Модераторы: Управляющий, ФинКом
bodah писал(а):Ті, які тут є - так - нам потрібен вольер на вулиці+карантин, з соціалізацією.
bodah писал(а):на жаль в мене тупо нема куди їх забрати, дома і так 3 собаки з котом (квартира). знайомих теж зі своїм майном нема, всі орендують.
а цуценята дикі, то проста людина візьме і через півдня поверне його, це треба підготовлений хазяїн, готовий працювати з собакою.
Між іншим, мама в них не зовсім дика - є бабулька яка теж підкормлює її, так ця мамаша до неї лащиться, ніжиться, гладиться. Правда до незнайомця(як ми) вона не підійде нізащо, а якщо проявити агресію - вона і вкусити може (хоча здебільшого вона просто не підходить).
моя перша собака Вася була патологічною боягузкою, коли ми її взяли, вони просто з кутка не вилазила, але через деякий час вона полюбила нас, зараз вона і до людей привітна, і до інших собак, знає команди, дуже ніжна і слухняна дівчинка. Але ми з нею чимало займались як самостійно, так і кінологом - той просто панічний страх вивівся майже за 2 роки активних занять.
bodah писал(а):Як варіант мені порадили таке: поставити кліточку біля входу в нору і поставити туди пахучу консерву. Такий собі метод мишоловки)
Я просто хотіла ще почути які можуть бути варіанти, бо мені їх треба буде конче половити всіх і одразу завезти. Я буквально впевнена, тут є люди, які вже ловили диких цуциків і вже мають якісь корисні методи)
skavi писал(а):ну именно в переноску можно по 1 ловить. или же надо несколько переносок, чтобы словили - спаковали и нового ловите. Но не забывайте, что может в переноске ТАК визжать, что остальные забудут обо всем и испугаются..
Ловите хотя бы по 1 сейчас
bodah писал(а):Вчора ловили цуценят.
Коли прийшли зранку одне вже було метрве ( , тож їх тепер 4 - 3 дівчинки(коричневі з голубими оченятами) 1 хлопчик(чорний з білим воротничком).
Лікар дає їм макс. 1,5 міс. Трохи злякані, але стан їх стабільний.
Всіх зловили. Поки що вони перебуватимуть в клініці на стаціонарі, і якщо все буде добре, в сб поїдуть на перетримку.
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 50