваших дітей. А ще я можу голосно гавкати і охороняти ваше майно.
Я дуже хороша собачка, чесно-чесно. І я дуже чекаю на зустріч з вами.
Для знайомства з Пуантою телефонуйте Олі на приїжджайте знайомитись на Татарку
0954276081, 0635208791